GTA V - vseobecna diskusia
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: GTA V
1. battlefield nerobí EA ale DICE
2. battlefield 3 nedosrali, je to jedna z najlepších FPS
2. battlefield 3 nedosrali, je to jedna z najlepších FPS
-
capodituticapi
Light Expert
Najprv príbeh počas hry. A po skončený misií voľnosť ako si písal ovládať gangy, posilka a takéto veci. A to je aj zámerom GTA V neviem ako ten príbeh ale toto všetko ostatné má byť v GTA V.brm napísal:Bože.. veď ak chcete nejaký príbeh, pozrite si film!Mňa už serú tie príbehy v hrách.. minule som takmer roztrieskal klávesnicu, keď som si pustil TDU2 - bo kým som sa dostal za volant, musel som vydržať tie stupidné dialógy, na ktoré som vôbec nebol zvedavý - a ktoré sa samozrejme nedali zrušiť! Som zvedavý, kedy dajú príbeh do Tetrisu...
Patrím skôr do tej skupiny ľudí, ktorí by uvítali návrat k San Andreas - tá voľnosť, možnosť voľného pohybu medzi 3 mestami ..a tiež možnosť rôznych aktivít ako lietanie, padáky, bicykle, plávanie, lode........ to bolo neskutočné!!!
Nechám sa prekvapiť.
čaute mám problém s touto hrou no možno teda len s programom. Keď chcem pridať do hry auto cez pogram sparkIV, tak sa mi v hre auto nezobrazí, ale zobrazí sa len auto, ktoré je z GTA, čiže nie to pridané mnou. Len, že ja som šiel klasickou cestou otvoril som spark dal import a archivovať a potom uložiť. Ostatné auta čo som tam tiež dával, tak mi ten problém nerobia, bez problémov sa zobrazia v hre. Ale zas iné auta nie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zaujímavé, odkiaľ to máš? kúpim ju od teba za 100 eur

-
Corn Flake
Guru wannabe
Ten sparkIV asi nebude kompatibilný s GTA V 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
to ti asi pomôže iba sam houser.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
miricleboy
Expert
súhlasím s Royalflush a plánujem GTA V kúpiť najlepšie na steam a bez GFWL ale dal som si limit 30€ len neviem ci ho dodržím keď nové GTAčko vyjde 
-
frankocean11
Medium Star
-
miricleboy
Expert
teším sa čím ďalej tým viac. veľmi by som chcel dátum vydania ešte v roku 2012 ale asi sa mi to nesplní 
-
Royalflush
Guru wannabe
Ufff, tie screeny strašný masaker! Hlavne ten s padákom a druhý s motorkami.
Dúfam že tam bude čo najväčšia mapa s čo najviac lesmi, kopcami a celkovo prírodou.
Dúfam že tam bude čo najväčšia mapa s čo najviac lesmi, kopcami a celkovo prírodou.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nádhera