Európske futbalové poháre
Re: Európske futbalové poháre
llorente zachranca odvratil bliziacu sa dramu podobnu tej vcerajsej, spanielske finale atletico - athletic
Krásny futbal, Bilbao hrá túto sezónu v EL naozaj parádne. Za dnešok si zaslúžili postúpiť a doprajem im to aj vo finále, veľmi sympatický tréner Bielsa si takisto zaslúži úspech. Llorente mal dnes ťažký zápas, zároveň ale skvelo zahral, 2 gólové prihrávky a potom rozhodujúci gól, celkom dojemné bolo, keď mu išli slzy do očí po tom, ako dal na 3:1 a ešte ostávalo do konca 5 minút. Po záverečnom hvizde sa zložil pri rohovej zástavke a už to neudržal, veľmi som mu to doprial, pekný večer. 
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
veru, som zvedavy ci Llorente ostane v Bilbau. Nedavam tomu velke sance, uz cez zimu ho velmi chceli kohuti
-
DanielDevil
Addict
aj o Muniaina je veľký záujem, som zvedavý na koľko si dokážu udržať káder
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
teraz sa losovali predkola LM a EL:
Slovenske kluby dostali:
Liga majstrov, 2 predkolo:
MŠK Žilina (SVK) v Hapoel Kiryat Shmona FC (ISR)
Europska liga, 1 predkolo:
FK Senica (SVK) v MTK Budapest (HUN)
Europska liga, 2 predkolo:
Slovan Bratislava (SVK) v Videoton Fehérvár (HUN)
Spartak Trnava (SVK) v Sligo Rovers (IRL)
No, mohli sme dostat aj nieco lahsie ale na druhej strane som rad, ze nemame nejaky Kazachstan, Azerbajdzan a pod.
Zajtra mozem nahlasovat dovolenku
Slovenske kluby dostali:
Liga majstrov, 2 predkolo:
MŠK Žilina (SVK) v Hapoel Kiryat Shmona FC (ISR)
Europska liga, 1 predkolo:
FK Senica (SVK) v MTK Budapest (HUN)
Europska liga, 2 predkolo:
Slovan Bratislava (SVK) v Videoton Fehérvár (HUN)
Spartak Trnava (SVK) v Sligo Rovers (IRL)
No, mohli sme dostat aj nieco lahsie ale na druhej strane som rad, ze nemame nejaky Kazachstan, Azerbajdzan a pod.
Zajtra mozem nahlasovat dovolenku
Trnava by mala ísť vpohode ďalej. Slovan-u tiež verím , že postúpi , ale bude to mať oveľa ťažšie ako Trnava.
Žilina a Senica to bude veľký boj.
Žilina ak postúpi , tak v treťom predkole môže dostať :
FC Šeriff Tiraspoľ (Mold.)
VSC Debrecín (Maď.)
NK Maribor (Slovin.)
FK Ventspils (Lot.)
FC Slovan Liberec
Slask Vroclav
HJK Helsinki (Fín.),
AEL Limassol (Cyp.),
FK Ekranas (Lit.),
FC Zestafoni (Gruz.)
http://www.profutbal.sk/ligy/champions_ ... stvami.htm?
Keď vidím možných súperov v ďalších kolách , tak skôr postúpi Žilina do skupinovej fázy ligy majstrov ako niekto z trojice Slovan , Trnava , Senica do skupiny v Európskej lige
Žilina a Senica to bude veľký boj.
Žilina ak postúpi , tak v treťom predkole môže dostať :
FC Šeriff Tiraspoľ (Mold.)
VSC Debrecín (Maď.)
NK Maribor (Slovin.)
FK Ventspils (Lot.)
FC Slovan Liberec
Slask Vroclav
HJK Helsinki (Fín.),
AEL Limassol (Cyp.),
FK Ekranas (Lit.),
FC Zestafoni (Gruz.)
Keď vidím možných súperov v ďalších kolách , tak skôr postúpi Žilina do skupinovej fázy ligy majstrov ako niekto z trojice Slovan , Trnava , Senica do skupiny v Európskej lige
-
Scorpion90
King
Dnes celkom zaujimavy vysledok
Red Bull Salzburg - FC Dudelange 4:3
Luxembursky tim vyradil rakuskeho majstra - golmi na ihrisku supera - po vysledkoch 3:4 a 1:0. Ja byt majitelom Redbullu, tak asi vyhodim komplet cely tim..
Podla transfermarkt.co.uk je hodnota Salzburgu 32,4 miliona eur, kym hodnota Dudelange je asi 10x mensia..
Red Bull Salzburg - FC Dudelange 4:3
Luxembursky tim vyradil rakuskeho majstra - golmi na ihrisku supera - po vysledkoch 3:4 a 1:0. Ja byt majitelom Redbullu, tak asi vyhodim komplet cely tim..
Podla transfermarkt.co.uk je hodnota Salzburgu 32,4 miliona eur, kym hodnota Dudelange je asi 10x mensia..
Každým rokom sa mužstva v Európe vyrovnávajú a toto to len pobvrdzuje......Dudelange potrápil pred cca. dvoma rokmi aj Žilinu, ktorá dnes vypadla a doplatila na zranenia v tíme a tiež na nemohúcnosť posilniť, tak môžu zabíjať další rok v našej "super" lige a hrať o fazuľky...
nápodobne mohol obstať Liberec - v hodine dvanástej dokázali streliť postupujúci gol (120 minúta)....zápas som pozeral a fandil som Karagande, navyše mali mnoho šancí, mladých a rýchlych hráčov v predu...keby využili aspoň jednú z čistých tutoviek tak v tejto chvíli zapíjajú úspech a tak zase raz české "štestí" úradovalo...v ďalšom kole Libercu nedávam veľké šance - dedkovia okolo Stajnera, Janu, Nezmara a neskúsených mladíčkov, ktorí nevedia podržať loptu...to je český majster, ktorý získal zhodou okolnosti titul...ale na rozdiel od ZA môžu v prípade vypadnutia hrať EL.
///narážal som na to, že ak vypadnú, tak ich púť sa nekončí a hrajú v EL o postup, nie ako Žilina, ktorá po prehre v európskych pohároch definitívne končí...Liberec bude hrať tuším s CFR Cluj a pravdepodobne vypadne, tým pádom sa presunú do bojov o skupinovú fázu EL.
nápodobne mohol obstať Liberec - v hodine dvanástej dokázali streliť postupujúci gol (120 minúta)....zápas som pozeral a fandil som Karagande, navyše mali mnoho šancí, mladých a rýchlych hráčov v predu...keby využili aspoň jednú z čistých tutoviek tak v tejto chvíli zapíjajú úspech a tak zase raz české "štestí" úradovalo...v ďalšom kole Libercu nedávam veľké šance - dedkovia okolo Stajnera, Janu, Nezmara a neskúsených mladíčkov, ktorí nevedia podržať loptu...to je český majster, ktorý získal zhodou okolnosti titul...ale na rozdiel od ZA môžu v prípade vypadnutia hrať EL.
///narážal som na to, že ak vypadnú, tak ich púť sa nekončí a hrajú v EL o postup, nie ako Žilina, ktorá po prehre v európskych pohároch definitívne končí...Liberec bude hrať tuším s CFR Cluj a pravdepodobne vypadne, tým pádom sa presunú do bojov o skupinovú fázu EL.
-
Sagittarius
Guru
Ale zatiaľ má istú len baráž o postup do skupinovej fázy.
-
DanielDevil
Addict
tak práve skončilo losovanie skupín LM, skupina smrti je jednoznačne D
http://sport.aktuality.sk/c/136436/liga ... ine-smrti/
A-skupina: FC Porto (Portug.), Dynamo Kyjev (Ukr.), Paríž Saint-Germain (Fr.), Dinamo Záhreb (Chor.)
B-skupina: FC Arsenal (Angl.), FC Schalke 04 (Nem.), Olympiacos Pireus (Gr.), Montpellier HSC (Fr.)
C-skupina: AC Miláno (Tal.), Zenit Petrohrad (Rus., Hubočan), RSC Anderlecht (Belg.), Málaga CF (Šp.)
D-skupina: Real Madrid (Šp.), Manchester City (Angl.), Ajax Amsterdam (Hol.), Borussia Dortmund (Nem.)
E-skupina: FC Chelsea (Angl.), Šachtar Doneck (Ukr.), Juventus Turín (Tal.), FC Nordsjaelland (Dán.)
F-skupina: Bayern Mníchov (Nem.), Valencia CF (Šp.), LOSC Lille (Fr.), BATE Borisov (Bielor.)
G-skupina: FC Barcelona (Šp.), SL Benfica (Portug.), Spartak Moskva (Rus.), Celtic Glasgow (Škót.)
H-skupina: Manchester United (Angl.), SC Braga (Portug.), Galatasaray Istanbul (Tur.), CFR Kluž (Rum.)
http://sport.aktuality.sk/c/136436/liga ... ine-smrti/
A-skupina: FC Porto (Portug.), Dynamo Kyjev (Ukr.), Paríž Saint-Germain (Fr.), Dinamo Záhreb (Chor.)
B-skupina: FC Arsenal (Angl.), FC Schalke 04 (Nem.), Olympiacos Pireus (Gr.), Montpellier HSC (Fr.)
C-skupina: AC Miláno (Tal.), Zenit Petrohrad (Rus., Hubočan), RSC Anderlecht (Belg.), Málaga CF (Šp.)
D-skupina: Real Madrid (Šp.), Manchester City (Angl.), Ajax Amsterdam (Hol.), Borussia Dortmund (Nem.)
E-skupina: FC Chelsea (Angl.), Šachtar Doneck (Ukr.), Juventus Turín (Tal.), FC Nordsjaelland (Dán.)
F-skupina: Bayern Mníchov (Nem.), Valencia CF (Šp.), LOSC Lille (Fr.), BATE Borisov (Bielor.)
G-skupina: FC Barcelona (Šp.), SL Benfica (Portug.), Spartak Moskva (Rus.), Celtic Glasgow (Škót.)
H-skupina: Manchester United (Angl.), SC Braga (Portug.), Galatasaray Istanbul (Tur.), CFR Kluž (Rum.)
D skupina smrti
Tiež si to myslím, že D je skupina smrti....najmä vo vzťahu k Borussii
Zaujímavo vyzerá aj skupina A - Porto, Kyjev, Zágreb a milionárksky PSG, ktorému budem priať vypadnutie a 4 miesto
Až pokiaľ Malaga nezavítala do skupiny C, som si myslel, že Zenit môže vyhrať skupinu, predsa len AC sa pomerne oslabilo a Zenit má asi najlepšieho talianskeho trénera na klubovej úrovni
Spartak Moskva dostal brutálne ťažkú skupinu
a mám pocit, že najhrateľnejšiu skupinu má zas a opäť Manchester United z pohľadu favoritov 
Zaujímavo vyzerá aj skupina A - Porto, Kyjev, Zágreb a milionárksky PSG, ktorému budem priať vypadnutie a 4 miesto
Až pokiaľ Malaga nezavítala do skupiny C, som si myslel, že Zenit môže vyhrať skupinu, predsa len AC sa pomerne oslabilo a Zenit má asi najlepšieho talianskeho trénera na klubovej úrovni
Spartak Moskva dostal brutálne ťažkú skupinu
Som síce rád že MUFC má najprijateľnejšiu skupinu ale bojím sa že to môže dopadnúť ako minulý rok.
-
DanielDevil
Addict
ja by som sa Malagy neobával, oproti min. roku oslabila a myslím že Zenitu postup neujde, MUFC to nemá zlé, ale tak isto ani Chelsea, Arsenal, Barca a Bayern...tam by im postup ujsť nemal 
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2012, 21:35)
inak dnes zaujímavé výsledky, kto tipoval sa musí tešiť
APOEL, Feynord, CSKA, Heerenven...
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2012, 21:35)
inak dnes zaujímavé výsledky, kto tipoval sa musí tešiť
Man Utd mal aj minulý rok takú skupinu, kedy sa robili stávky, či vôbec stratia nejaký bod a nakoniec im dal Bazilej v 2 zápasoch 6 gólov, takže teraz naozaj hrá už každý s každým.
Braga nebude ľahký súper a určite aj v Istanbule to bude pekelne horúce prostredie.
Teším sa na D skupinu, keby postúpil Real a BVB, tak by to bolo fajn, City by opäť mohli skončiť na 3. mieste, ako minule.
Braga nebude ľahký súper a určite aj v Istanbule to bude pekelne horúce prostredie.
Teším sa na D skupinu, keby postúpil Real a BVB, tak by to bolo fajn, City by opäť mohli skončiť na 3. mieste, ako minule.
fuu v D skupine su v podstate majstri 4 lig
spanielska, nemecka, anglicka a aj holandska 
Liverpool dnes tiež postúpil len tak tak. Vonku v Hearts vyhrali 1:0 a dnes doma v 84. minúte dostali gól, no dokázali 2 minúty pred koncom vyrovnať. Zápas som nepozeral, ale asi to bol veľmi nepresvedčivý zápas z ich pohľadu.
-
Scorpion90
King
UEFA Europea League 2012/2013
dnešný žreb, teším sa na zápas Liverpool - Anzhi
-
DanielDevil
Addict
skupiny A, C a F podľa mňa najťažšie
Ja teda kruto závidím Mariboru z fanúšikovského hľadiska. Spraviť si v jednej sezóne výjazd na Tottenham, Lazio a Panathinaikos, to bude životný zážitok.
Plzeň by sa teoreticky mohla pobiť o tú 2. priečku, neviem, ako je silná portugalská Académica, no s Hapoelom by mohli uhrať slušné výsledky.
Plzeň by sa teoreticky mohla pobiť o tú 2. priečku, neviem, ako je silná portugalská Académica, no s Hapoelom by mohli uhrať slušné výsledky.