SAMSUNG Galaxy S II
Re: SAMSUNG Galaxy S II
ahojte má nietko zakúpene prislušenstvo k tomuto telefonu ako napríklad HDMI konektor , dokovačku, bateriu 2000mah, držiak do auta, echostanicu ,powerpack ?
osobne nemám s tohoto nič ale možno si časom niečo kúpim. Chcel by som vedieť ako chránite svoj telefon. Ja som pri kúpe kúpil kožene flip puzdro. Je to formovane presne pre mobil. Jedina vec čo je zakryta je usb konektor takže ked sa nabíja telefon musí von s puzdra inak som s ním velmi spokojny.
Chcel by som sa ešte opýtať aké widgety používate?
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2012, 19:35)
ako nastaviť mail v tomto telefone ked tam je preddefinovane že E-mail mám napr na azete mail a chcel by som ho nejak dostať do telefonu ako sa to dá nastaviť ?
osobne nemám s tohoto nič ale možno si časom niečo kúpim. Chcel by som vedieť ako chránite svoj telefon. Ja som pri kúpe kúpil kožene flip puzdro. Je to formovane presne pre mobil. Jedina vec čo je zakryta je usb konektor takže ked sa nabíja telefon musí von s puzdra inak som s ním velmi spokojny.
Chcel by som sa ešte opýtať aké widgety používate?
//autoeditácia príspevku (22 Máj 2012, 19:35)
ako nastaviť mail v tomto telefone ked tam je preddefinovane že E-mail mám napr na azete mail a chcel by som ho nejak dostať do telefonu ako sa to dá nastaviť ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pridaj si ten mail v nastaveniach - konta a synchronizacia
a tam mám čo vybrať ked tam nie je azet mail ?
Zdravim
Chlapi potreboval by som rychlo poradit.
Prechadzam z Bady na Androida, a mam moznost kupit S II za dobru cenu. Moja otazka - ako zistim ze telefon je pre SK trh a nebol kupovany niekde v Polsku,Madarsku. Predavajuci sice tvrdi ze bol kupovany na Sk,ale pre istotu. Na Bade to bolo oznacene niekde. . . . Ako to zistim na Androide.Poprosil by som nejake označenie pre staty a kde to najdem. Dakujem
Chlapi potreboval by som rychlo poradit.
Prechadzam z Bady na Androida, a mam moznost kupit S II za dobru cenu. Moja otazka - ako zistim ze telefon je pre SK trh a nebol kupovany niekde v Polsku,Madarsku. Predavajuci sice tvrdi ze bol kupovany na Sk,ale pre istotu. Na Bade to bolo oznacene niekde. . . . Ako to zistim na Androide.Poprosil by som nejake označenie pre staty a kde to najdem. Dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
ak k nemu nema papiere tak ruky prec
No tvrdi,ze bol kupovany pred 2 mesiacmi na Sk ,ma zarucny list. Mal mi poslat foto. zar listu,ale nejako sa neozyva,tak neviem. Cena je 290 E.Si myslim ze ked bol kupovany u nas,tak podozrivo nizka.nie,či?
-
guess.whoo
Redeemer
to je normalna cena, ak ti poslal odfoteny zarucak a je tam vidno predajcu tak je to v pohode
ved to ze este neposlal,
nevies ako je to s tymi oznaceniemi vo firmwari pre jednotlive krajiny?
nevies ako je to s tymi oznaceniemi vo firmwari pre jednotlive krajiny?
-
Vlado_nice
Light Expert
chcem sa vas spytat mam s2 a instalujem si hry z netu a ak stiahnem hru ma nejak 1.5gb a automaticky sa mi uklada na pamat telefonu nie na kartu ako to zmenim ? dik
popirpade daju sa uz naiinstalovane hry presunut na kartu ? dik
popirpade daju sa uz naiinstalovane hry presunut na kartu ? dik
no jasne že sa to da v nastaveniach najdeš aplikacie spravcovi aplikacíí ked klikneš na všetko najdeš hru a klikneš na nu a potom tam je také že presunúť na sd kartu(niektore veci sa nedajú presunúť)
-
Vlado_nice
Light Expert
no hej ale ta hra tam pise ze ma 50mb ale v skutocnosti ma 1.5gb a presunie mi len 50mb
predpokladam ze je to jedna z hier kedy hru si stiahnes napr. z marketu a zvysok sa dotaha zo serverov tretich stran. V tom pripade je to ako napr. navigacia - appka ma 50MB (ta je v androide, tu mozes/nemusis presunut na SD), a zvysny obsah je ulozeny na SD (urcite to bude v nejakom foldri na sd karte)
-
Vlado_nice
Light Expert
sak je to v tom foldery na mobil pameti ak to presuniem na kartu tak mi zasa zacne stahovat od zaciatkku....STomko napísal:predpokladam ze je to jedna z hier kedy hru si stiahnes napr. z marketu a zvysok sa dotaha zo serverov tretich stran. V tom pripade je to ako napr. navigacia - appka ma 50MB (ta je v androide, tu mozes/nemusis presunut na SD), a zvysny obsah je ulozeny na SD (urcite to bude v nejakom foldri na sd karte)
nemôžeš presunúť externý adresár hry, to je potom samozrejmé, že hra nemá z čoho načítať dáta.
-
Vlado_nice
Light Expert
neqeb napísal:nemôžeš presunúť externý adresár hry, to je potom samozrejmé, že hra nemá z čoho načítať dáta.
sak dobre mudrc ale ja sa pytam jak sa to da vyriesit
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2012, 14:52)
pre ostatnych pomohlo az toto video
Caute, chcem sa spytat jednu vec, je mozne aby sa zmenil nejak povrch displeja po odlepeni folie Zagg invisible shield? Teda ze by bol nejaky drsnejsi alebo neico podobne? Dakujem.
nie je to mozne
Dik za odpoved, a este sa chcem spytat, ci existuje nieco podobne pre S2ku, ako pre iPhone je aplikacia Find my iphone, na najdenei telefonu.
Napriklad Cerberus https://play.google.com/store/apps/deta ... erus&hl=sk
Cize v zaklade to nema nic podobne? treba doinstalovat app? dik