Stravovanie na intraku
Stravovanie na intraku
Ahojte, teraz idem do druheho rocnika a momentalne mam 181cm, 65kg. Takze musim si davat pozor aby som neschudol ale to neznamena ze teraz budem jest chipsy s kolou. Na obedy chodim pravidelne a ostatok sa musim starat sam, mam jednoplatnicku v ktorej si obcas robim sackovu polievku so zeleninou, fazula s parkom, puding.
Tymto topicom ziadam o niejake rady od tych co byvaju na intrakoch (aj co nebyvaju) na jednoduche a vyzivne jedla v tychto obmedzenych podmienkach. Thx
Tymto topicom ziadam o niejake rady od tych co byvaju na intrakoch (aj co nebyvaju) na jednoduche a vyzivne jedla v tychto obmedzenych podmienkach. Thx
-
RBG
Medium Expert
Re: Stravovanie na intraku
Co tak krupicova kasa, vlocky... 
rozky so salamou, syr, pomazanky
cestoviny, prazenica, dusene maso, ryza, cokolvek...
cestoviny, prazenica, dusene maso, ryza, cokolvek...
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Beardie ti to v skratke zhrnul. Hlavne musíš jesť pravidelne... z vlastnej skúsenosti viem ako dokáže pobyt na intráku nabúrať zaužívaný systém.
Druhy rocnik stredna ci vysoka? Ake mesto?
Z vlastnej skusenosti hovorim ze v BA v mlynskej ta vyjde rovnako ak nie lacnejsie dat si v jedalni polievku + nejake teple jedlo nez keby si kupis rozky, sunku, syr a nieco na pitie.
Z vlastnej skusenosti hovorim ze v BA v mlynskej ta vyjde rovnako ak nie lacnejsie dat si v jedalni polievku + nejake teple jedlo nez keby si kupis rozky, sunku, syr a nieco na pitie.
Na manzelskych intrakoch v mlynskej doline som byval s rodicmi v rokoch 1993 - 1999 a so stravovanim sme to riesili vacsinou varenim na dvojplatnicke, na obed sme chodili do jedalne + niekedy sme si este do obedara zobrali aj na veceru. Dnes je samozrejme ovela viac moznosti ako vtedy, v obchodoch mas mnozstvo vseliakych sackovych jedal, ktore staci nasypat do vriacej vody a za par minut to mas hotove. Nehovorim ze sa to vyrovna klasickej strave, ale urcite je to lepsie ako keby si mal byt stale iba na rozkoch so salamou a prazenici.
Dobrý tip na jednoduché rýchle a výživné jedlo od samého guru zdravej výživy dr. Bukovského
kúpiš si plechovku bonduelle mexická zmes, je tam fazulaa kukurica v pretlaku, dáš do toho tuniaka, tiež z konzervy a ohreješ v mikrovlnke, alebo aj na platničke, plus nejaké pečivo. Mne, ako babe, to vyjde na dve večere.
jednoplatnička ti musí stačiť bohate... aké obmedzené podmienky?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
slanina/klobasa/salam+vajcia+eidam
myslim, ze hladny nebudes a da sa to spravit aj pomocou nerezoveho plechu a autogenu
a ja k tomu este nacinam flasku cerveneho
myslim, ze hladny nebudes a da sa to spravit aj pomocou nerezoveho plechu a autogenu
a ja k tomu este nacinam flasku cerveneho
http://www.hojko.com/omacky-k-cestovinam-t142736.html
ja to občas riešim pečeným kuraťom z tesca a na izbe si spravím ryžu. vydržím s tým aj celý víkend. praženica, hemendex, spomínané cestoviny zo sáčka, párky, pečivo s hocičím
inak som na tom mooc podobne čo sa týka váhy a výšky (odchýlky v jednotkách), ale idem do 4. ročníka. hlavu si z toho nerobím, len srandu - musím konečne schudnúť
ja to občas riešim pečeným kuraťom z tesca a na izbe si spravím ryžu. vydržím s tým aj celý víkend. praženica, hemendex, spomínané cestoviny zo sáčka, párky, pečivo s hocičím
inak som na tom mooc podobne čo sa týka váhy a výšky (odchýlky v jednotkách), ale idem do 4. ročníka. hlavu si z toho nerobím, len srandu - musím konečne schudnúť
Doktor Bukvica je psychopat a normalne uvazujuci clovek sa nad jeho radami len pousmeje. Tie jeho rady su pricinou alergii (aj neexistujucich) a znicenych detskych zaludkov.
Jedz co ti chuti, je velmi vela kucharok ktore sa zaoberaju jedlami jednoduchymi na pripravu,pripadne jedlami do mikrovlnky, podotykam ze plnohodnotnou stravou a nie len nejakou mletou breckou... Na jednoplatnicke sa da uvarit vela
Jedz co ti chuti, je velmi vela kucharok ktore sa zaoberaju jedlami jednoduchymi na pripravu,pripadne jedlami do mikrovlnky, podotykam ze plnohodnotnou stravou a nie len nejakou mletou breckou... Na jednoplatnicke sa da uvarit vela
-
Andi_Cibula
Addict
Bukovského by mali zavrieť do väzenia za poškodzovanie zdravia svojích fanúšikov.
Ja som na intrákoch varieval cestoviny, ryžu, mäso so zelinou, občas zemiaky so steakmi ... no tak dal som si záležať, vždy celá chodba voňala a baby závideli
Ja som na intrákoch varieval cestoviny, ryžu, mäso so zelinou, občas zemiaky so steakmi ... no tak dal som si záležať, vždy celá chodba voňala a baby závideli
Odborníci na stravu sa ozvali.
Ak si z BA náhodou, tak fakt na mlynskej sa oplatí chodí žrávať do jedálni, lacné jedlo a celkom na úrovni. Inak práve tým rožkom so salámou, paštekou a pod. výmyslom sa vyhýbaj, nehovorím, že sem-tam si to nemôžeš dať, ale to je nula bodov. Mäso, vajcia, syrové výrobky (parenica, cottage, plesnivé syry) k tomu normálne prílohy ako ryža, zemiaky, cestoviny a určite sa nemusíš báť o váhu.
Treba si nastaviť určitý režim a toho sa držať a robiť len málo výnimiek - to je celkovo dobrá vec, ktorá platí všeobecne, aj keď je jasné, že na VŠ to vie byť niekedy rozhádzané.
Ak si z BA náhodou, tak fakt na mlynskej sa oplatí chodí žrávať do jedálni, lacné jedlo a celkom na úrovni. Inak práve tým rožkom so salámou, paštekou a pod. výmyslom sa vyhýbaj, nehovorím, že sem-tam si to nemôžeš dať, ale to je nula bodov. Mäso, vajcia, syrové výrobky (parenica, cottage, plesnivé syry) k tomu normálne prílohy ako ryža, zemiaky, cestoviny a určite sa nemusíš báť o váhu.
Treba si nastaviť určitý režim a toho sa držať a robiť len málo výnimiek - to je celkovo dobrá vec, ktorá platí všeobecne, aj keď je jasné, že na VŠ to vie byť niekedy rozhádzané.
mne pride, ze by chcel skor pribrat a k tomu mu rozky so salamou pomozu
Tak veru. Tiez sme z casu na cas cosi s chalanmi ukuchtili (hlavne cez vikendy, ked bolo vela casu) a veruze obdivu sme sa nevyhli, zvlast ked to aj vonalo, aj chutilo. Kto berie varenie ako nutnost, ma to tazsie. Koho to bavi, tak aj v provizornych podmienkach dokaze navarit chutne.Racius napísal:Ja som na intrákoch varieval cestoviny, ryžu, mäso so zelinou, občas zemiaky so steakmi ... no tak dal som si záležať, vždy celá chodba voňala a baby závideli
...alebo si daj skontrolovat, ci ti stitna zlaza funguje ako ma. ked nie, mozes zjest pol slona 5krat denne a stale budes ako trieska. viem co hovorim: na intraku (NR) chodim aj na obedy aj na vecere a moju stabilnu vahu to nikdy neohrozilo.
-
audiotrack
VIP
palacinky, chlieb vo vajíčku... prakticky čokoľvek. Jednoplatnička je to isté ako sporák, len tam musíš robiť všetko postupne lebo máš iba jednu platničku
Ale žiadne obmedzené podmienky to nie sú. Kľudne si tam aj kuracie prsia so zeleninou spravíš. Všetko záleží od teba na čo máš chuť a aké sú tvoje schopnosti. Ak sa nechytáš na také veci, tak skús polotovary (hranolky, rybie prsty, obalovaný syr..)
Studujem v Brne 2. rok a prezival som hlavne na Parizskom salate s rozkami, pripadne nejaku salamu alebo prazenicu, obcas spagety. Obcas som zasiel do menzy alebo restauracie, ale teraz si snad toho tepleho jedla trochu doprajem.
Inak studentsku kucharku som nasiel tu nejaku http://www.studentskakucharka.cz /moc som toho odtial nenavaril ale snad pomoze/
//audio : jop, trochu som to prehliadol. Ale ako som spominal, prazenica a spagety, to boli vcelku jednoduche jedla
Inak studentsku kucharku som nasiel tu nejaku http://www.studentskakucharka.cz /moc som toho odtial nenavaril ale snad pomoze/
//audio : jop, trochu som to prehliadol. Ale ako som spominal, prazenica a spagety, to boli vcelku jednoduche jedla
-
audiotrack
VIP
On ale skôr rieši tú jednoplatničku ako možnosti stravovania. To že ješ parížsky šalát alebo chodíš do menzy nikoho nezaujíma
To sa jednoplatničky netýka
okrem iného, tiež píšeš že na obedy chodí pravidelne
okrem iného, tiež píšeš že na obedy chodí pravidelne
-
evilbanana
Medium Star
Tuniak s cestovinami napriklad