Akú hru vybrať pre mladého chalana
Akú hru vybrať pre mladého chalana
Zdravím všetkých. Potrebujem poradiť, ako vybrať hru pre 12 ročného chalana. Chcem to ako darček k 13. Veľmi sa v tom pravdu povediac nevyznám a chcem mu urobiť radosť. Hráva hry ako mafia 1, NFS, GTA, menej tzv. "strieľačky" Tiež musím vybrať niečo, aby jeho rodičia nemali dojem, že im kazím výchovu. Ale chcem niečo z čoho by mal radosť. Nemyslím, že má nejaké špeciálne požiadavky na koncepciu hry, alebo grafiku. Tiež to hráva na nb. Vybrala som mu http://www.progamingshop.sk/max-payne-a ... 12335.html kdesi som čítala, že je to zaujímavé, ale neviem brala by som každú radu, čo by ho mohlo baviť alebo potešiť. Ď.
Naposledy upravil/-a goten v 21 júl 2012, 23:04, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: Zmenený názov témy.
Dôvod: Zmenený názov témy.
Re: Akú hru vybrať pre mladého chalana
su to dost stare hry a velmi popularne, cize je velka sanca ze to uz hral a presiel, navyse teraz vysla 3jka, na tu by mozno mal zalusk 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to je ťažko povedať.. Nevieme aký má NB, aké hry ho bavia. btw max payne je strieľačka 
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Najnovsi Far Cry by ho teroeticky mohol bavit...
Ma 12 rokov a hraje hry Mafia, GTA urcene pre dospelych ? 
-
lekoklatik
VIP
Ak ho bavia nejaké "skákačky" tak asi
Rayman Origins
Tato hra bavi aj mne a to mam 23. Chalan by uz mal byt sikovny ked sa hrava hry, takze myslim ze to pre neho az tak tazka hra nebude.
Trine
alebo Orc Must Die
Lenze co viem, tak decka dnes a hlavne chalani hravaju vselijake strielacky prave. GTA, alebo auta.
Taky Flatout 2 ma napriklad vzdy bavil.
Tazko povedat.
Rayman Origins
Tato hra bavi aj mne a to mam 23. Chalan by uz mal byt sikovny ked sa hrava hry, takze myslim ze to pre neho az tak tazka hra nebude.
Trine
alebo Orc Must Die
Lenze co viem, tak decka dnes a hlavne chalani hravaju vselijake strielacky prave. GTA, alebo auta.
Taky Flatout 2 ma napriklad vzdy bavil.
Tazko povedat.
Dufam, ze si nemyslis, ze sa niekto riadi tym ciselkom na hre? :O Ja som v 12tich mal predrtene vsetky dobre FPSky tej doby... nejako extra sa to na mne nepoznacilo, odhliadnuc od zavislosti na hrani, ktora sa zacala takisto v 12 ale skor kvoli WoWrochedo napísal:Ma 12 rokov a hraje hry Mafia, GTA urcene pre dospelych ?
Ked hrava NFS, tak by som to skusil s novym "Dirt Showdown" tym ani vychovu nepokazis podla mna.
LA NOIRE je super.. je tam sice minimum akcie a vela dialogov, takze to by ho asi nebavilo...
A ked hral Mafiu 1 tak co ine ako Mafia 2?
-
typek61
Darca
tak tak radsej auta ako strielacky aspon ked ma tolko malo rokov 
Zabudol som citovat, ze chce vybrat nieco take aby rodicia nemali dojem ze im kazi syna. Asi zbytocne kriterium ked veselo hraje dospelacke hry.iWin napísal:
Dufam, ze si nemyslis, ze sa niekto riadi tym ciselkom na hre? :O Ja som v 12tich mal predrtene vsetky dobre FPSky tej doby... nejako extra sa to na mne nepoznacilo, odhliadnuc od zavislosti na hrani, ktora sa zacala takisto v 12 ale skor kvoli WoWa viac menej trva doteraz aj ked uz na inych hrach a vyrazne menej.
Ked hrava NFS, tak by som to skusil s novym "Dirt Showdown" tym ani vychovu nepokazis podla mna.
LA NOIRE je super.. je tam sice minimum akcie a vela dialogov, takze to by ho asi nebavilo...
A ked hral Mafiu 1 tak co ine ako Mafia 2?
Zabudol si zrejme potom aj citovat, ze hrava mafiu 1 takze ta ich vychova v tejto oblasti musi byt naozaj prisna
Ja iba tvrdim, ze doporuceny vek na obale hier 99% ludi prehliada
Ja iba tvrdim, ze doporuceny vek na obale hier 99% ludi prehliada
-
Anem
Star
No L.A. Noire by som asi 12-ročnému chalanovi fakt nedával. Pravda ajja som hral v 13tich Mafiu a CSko ale hentá hra je fakt pre starších.
alebo alan wake by mohol skúsiť tiež dobrá hra a na steame za super cenu
-
lekoklatik
VIP
Jasné, Alan Wake 13 rocnemu chalanovi, hral si to vobec? -_-
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lol la noire..
. Dokrvavené, deravé, holé štetky sú to pravé pre 12 ročného chlapca..
hral .. ale myslím ža až také strašné to neni ked pár *zombie* zo sekerami idú na teba a okolo ních čierna hmla .. ale zas neni to ani tak lahké na vyžšej obtiažnosti stále mi došla baterka alebo nábojelekoklatik napísal:Jasné, Alan Wake 13 rocnemu chalanovi, hral si to vobec? -_-
ale ja by som mu odporučil napríklad mass effect alebo battlefield ... poprípade mafiu 2 ked jednotku už prešiel
Toto by bolo pre neho idealne. Navyse je to po cesky. Urcite as potesi.
http://www.progamingshop.sk/prince-of-p ... 36522.html
http://www.progamingshop.sk/prince-of-p ... 36522.html
navyse v la noire su podstatou hry rozhovory, tak mlady chalan s tym moze mat problem
nemoze si vybrat on sam?
nemoze si vybrat on sam?
Je take tazke sa ho spytat aku hru by chcel, namiesto vyhodenia penazi za nieco co uz davno presiel alebo ho vobec nezaujima?
No ty si sa prisla aspon poradit na forum to su plusove body pre teba, ale osobne ma tento pristup dost vytaca uz len ked si spomeniem kolko som sam dostal pic*vin ktore som akurat hodil do policky pricom sa ma stacilo len spytat co by som chcel... Chod za nim a spytaj sa ho aku hru chce, pokusat sa o prekvapenie je zbytocne ked z toho bude na 80% skor sklamanie.
No ty si sa prisla aspon poradit na forum to su plusove body pre teba, ale osobne ma tento pristup dost vytaca uz len ked si spomeniem kolko som sam dostal pic*vin ktore som akurat hodil do policky pricom sa ma stacilo len spytat co by som chcel... Chod za nim a spytaj sa ho aku hru chce, pokusat sa o prekvapenie je zbytocne ked z toho bude na 80% skor sklamanie.
-
Runes
Addict
omg necitam temu len 1 prispevok ja ti poviem ze to rovno zabal
jak som roloval dole daco malo som zachytil a vek 13 rokov dneska o nicom nerozhoduje kedze si decka vsetko stahuju z netu a hraju jak blazni, bratov svagor nema viac a ked dakto v 11 drtil uz batlefield, gta , mafia ..... tak to je uz asi jedno
Kupovat mu hru je upla somarina ak ma prenho oreginalka cenu tak musis vedet presne co chce ak nema tak len vyhodis penaze a nebude si to cenit. Nevies vlastne co hral co nehral nemas potuchu o jeho pc takze to je velmi zla volba kupovat mu PC hru. Ak nato mas radsej mu kup daku dobru spolocensku hru i ked neivem ako to oceni, pripadne oceni az dodatocne v tomto smere neviem aka je dnesna mladez. Vyber psolocenskych hier je viac nez dobry taka jednoducha hra ktora fakt ze zabavi je naprikalt double stoji cca 12€ ale uz je ju problem zohnat ....
Ma ten chalanisko daco takeot doma ??? //obrazky vkladaj do priloh tu 2 policku zvrchu ??? lebo ja som clovek co zbiera oreginalky a mna napr oreginal hra potesi ale nie hocijaka musi to byt taka co ma premna hodnotu pokial daco takeot nema tak to rovno fakt zabal
/// karmista - toto je stara fotka po prerabke ta zbierka je ovela vacsia len velku cast hier som zrusil a nechal si len tie co premna daco znamenaju , a dalsie lode zo SW su na opacnej stene
Kupovat mu hru je upla somarina ak ma prenho oreginalka cenu tak musis vedet presne co chce ak nema tak len vyhodis penaze a nebude si to cenit. Nevies vlastne co hral co nehral nemas potuchu o jeho pc takze to je velmi zla volba kupovat mu PC hru. Ak nato mas radsej mu kup daku dobru spolocensku hru i ked neivem ako to oceni, pripadne oceni az dodatocne v tomto smere neviem aka je dnesna mladez. Vyber psolocenskych hier je viac nez dobry taka jednoducha hra ktora fakt ze zabavi je naprikalt double stoji cca 12€ ale uz je ju problem zohnat ....
Ma ten chalanisko daco takeot doma ??? //obrazky vkladaj do priloh tu 2 policku zvrchu ??? lebo ja som clovek co zbiera oreginalky a mna napr oreginal hra potesi ale nie hocijaka musi to byt taka co ma premna hodnotu pokial daco takeot nema tak to rovno fakt zabal
/// karmista - toto je stara fotka po prerabke ta zbierka je ovela vacsia len velku cast hier som zrusil a nechal si len tie co premna daco znamenaju , a dalsie lode zo SW su na opacnej stene
portal 1 2 ? hal-life 1 neskor 2 aby vedel oco ide