Knižka o zdraví

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
skener
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Knižka o zdraví

Príspevok od používateľa skener »

Zdravím

Chcem sa spýtať či niekto nepoznáte jednu knihu respektíve aspon stránku tohoto predajcu.

- Proste bývam v Žiline na vlčincoch a asi mesiac možno vaic dozadu proste mi zvonil nejaký predajca čo chodí po bytoch na dvere.
Vtedy som otvoril a tam v podstate Cigán ale veľmi slušný aj upravený aj všetko a mal takú veľkú kapsu na dokumenty alebo niečo také a plnú knížiek a ukázal mi niektoré ale hlavne jedna ma z odstupom času zaujala:

To bola knižka približne formát A5 možno o trochu väčší asi 3cm silná a proste tam bol akože zoznam ochorení tak by som to nejak nazval. Bol to nejaký slovenský preklad zahraničného autora. A vždy bola akože jedna až dve strany nejaký popis toho ochorenia a nejaké príznaky popísané a podobne ale podstatné je že na ďalších stránkach bolo napísané presne čo jesť a hlavne čo nejesť a prečo, aby sa človeku ten stav zlepšil. Všetko to bolo len o strave.

Bola strašne pekne ilustrovaná ta knižka pekné farebné obrázky mrkvy, jabĺk.... :)
A teraz ma napadlo že by som si tu knižku asi ja kúpil a skúsil niektoré veci z nej namiesto tabletiek či to funguje a tak. Lenže ten kontakt som stratil čo mi dal a kniha neviem ako sa volala a ani tu stránku som si nezapamätal a tak som zúfalí.

Nestreli ste ho tiež náhodou a nemáte tu stránku od neho ? Alebo neviete čo to bolo za knihu alebo nejaké info ?

Myslím že tam mal aj pochybné knihy - myslím nejaké "duchovné" Asi to bola možno aj nejaká polo sekta neviem (ale on sa ani slovom nezmienil o nejakom duchovne, to som mal len také tušenie, on bol naozaj slušný predavač knižiek), len čosi sa mi marí že som mu tam také niečo videl v tej taške s knihami a že aj názov tej stránky bol taký nejaký typu "orionsvetlo" proste neviem názov vôbec ale trochu to vo mne evokovalo ako keby nejaké združenie pochybné ale možno sa mýlim.
Ale to je každého osobný problém ak je v sekte mňa zaujíma len ta kniha.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Knižka o zdraví

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa opisu toto nie je ona, ale po obsahovej stránke presne.

http://www.adventorion.sk/?go=8&info=8&kat=1
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

neodporucal by som nikdy nic kupovat od podomovych predajcov. Kvalitnu literaturu je vzdy
totiz mozne dostat legalnou cestou cez kamenne obchody resp. internet, ktore musia dodrziavat
danove zakony, zatial co nejaky pobehaj na ulici nemusi nic.. Akurat tak si vytipuju ako mas
zabezpecene dvere a kto a kedy v byte byva.
skener
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa skener »

Myslím že v tom odkaze by to mohla byť ta kniha a aj ten názov stránky je taký pochybný tak to môže byť ona. Klobúk dole že to niekto dokáže takto trafiť aj z môjho chabého opisu.
Napísať odpoveď