Silne reci

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Silne reci

Príspevok od používateľa BlindBasterd »

Vopred hovorim, ano uvedomujem si, ze je to trochu detinska tema, ale celkom ma to zaujima.

Nedavno sa mi stalo, ze som sa dostal do situacie kde trebalo trochu zvysit hlas na takych mladsich faganov, co dobiedzali. Normalne nie som konfliktny typ, keby som bol sam tak ani na to nereagujem a idem dale. Bol som tam ale s dievcatom a teda bolo potrebne reagovat. No ziadne take huste reci ma nenapadli, s ktorymi by som mohol sa za nimi kriciac "rozbehnut". Vacsinou len nadavky, ale nechcel som to riesit vulgarne. Tak som len sa kus rozkrical a hodil neoriginalnu "vyhrazku" a pobrali sme sa. Trochu ma to skrie, ze som nebol schopny reagovat nejak originalnejsie.

Nejde o tu stiuaciu, tu nechcem riesit, ale celkom by ma zaujimalo, ake take silne reci poznate/uzivate. Ked mate s niekym konflikt a nejake tie univerzalne odkury, hecovaky alebo proste co nie je iba nadavka (teda, mne vtedy len nadavky napadali)

Forum citam uz dlho, este pred tymto nickom a docital som sa tu vela odkurov od roznych chlapcov, tak predpokladam ze aj na taketo situacie maju nieco prichystane :)

Nie som si isty dobrym zaradenim temy, kedtak presunte.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Silne reci

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Podla mna je to tazko, ked to nemas v sebe. Ako rozpamatat sa v takej "stresujucej" situacii na nieco co sa pisalo na fore je podla mna tazsie, nez hladat v hlave nieco, cim by si niekoho kto ta otravuje odohnal/odstavil.
Mam kamarata, ktory je proste vtipny, pri akejkolvek situacii. Ale nie len tym co hovori, ale aj ako to hovori. Presne vie kedy koho napodobnit ci uz hlasom alebo vystupovanim tak, aby to nebolo trapne a zaroven nas pobavil, pretoze ked je samozrejme sam, tak ma nejake "silne reci" proste na haku (ako sam pises).
Naucit sa nejaku frazu je podla mna tazke. Ale mozno by ti mohli pomoct nejake filmy, kde su dobre "odje*y". Tam aj toho dotycneho vidis, ako sa srpava, akym tonom hlasku podava a tak. Napriklad taky podfuck ma podla mna celkom slusne hlody, tiez filmy s cernochmy, na tych sa vzdy dobre bavim. Alebo aj Bruce W. ma dobre hlody v Die Hard.

No ale aby som bol este viac k teme, teda k tvojej prosbe/otazke, tak mna uprimne teraz nic nepada a tiez sa vyjadrujem/reagujem inak na kazdu situaciu, takze je tazko teraz povedat, co by som povedal niekomu kto by ma otravoval. Mne sa to vlastne este ani nestalo, aby ma niekto otravoval. Som vysoky, sice chudy ale nosim volne oblecenie tak sa ma mozno boja :D

Gangy ma dobre hlody, ale tiez v urcitych situaciach. Ale on je proste taky normalne. Na nic sa nehra, je prirodzeny a preto je to vtipne. Nie je to nasilu. (i ked kazdy ma na jeho humor iny nazor).
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Myslím, že to sa nejak extra naučiť. To buď v sebe máš alebo nemáš. A príde mi to vôbec dosť zbytočné riešiť. :wink:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak, tazko tu aj dat nejaky odfajc, alebo co, kedze vsetko zalezi od situacie a taktiez od ludi, ktori su v danej situacii. Ci su to fagani, ci su to starsi chlopi, ci su to nackovia a podobne. Nikdy sa nemozes naucit, co im povies, kedze netusis, co maju oni najprv zalubom.
Do podobnej situacie som sa este nedostal, ale pravdepodobne by som si to nevsimal, alebo vysrsil prvu vec, co by ma napadla. Ak by aj bola nadavka, tak nech sa paci. Zas netreba sa pretvarovat pred slecnou, ze si slusny clovek. Mas byt sam sebou aj v takychto situaciach.
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

a co si im povedal? aby drzali hubu lebo si budu zbierat zuby s polamanymi rukami? :D
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nackovia ked do teba zacnu skakat, tak sa ich treba spytat preco su vlastne nackovia a ze ci vedia, ze hitler zabijal aj ich starych rodicov. A zvycajne zmatene odidu, lebo na to nedokazu reagovat. Na vlastnej kozi som to sice nezazil (ja som este davnejsie poriesil raz nackov jednym telefonatom jednemu cloveku a odvtedy uz na mna len zazerali), ale vela ludi mi hovorilo, ze ich odfajcili takouto argumentaciou :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

"Ty ty ty, pockaj len co si spomeniem co mi chalani na fore radili..."
BlindBasterd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BlindBasterd »

:) No tak jasne, nechcem sa ucit recitovat "odkury" naspamat alebo zas hrat nejakeho herca z filmu :) rozumiem, ze ked to clovek v sebe nema tak nema. Ale tak zaujimaju ma nejake taketo reakcie :) Aj napr. ako Physocova
Ked som podrazdeny a rype napr. kamarat, tak viem ako ho odkurit, predsa cloveka poznam a viem co cca povedat aby ztichol. Ale ak sa jedna o cudziu osobu tak nemam vobec predstavivost alebo pohotovu pamat.
A samozrejme, zalezi od situacie. Clovek nebude provokovat ked je sam proti XY ostatnym, ktori nemaju problem zajst dalej ako od verbalnych narazok. Skor mam namysli take "nevinne" - frajerske - rypanie. Iste poznate :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

KoCi napísal:"Ty ty ty, pockaj len co si spomeniem co mi chalani na fore radili..."
Doporučujem vymeniť "chalani" za "hojkáči".. to dotyčných dokonale položí do kolien a odradí od čohokoľvek iného..

:)
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

alebo čilivajčaci... :D
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

TommyHot napísal:Nackovia ked do teba zacnu skakat, tak sa ich treba spytat preco su vlastne nackovia a ze ci vedia, ze hitler zabijal aj ich starych rodicov. A zvycajne zmatene odidu, lebo na to nedokazu reagovat. Na vlastnej kozi som to sice nezazil (ja som este davnejsie poriesil raz nackov jednym telefonatom jednemu cloveku a odvtedy uz na mna len zazerali), ale vela ludi mi hovorilo, ze ich odfajcili takouto argumentaciou :)
no toto je teda "rada", mozno si tak odplasil v BA nejakych baby-nackov ale neviem ci by to bol dobry napad skusit napr na
niekoho kto ide do boja s pokrikom "rasist, fasist, hooligans" (hools slovana) :D myslim, ze nie...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Boli to kinder nackovia (cca +- 18 rokov)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Tí čo majú furt len silné reči obvykle padajú po prvej rane. I keď nájdu sa aj výnimky.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Podľa mňa vyhrážka nemá taký účinok pre "sopliakov" ako dáky od*eb na ktorý nebudú vedieť kontrovať.
Keď si s babou a kričia po tebe, tak využi spoločnosť dievčaťa a skús im povedať niečo v štýle, že ty tráviš čas radšej s dievčaťom a nie v nejakej sausage skupine kde si porovnávajú párečky ...
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Načo od*eb? Opýtaj sa ho drzým tónom "A po papuli by si náhodou nechcel?" a odkráčaj si ďalej.. takýto chlapci si potrebujú zvyšovať ego iba pokrikmi z 20m za prítomnosti páru kamarátov :)
sten32
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sten32 »

"Ťa spučím jak plechovku" 8) :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja taketo veci vobec neriesim. Proste si takych ludi nevsimam, resp. na nich nereagujem.

Sledujem tym nasledujucu vec> ak sa spravas pasivne, tak ta takeho aj beru, myslia si ze
nemas guraz, ze sa bojis a pod. Je to ale z ich strany takticka chyba, pretoze v pripade
ak presiahnu urcitu hranicu tak mozu dostat velmi necakanu nakladacku s ktorou vobec
neratali.
Kludny, vyrovnany pristup je zakladom k rieseniu vsetkych veci, aj tejto :)

/ uz som zazil ze chlapik ohrozoval kuchynskym nozom ludi, sacal do nich, plul ,a mna sa ani nedotkol,
dokonca sa spolu s o mnou viezol v elektricke dalej a spontanne mi rozpraval o svojom zivote,
pritom sme sa predtym nikdy v zivote nevideli, vsetcia ostatni z vozna utiekli/
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

uplink: ak je to video čo si myslím, tak po tejto facke ten chalan myslím zomrel

takže príklad dosť blbý
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Header snad nie si jeden z tych, ktory povazuje diskusiu deti pod videom za mienkotvornu? :)
Napísať odpoveď