Kúpa auta z nemecka dodávkou cez firmu
-
Stanik7361
Novice
Kúpa auta z nemecka dodávkou cez firmu
Zdravím Vás,
našiel som ponuku auta v Nemecku. Cena je výborná. Ozval som sa na inzerát. Majiteľ mi potvrdil cenu a vek auta. Navrhol mi ho dodať cez dopravnú firmu Logistic plus GmbH & Co. AG!. Táto firma má web stránku http://www.logisticplus.de. Tu sú popísané všetky pravidlá dodávky. Chcem sa Vás týmto opýtať či má niekto s touto firmou skúsennosti a ak tak aké, ozvite sa mi prosím. Ďakujem.
našiel som ponuku auta v Nemecku. Cena je výborná. Ozval som sa na inzerát. Majiteľ mi potvrdil cenu a vek auta. Navrhol mi ho dodať cez dopravnú firmu Logistic plus GmbH & Co. AG!. Táto firma má web stránku http://www.logisticplus.de. Tu sú popísané všetky pravidlá dodávky. Chcem sa Vás týmto opýtať či má niekto s touto firmou skúsennosti a ak tak aké, ozvite sa mi prosím. Ďakujem.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa auta z nemecka doávkou cez firmu
Strašne by ma zaujímala cena tejto prepravy. Mám tušenie, že to bude pálka ako sviňa.
Firiem na dovoz aut je neurekom, skusal si zistovat cenu aj inde?
lacnejsie ta to vyjde ak vycestujes a dovezies si ho sam, popripade autovlak + obhliadnes si vozidlo pred kupou sam
-
Stanik7361
Novice
ďakujem Vám že ste sa ozvali. Ale ako je zrejmé s touto firmou nemáte skúsennosti. Tak neviem ako sa rozhodnúť... ešte očkám na ohlasy
-
erytrocyt
VIP
Skúsenosti nemám, ale ak ti môžem poradiť. Lacnejšie a spoľahlivejšie ťa vyjde, ak si kúpiš lístok na bus do daného mesta, dôjdeš, auto si skontroluješ, skontroluješ doklady, vyplatíš, natankuješ a dôjdeš domov po vlastnej osi. Ak si s tým poradiť nevieš, napíš mi ss, doviezť ti ho viem aj ja.
-
hojko
Site Admin
Re: Kúpa auta z nemecka dodávkou cez firmu
erytrocyt: A zabudol si dopisat, ze si potrebuje v Nemecku vybavit poistku na auto a vybavit prevozne znacky, aby mohol s tym autom cestovat na Slovensko.
-
erytrocyt
VIP
myslím, že som tu na fóre napísal dosť podrobný návod na dovoz auta na to aby som to tu opakoval znova
-
Stanik7361
Novice
Dobre, ďakujem Vám všetkým, už je tomuto koniec, auto už nie k dispozícii. Ěšte raz všetkým ďakujem
-
R1k1nko
Darca
Caute mate skusenosti s dovozom aut z Nemecka cez sukromnika???? ( zalohu mu davam 20 percent predom) vybavi all papiere mna bude stat uz len prepis ( 66euro) a poistka na auto
jedna sa tu o to ze ja dam niekomu 1300 euro cudziemu ( aj ked vyplnnime zmluvy atd on pride ku mne domov atd vsetko je velmi velmi seriozne ma aj reklamu )
dajte mi nieco ...
zajtra na OBED podpiseme zmluvy
edit oky vsetko vybavane
jedna sa tu o to ze ja dam niekomu 1300 euro cudziemu ( aj ked vyplnnime zmluvy atd on pride ku mne domov atd vsetko je velmi velmi seriozne ma aj reklamu )
dajte mi nieco ...
zajtra na OBED podpiseme zmluvy
edit oky vsetko vybavane
Obdivujem tvoju odvahu, poslať niekomu cudziemu 1300 eur len tak 
whisper a ty by si isiel do nemecka pre auto bez zalohy? 
Ja som to zle prečítal, myslel som, že poslal 1300 eur do Nemecka, nie Slovákovi, ktorý mu to dovezie. My bad.