Google Android OS
Re: Google Android OS
co ti ju vyziera?
Čert vie, 6:10 a 62% bez používania mobilu... veď to začnem počúvať hudbu a mobil do poldňa umrie.
nastavenia - aplikacie - pouzivanie baterie
Tak zle som sa vyjadril. Ked ma mobil pristup k google serverom.
Takže som si všimol ďalší problém na Xperia mini pro ICS. Mám vypnuté automatické otáčanie displeja, lenže keď pripojím nabíjačku, displej sa aj tak začne otáčať. Neviete čo s tým? Na ofic. fóre som to nejak nenašiel.
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2012, 18:07)
V živote nechcem android
... odomykám obrazovku a celý mobil sekne, občas sa reštartuje, signál skáče jedna radosť. Ten update na 4.0 bol riadna kravina.
//autoeditácia príspevku (22 Júl 2012, 18:07)
V živote nechcem android
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak sprav downgrade a pockaj na opravu.
Prestalo mi fungovat stahovanie aplikacii z marketu na mojej domacej wifi, nejde to na ziadom android zariadeni. Ked sa pripojim na inu siet stahovanie funguje. V telefonoch normalne internet ide, len ked dam stahovat aplikaciu tak pise, ze aplikacia sa stahuje ale nic sa viac nedeje, po case vypise chybu 495. Nevie niekto co s tym? 
-
audiotrack
VIP
Syfon napísal:Prestalo mi fungovat stahovanie aplikacii z marketu na mojej domacej wifi, nejde to na ziadom android zariadeni. Ked sa pripojim na inu siet stahovanie funguje. V telefonoch normalne internet ide, len ked dam stahovat aplikaciu tak pise, ze aplikacia sa stahuje ale nic sa viac nedeje, po case vypise chybu 495. Nevie niekto co s tym?
It sounds to me like the error code is being generated by a corrupted cache in your Market app. Go into the application manager and find either "market" or "vendor" and click the "clear cache" button, then reboot your device
-
uplink
VIP
Syfon - čistou náhodou, nemáš router Asus RT-N10, alebo niečo okolo tej rady?
audiotrack, to som vsetko skusal, aj reinstall marketu odhlasenie z googlu, market nejde na troch mobiloch s androidom 2.1, 2.3 a 4.0, pricom jeden telefon je uplne novy, jedine co by som mohol este skusit je uplne resetnut telefon, ale to velmi nechcem, ale ako som pisal ked sa pripojim na inu wifi siet vsetko ide
uplnik, ee, pouzivam kombinaciu vigor a zyxel, takto mi to fungovalo vyse roka a teraz od piatku zrazu prestalo
uplnik, ee, pouzivam kombinaciu vigor a zyxel, takto mi to fungovalo vyse roka a teraz od piatku zrazu prestalo
Cez vikend som mal aj ja problem s Play, ale uz to vsetko ide.
mam samsung galaxy ace, orange mam normalne aj internet v mobile, len mam jeden problem ... aplikacie youtbe,facebook,orange go mi iba funguju ked som napojeny doma na wifi inak mi nic nenacita...mam nieco zle nastavene v pripojeniach?
Už sa blíži čas kedy si kúpil nejakého nového androida, viac menej už mám aj vybrate ale pri čítaní recenzií sa stretávam s testami ako AnTuTu Benchmark, Quadrant Professionaly, SmartBench 2012, Vellamo či Linpack a nikde nepíše čo tie testy vlastne vlastne testujú? Nevie mi to niekto vysvetliť?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Testujú výkon
ale výsledky ber s rezervou
Výkon čoho presne? Lebo niektoré mobily sú lepšie v tom teste a niektoré zase v inom tak ja neviem čo sa môže toľko testovať v jednom mobile?
preto píšem - ber to s rezervou
radšej napíš aký si si vybral
radšej napíš aký si si vybral
Rozhodujem sa medzi Solou, Ace 2 alebo bazárovym Sensation.
-
Supersonic
Light Professional
mas to nastavene na WAP, musis nahodit nastavenia daj nieco ako mobilne siete APN a pridaj tam totostatus napísal:mam samsung galaxy ace, orange mam normalne aj internet v mobile, len mam jeden problem ... aplikacie youtbe,facebook,orange go mi iba funguju ked som napojeny doma na wifi inak mi nic nenacita...mam nieco zle nastavene v pripojeniach?
Menu: Novy nazov APN
meno: Orange Internet
Nazov APN: internet
Proxy: nenastavene
Port: nenastavene
Uzivat. meno: nenastaveno
Heslo: nenastaveno
Server:nenastavene
MMSC: nenastaveno
Proxy server systemu MMS: nenastaveno
Port systemu MMS: nenastaveno
Protokol MMS: WAP 2.0
MCC: 231
NMC: 01
Typ overenia: ziadne
Typ nazvu APN: default
Menu: ulozit
-
Ing. Gandalf
Expert
Zdravim. Mam Samsung Galaxy 3 (GT-I5801) s Androidom 2.1 z Orangeu. Je nerootnuty a neblokovany na Orange. V poslednom case dost strajkuje (nefunkcny Market, pomale wifi, ziaden tethering, nefunguje ako modem atd.), tak som si povedal, ze mu neuskodi reinstalacia OS. A ked ho uz idem flashnut, tak tam chcem hodit nieco novsie.
Uz som pozeral nejake navody a nevyzera to az tak zlozito, no nikdy predtym som to este nerobil, tak by som poprosil o nejake rady co robit a co nerobit.
Aku ROMku by ste mi odporucili? Zatial mam vyhliadnutu Kyrillos ROM 9.6, ktora je postavena na Androide 2.2. Vyzera stabilne. Mate s nou skusenosti?
Aku ROMku by ste mi odporucili? Zatial mam vyhliadnutu Kyrillos ROM 9.6, ktora je postavena na Androide 2.2. Vyzera stabilne. Mate s nou skusenosti?