Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Zakúpite si Diablo III?

Áno
104
32%
Nie
146
45%
Porozmýšlam
73
23%

Celkom hlasov: 323

Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG

Príspevok od používateľa Royalflush »

Podla mojho nazoru to s tymi updatmi velmi vychytali. Hru sice este nemam (pretoze nestoji par korun), ale sledujem zatial, co tam pridavaju a tak. Mohli by sa tomu venovat ako wowku - casom pridavat stale updaty, vela updatov, mozno aj datadisky, proste to rozsirit aby to ludia stale hravali. Podla mojho nazoru, co som sledoval videa, recenzie a chvilu hrat trial verziu, musim povedat, ze hra si tie updaty zasluzi.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Hlavne ze datadisky urobili z wowka sracku pre male deti. Teda aspon co som zachytil informacie na internete a od kamarata.
To uz v podstate zacali robit v D3, ked zacali nerfovat inferno obtiaznost. Okolo toho sa uz aj tu popisalo dost.
Vsetkeho vela skodi. Treba nechat hracov nech sa im tie vsemozne updaty a prkotiny ustalia v hlave.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

je to tak, wowko je kazdym updatom viac zjednodusovane... ale tak nech je to akokolvek smutne, aj hra je iba produkt ktoreho ucel je ziskat peniaze... myslim ze skoro kazdy by sa rozhodol tak, keby si mal vybrat medzi hardcore hrou, ktoru bude hrat zopar tisicok hracov a casual hrou, ktoru budu hrat miliony...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Not bad, huh? [kamošov acc, dostal ban za nič]
Prílohy
only-on.jpg
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Blizzard nikdy nedaval ban za nic. Po niekolkych rokoch skusenosti s WoW to mam odpozorovane. Tie 3 dnove bany sa davali na WoW pokial viem za napriklad viacnasobne odrbanie o goldy, exploit a podobne.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

-=wolf=- - chalanisko grinduje tak 8 hodín denne hoardera [Sarkoth]. Dôvod napísali, 3rd party software. Takže v prípade ak nemôžeš mať pustený s diablom 3 naraz winamp, uTorrent, League of Legends, alebo chrome, či operu, tak nech to napíšu do ich policy, ináč nech poctivých ľudí s takýmito <>vinami neotravujú. Blizzard je banda retardov a toto je jeden z prípadov, ktorý to dokazuje.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

asi si mysleli ze je to bot. to by ale asi dali dlhsi ban tak nechapem.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ako píšem, retardi. Ako oni si o chalanovi mysleli aj na Lineage 2 servery. Nechápu že on to dáva hardcorovo, 8-16 hodín denne, podľa "potreby". A už dal cez 320 evri na aukcii :)...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

uplink napísal:-=wolf=- - chalanisko grinduje tak 8 hodín denne hoardera [Sarkoth]. Dôvod napísali, 3rd party software. Takže v prípade ak nemôžeš mať pustený s diablom 3 naraz winamp, uTorrent, League of Legends, alebo chrome, či operu, tak nech to napíšu do ich policy, ináč nech poctivých ľudí s takýmito <>vinami neotravujú. Blizzard je banda retardov a toto je jeden z prípadov, ktorý to dokazuje.
uplink, nic v zlom, ale praveze vacsina HC hracov sa uchyluje k 3rd party. A pochybujem, ze to dostal ze nieco ako uTorrent :) Ja len v tom zmysle, ze nie vzdy to musi byt naozaj neopravnene. Ja by som kazdopadne zacat pisat supportu, ze preco som dostal ban, vsak N/A je dost na smiech.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

icefiresr - chalaniska poznám 15 rokov, som s ním tak každý 3-4tý deň a poznám ho viac ako dosť. Mám prístup na jeho PC cez remote a ver mi, ani náznakom tam nemá nič ako 3rd party pre akúkoľvek hru. Chalanisko hraje tak, že keď je v hre fast-travel, chodí pešo, nepýtaj sa ma prečo...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

A preco teda zo zvedavosti nenapise na Support Blizzu?

Ja som napriklad pisal na Steam support uz velakrat, vzdy sa da s nimi popisat.

Inak Remote always-on je normalny? To by som si nedal u nikoho :lol: Dokonca aj moj IT support ma Remote iba, ked mu to povolim, a aj to na par minut.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ešte včera v noci odpísal na ich support, ale j*bú na to ako na placatý kameň. Lebo mi verí, tak ako ja jemu. Izi.
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Tak a mame tu dalsi uber bug za Wizarda ala god mode - videjko je uz mesiac stare a fixovat to zacali az teraz ked to prepuklo medzi viac ludi viz. http://www.eurogamer.cz/articles/hraci- ... v-diablo-3 ( je tam aj navod ako nato ) Hlavne ze RMAH funguje ako ma ...

// karmista - uz sa to fixuje takze nic nesirim dalej, akurat iba dalsi kiks od Blizzardu.
We are currently rolling out a hotfix for a recent bug regarding invulnerable Wizards. We will continue to carefully monitor this issue and welcome anyone with information about bugs or hacks to submit a detailed report to our Hacks Team by emailing [email protected], or by completing the Hacks Report web form. In your correspondence, please include any steps necessary to replicate the issue as well as any additional details you are able to provide.

Rolling Restarts
Not all servers have picked up the hotfix yet, hence the term rolling restarts. There are several servers under each of the Global Play regions (EU, US, Asia).

Maintenance on all of them should end around 7:20 PM PST. By that time, the hotfix should be applied to all servers. (Source)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

nechapem co tymto chcete akoze dokazat ludia? ze sa objavil bug? a teraz co akoze? neviem ci si vies realne predstavit aky velky musi byt kod diabla, to su tisicky suborov s tisickami riadkov... to mas skoro 100% sancu ze sa objavi chyba niekde. su aj vacsie firmy ako blizzard a tiez sa obcas podari im nejaku chybu spravit...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Lol, stovky ľudí sú zabannovaní pre to že hrajú hru normálne a Warden si myslí že Chrome a addony, či Winamp, alebo Skype sú bot programy :D to je sila. A keď spravíte ticket, odpíše Vám robot. A keď zavoláte na support, tak Vás odvolajú na GMko v hre, ku ktorému sa nemáte ako dostať, tým že ste zabannovaní :D

Ako dúfam že Blizzard schytá nejakú mastnú pokutu, takú, že sa z nej trebárs nespamätá. Za toto čo robí. V podstate robia to čo robil Hitler, akurát na virtuálnom poli. "Zabíjajú" nevinných ľudí. Ako fakt good job :D...
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Uplink, take it easy. Je to len hra, ale ked je prave Blizzard tvoj najvacsi problem v zivote, tak ti zavidim ;)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

kedze osoba radsej odpisala anonymne a znizila mi karmu, odpisem takto.
lenze blizzard ako spolocnost ktora vydava Ackove tituly ma dostatok financnych ako aj technickych prostriedkov na to , aby taketo problemy mala mat davno vyriesenie , ved na hre sa pracovalo od 2006 , tak za 6 rokov nevedia dat hru poriadne dokopy? to si riadne zaslepeny ich marketingom , hlavne ze doteraz mali plne ruky prace s aukciami ...
nie som zaslepeny marketingom, len ty proste nechapes realitu, ukaz mi jedinu hru, ktora bola vydana a nenasiel sa tam jediny problem? ani to nemusi byt herna firma, mas firmy ako apple alebo microsoft, ktore su ovela vacsie, maju ovela viac zamestnancov a ich produkty tiez nie su bez chyby...

kedze sam pracujem v softwarovej firme, tak viem ze to nie je realne mozne vydat produkt bez jedinej chyby...
obavam sa ze to je proste vec ktoru nepochopis, kym si to sam nevyskusas pan anonym.
detrox
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa detrox »

aacid napísal:kedze osoba radsej odpisala anonymne a znizila mi karmu, odpisem takto.

nie som zaslepeny marketingom, len ty proste nechapes realitu, ukaz mi jedinu hru, ktora bola vydana a nenasiel sa tam jediny problem? ani to nemusi byt herna firma, mas firmy ako apple alebo microsoft, ktore su ovela vacsie, maju ovela viac zamestnancov a ich produkty tiez nie su bez chyby...

kedze sam pracujem v softwarovej firme, tak viem ze to nie je realne mozne vydat produkt bez jedinej chyby...
obavam sa ze to je proste vec ktoru nepochopis, kym si to sam nevyskusas pan anonym.
určite máš pravdu skoro všade sa nájde nieaký ten bug či už po hw alebo sw stránke .. ale potom sa to rieši..ludia tie chybi nahlásia a stále sa vydáva update na opravu chýb
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

theBliZZard napísal:Uplink, take it easy. Je to len hra, ale ked je prave Blizzard tvoj najvacsi problem v zivote, tak ti zavidim ;)
až tento systém ucítiš na niečom, čo sa týka Tvojho príjmu, alebo živobytia, odpíšem Ti rovnako ;)
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

wat ? blizzard fanboys ?

Ved to je smiesne cely ten system...dali ban ludom co to hraju cez wine...ja som dostal dokonca na Mac ! (nativna binarka)...este ze som mal len guest pass
Napísať odpoveď