Zdarma 25 €

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ziletka789
Novice
Novice

Zdarma 25 €

Príspevok od používateľa ziletka789 »

Poznáte stránku , resp. program Plus500 ? Je to pravda že zdarma ponúka na obchodovanie 25 €?
Stačí sa zaregistrovať, vyplniť adresu, schváliť telefóne číslo, a priložiť kopiu OP .. len by ma zaujímalo, ako môžem získať tých 60 obchodníckych bodov.. bez toho aby som tam neinvestoval ani cent? Dá sa to nejakým spôsobom ? :D
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zdarma 25 €

Príspevok od používateľa beardie »

urcite to maju napisane v podmienkach
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Za to, že budeš nakupovať/predávať.
A myslím si že kópiu OP tam nebolo treba.
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

je to pravda ale nie je to také jednoduche ako si myslíš že s toho vytiahneš také miliony a podobne. To treba maximalne sledovať a mať to v telefone lebo inak ti to pojde dole vodou. Lebo to nie je len tak nehať a hotovo.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Musím sa "pochváliť". :lol: Využil som tento 25€ bonus, a bez sebemenších znalostí som to vyskúšal. Od Mája do Júla som na forexe z tých 25 spravil asi 130, pričom som to bral ako zábavku a tešil sa ako to rastie. :D Nevyplatil som sa, lebo na vyplatenie treba poslať naskenovaný OP, a povedal som si že až pri väčšej sume... Potom som dva dni na chate, a príde mi SMS: "Vážený zákazník, hodnota na vašom účte sa blíži k hodnote pre Margin Call (10.00 €)", na účte som mal vtedy asi 16€. Takže áno, dá sa to, ak tomu venuješ čas, tak sa na tom teoreticky dá aj zarobiť. Ale ako píšem, ak nevieš ako funguje trh, nemá to význam. Ja som za dve noci prišiel o viac ako stovku, a to som nečakal, že ten graf tak padne... Ale neboli to moje peniaze, takže ma to nemrzí. :)
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Ja som to skusal, z tych 25€ som mal viac ako 100€, a to za relativne kratky cas, takze ide to v pohode, ale ma to hacik, ak chces vybrat peniaze , najprv musis vlozit svoje (nie som si isty ci to nebolo 100€). Takze bez vkladu z tohto bonusu nevytazis nic ... ja som s tym preto prestal, ale aspon uz viem.
Napísať odpoveď