SBS kurz
-
evilbanana
Medium Star
Re: SBS kurz
Este posledne moje reagovanie lebo uz ideme OT. Chces ist do Slovenskej armady ktora ani nema peniaze. Kamarat isiel do armady bol chvilku spokojny plat mal sice okolo 600-700€ potom ho kopli lebo mal nejake problemy s nohou.
mne vobec nejde o peniaze... mne postaci aj ked len nejaky byvanie a nejaku strava (proste aby som vizil) vsetko navyse je len + 
Tak to zatiaľ, ale časom ti to možno stačiť nebude. Ale tak možno aj áno. 
A este by som sa chcel vlastne spytat ohladom SBS kurzu, vadia sosovky alebo okuliare ? Neviete niekto ?
nie nevadia...
Kde na tie debilne otazky chodis?
boze normalne sa pytam, lebo ten kto chce nieco vediet musi sa vela pytat.... a pytam sa aj preto lebo ked pitaju nejaku zdravotne potvrdenia, prehlasenia alebo co to je 
-
ledenaster
Medium Professional
No treba sa zahlasit na urade prace.... tam to mas zadarmo !!!! 
Na prvej strane si pisal a posobil ako majster sveta, teraz tu kladies primitivne otazky na ktore si najde odpoved aj simpanz zo zoo.TheSearch napísal:boze normalne sa pytam, lebo ten kto chce nieco vediet musi sa vela pytat.... a pytam sa aj preto lebo ked pitaju nejaku zdravotne potvrdenia, prehlasenia alebo co to je
-
RBG
Medium Expert
Preco jednoducho nezavolas do firmy ktora tieto kurzy robi?TheSearch napísal:boze normalne sa pytam, lebo ten kto chce nieco vediet musi sa vela pytat.... a pytam sa aj preto lebo ked pitaju nejaku zdravotne potvrdenia, prehlasenia alebo co to je
A ano potrebujes zdravotne potvrdenie a cestne prehlasenie
Lebo je mongol, vsak to vidis podla tych prispevkov.