CMS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DjYax
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

CMS

Príspevok od používateľa DjYax »

Zdravim,
chcel by som sa opytat, ci uz niekto robil e-shop so stiahnutelnym tovarom... teda napriklad predavanie audioBookov, hudobnych albumov, pesniciek a podobne.
Ktory CMS je najlepsie pouzit pre tento ucel? Uvazoval som nad PrestaShop-om a ZenCart-om.
Dakujem :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: CMS

Príspevok od používateľa Michaelo »

Daj si spraviť u nejakej normálnej firmy a máš svätý pokoj. Starajú sa ti o všetky bugy a chyby oni a ty robíš len to čo máš (nič navyše).

Ps.: Vďaka za K-
snaque
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Michaelo napísal:Daj si spraviť u nejakej normálnej firmy a máš svätý pokoj. Starajú sa ti o všetky bugy a chyby oni a ty robíš len to čo máš (nič navyše).
dobra rada nad zlato...

viem ze zencart ponuka takuto moznost uz v zaklade, je lahko editovatelny a templat tiez nie je tazke urobit...
Prestashop som zatial este neskusal, takte to neviem.
DjYax
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjYax »

Michaelo napísal:Daj si spraviť u nejakej normálnej firmy a máš svätý pokoj. Starajú sa ti o všetky bugy a chyby oni a ty robíš len to čo máš (nič navyše).Ps.: Vďaka za K-
Ja som programator a dizajner :D ..takze davat konkurencii nieco robit je hlupost pre mna :P ...ale potreboval som len tak narychlo poradit, ci niekto uz nerobil taketo nieco a nepozna aj nieco lepsie ako klasicky ZenCart alebo Presta... v ZenCarte mam hotovych asi 8 projektov a nikdy som nemal problem, ale Presta je tentokrat vhodnejsia...

Tak diky aj tak ;) Idem na PrestaShop :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co som pozeral, tak Presta vyzera lepsie. Problem bude s prekladom, pretoze novsie verzie neboli volne dostupne, ale niekto to predaval za asi 30 eur na internete, co nie je zla cena. A tiez platobne moduly idu tak okolo 30 eur. Takze ak si vezmes investiciu cca. 200 eur, tak mas komplet prelozenu najnovsiu verziu a mas to aj s platobnymi modulmi.
Napísať odpoveď