K-lite codec pack a ffdshow-nejde zvuk

Informácie o software, ankety...
chrobak
Star
Star

K-lite codec pack a ffdshow-nejde zvuk

Príspevok od používateľa chrobak »

caute

prosim vas, mam taky problem ze som preinstaloval windows a nainstaloval som K-lite 8.9.5 a vsetko som nastavil podla tohto navodu
http://www.rostislav-wolf.webzdarma.cz/01.htm
reproduktory mam 5+1 , pouzivam prehravac KMplayer aj windows media player

problem je v tom ze vsetko ide v pohode co nema zvukovy kodek AC3...cize hudba alebo filmy s inou zvuk. stopou idu normalne ale to co ma AC3 tak v tych mi vobec nejde zvuk...jediny prehravac cez ktory to ide je VLC lebo ma kodeky v sebe

neviete prosim kde som spravil chybu alebo co mam kde zapnut/vypnut ? Dik
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: K-lite codec pack a ffdshow-nejde zvuk

Príspevok od používateľa uplink »

Daj preč ten odpad [k-lite cp] a daj si ffdshow, najnovší, xvid, najnovší, ac3. Malo by to prehrať všetok mainstream bez problémov.
chrobak
Star
Star

no tie kodeky mam hlavne aj preto ze zobrazuje nahlady videi (XP)...kedze mam kopec videi ulahncuje mi to hladanie

//autoeditácia príspevku (22 Júl 2012, 19:00)
tak som stiahol a nainstaloval FFDShow MPEG-4 rev3631 vsetko slape ako ma (k-lite som odinstaloval)...zatial nic ine nepotrebujem prehrava to vsetko...akurat nemam nahlady videi .FLV ktore naozaj potrebujem...nevie niekto co s tym ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Klasicky uplink, pre neho je dopad vsetko to co on nepouziva. K-Lite je snad jeden z najlepsich packov, ale na prehravanie filmov ti naozaj postaci len ffdshow.
chrobak
Star
Star

v podstate mne je jedno co mam...a najradsej by som sa vratil k tomu k-lite ale co z toho ked mi nejde zvuk a nikto nevie co s tym ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V prvom rade by bolo dobre napisat aky mas Windows. Pretoze Win Vista/7 pouziva vlastne kodeky, je potrebne ich preto prestavit.

Odinstaluj vsetky kodeky, ktore mas, ci su to nejake baliky typu K-Lite a pod., pripadne ffdshow a pod. Potom si nainstaluj najnovsiu verziu K-Lite Mega Codec Pack a uvidis: http://www.free-codecs.com/download/k_l ... c_pack.htm
Napísať odpoveď