prave som kupil Sony Xperia U, podarilo sa mi pokazit foliu, ktora bola v baleni (nesikovne som ju tam dal...).
Chcem sa vas opytat, ci vy na svojich mobiloch foliu pouzivate alebo nie, pripadne aky typ je najlepsi. pozeral som totiz na nete a nasiel som za 20 €. ako nemam problem si priplatit, ale stoji to za to?
urcite to stoji za to, ak planujes do buducna predat telefon tak to ma vyznam, ale podla mna je zbytocne davat 20 eur za foliu ked sa ti aj tak doskrka , ja si vzdy na ebay kupim balik 5 tich za 3 evri a raz za 2 mesiace vymenim
Ja som zase proti foliam. Raz som si kupil tiez foliu za 20 eur a po aplikovani mi neslo tladilo lebo to lepidlo sa mi nejak nesikovne dostalo ku tlacitku. Teraz mam galaxy 1 3 roky, skrabem po sklicku klucami a to tvrdene sklo proste poskrabat nejde.
urcite to ma vyznam, ja som vzdy folie pouzival, mam foliu aj teraz na 4,3" skate aj na 4"g300 rovno som objednal z ebayu 6ks za 3dolare na obe smartfony
Foliu som pouzival na starom HTC S710, tam bolo sklicko plastove a folia mala vyznam. Teraz v case tvrdenych skiel to je uz podla mna zbytocne, skor sa ti poskriabe zadny/bocny plast ako displej.
Mam nokiu X6 foliu tam nemam. Tvrdene sklo je tvrdene sklo a aj po brutalnom zaobchadzani mnou a aj predchazdajucim majitelom su na displeji len malicke skrabance ktore su tazko viditelne. Foliu urcite treba pouzivat pri tlakovom displeji. Ak nie si magor alebo ak nemas dlhe nechty a das si pozor nemal by si displej poskriabat. Predpokladam, ze ked di SE U spadne aj tak to ten displej nerozchodi ci s foliou ci bez.
Ja som este stale na Xperii mini pro nestiahol tu povodnu foliu, ktora je tam od zakupenia. Aj ked je tam bublina mensia, ale kaslat Mozno casom vymenim. Teraz je to cca 4mesaice co ju mam.
mam displej mam do zelena, a citlivost na dotyk je znacne dodrbana ... ale tak da sa nato zvyknut, pri hrani 3D hry vsak mas problem. folia je uz dosrana, zatial nemenim, jej vymena ma stoji riadne nervy. kupujem za 2.90 eur, z mobilshopov.
ja mám fóliu za 20€ (zagg invisible shield) už rok ak pol a nie sú na nej takmer žiadne škrabance - takže môj názor - áno stojí to za to. Druhá vec je, že si môžeš kúpiť niekoľko fólií cez ebay za 3€ a meniť ich napr. každý mesiac (keď budú poškriabané) - tu máš výhodu, že keď sa ti poškriabe/odlepí takáto fólia, tak ťa to vôbec nemusí štvať. Jednoducho vybeníš za novú (Tým ale nechem tvrdiť, že sa moja fólia sama od seba odliepa. Otcovi som kúpil fóliu na mobil cez bazoš za nejaké 2€ (tipek to mal pravdepodobne z ebay) Fólia bola po troch mesiacoch totálne doškriabaná (otcom v práci) ale po odlepení bol displej na mobile ako nový. Tu ide o to, že cez ebay môžeš kúpiť kvalitnú ale aj nekvalitnú fóliu.
presne tak, mozes zakupit lacnejsie folie a menit castejsie, alebo zakupit drahsiu ktora vydrzi znacne dlhsie
no ja by som nemal nervy lepit uplne novu foliu za 20€ prvý krat...to musí byť stres
ked nieco pokazis na lacnejsej, krivo nalepis alebo bulinka, nesere ta to, odlepis a ides s novou odznova
Pri ZAGG aj pri Screenshield je to v pohode, kedze je tam taky mydlovy sprej, nasprejujes ho tam dostatocne, prilepis foliu, narovnas, napravis. Az bude ok, prilozenym nastrojom ju vyhladis, vytlacis emulziu spod folie (smerom od stredu ku krajom), vysusis...a nechas "odlezat" tak 12 hodin. Videa s aplikaciu najdes na webe bez najmensich problemov.
Ja som dal za foliu na telefon 5 eur a mam ju doteraz a je tam jeden mensi skrabancek, inak nic. Pokym sa clovek nesprava k telefonu ako buran, tak je zagg pridraha hracka...
Co by si musel mat na prste, aby sa ti mobil poskriabal, nejaky kusok diamantu alebo kovovej piliny??? Najcastejsie sa aj tak mobil poskrabe, ked je s klucmi vo vrecku.
Ked som mal iPhone 3GS tak som folie pouzival, no raz sa mi stalo ze dal po sebe 3 folie krivo alebo tam boli bublinky tak som to potom vzdal a displej sa poskrabal iba minimalne... odkedy mam iPhone 4S tak foliu nepouzivat (hovori sa ze to ma tvrdene sklo a nejde to poskrabat tak som zvedavy )