Podložka pod myš
Re: Podložka pod myš
Zase melies o niecom co si nemal ze o triedu horsia
odkial si to nabral?V kazdej teme trepes ako si vsetko mal ale pravda je asi ina.Rit vies co ma lepsi sklz a co nie 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mal som roccat taito, sova ci sota ci ako sa to vola a z razeriek som mal megasomu, goliathus, scarab 2.0 BF3.. Ty si mal akurát ten roccat a vyhadzuješ pi***** že je lepšia len preto lebo sa ti nezničila. Potom ja môžem hovoriť že eurocase zdroj je lepší ako seasonic lebo som ho mal a nepokazil sa mi.. 
Ďalší ko*ot čo všetko o každom vie
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chalani, nehádajte sa prosím.
Takže MichalkoOo dám na teba a verím, že sa tomu nič nestane
//edit: MichalkoOo - ako dlho si mal prosím tú megasomu?
Ďakujem
//edit: MichalkoOo - ako dlho si mal prosím tú megasomu?
Ano mal si to hento bla bla a potom si sa zobudil zo sna:DJa tu zasieram kazdu temu chvalami co som akoze mal a je to 100% lepsie ako to vase alebo ty?Ja dam prispevok az ked nieco mam a ak to sluzi dobre pripadne odporucim.Nikdy som netvrdil ze co mam je najlepsie ani ze si to ma niekto kupit.Aj Michaelo ti tam tvrdi ze tie razerky su predrazene sracky ale ty dalej potis svoje ake je to o tridu lepsieMichalkoOo napísal:mal som roccat taito, sova ci sota ci ako sa to vola a z razeriek som mal megasomu, goliathus, scarab 2.0 BF3.. Ty si mal akurát ten roccat a vyhadzuješ pi***** že je lepšia len preto lebo sa ti nezničila. Potom ja môžem hovoriť že eurocase zdroj je lepší ako seasonic lebo som ho mal a nepokazil sa mi..
-
aviceN
Guru
na hranie ti odporucam sklenenu, http://www.alza.sk/podlozka-pod-mys-exa ... d84044.htm pocul som o nej ze je fakt popič na hranie, ked moja odide tak ju urcite beriem
, mate niekto osobne skusenosti?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
asi pol roka. A ak by sa tomu niečo stalo stále môžeš reklamovať a kúpiť si inú..xXPAINKILLERXx napísal:Chalani, nehádajte sa prosím.![]()
//edit: MichalkoOo - ako dlho si mal prosím tú megasomu?Ďakujem
-
xXPAINKILLERXx
Star
Takže od dneska to mám 
Podložka je úplne skvelá, páči sa mi riadne. Pevne verím, že aj vydrží(nesprávam sa k nej ako hulvát vôbec)
A myška je totálne úžasná... chce to síce zvyk, ale čo som skúšal hrať tak proste ide to riadne super... som chytil do ruky starú myšku (mal som sidewinder x3)a som skoro plakal hehe.. tá odozva 1MS je totálne krásna, konečne vyhrávam keď napríklad vystrelíme obaja naraz... naozaj, odporúčam každému
myš síce veľmi drahá, ale naozaj odporúčam s touto podložkou... proste krása
Som spokojný, veľmi
Foto v prílohe
Podložka je úplne skvelá, páči sa mi riadne. Pevne verím, že aj vydrží(nesprávam sa k nej ako hulvát vôbec)
A myška je totálne úžasná... chce to síce zvyk, ale čo som skúšal hrať tak proste ide to riadne super... som chytil do ruky starú myšku (mal som sidewinder x3)a som skoro plakal hehe.. tá odozva 1MS je totálne krásna, konečne vyhrávam keď napríklad vystrelíme obaja naraz... naozaj, odporúčam každému
Foto v prílohe
-
uplink
VIP
Som si istý že tá myš je skvelá, ale vyzerá ako myška po porážke
...
Pana boh, som sa jej zlakol ci to neni neako transformer. Hrozna je (bez urazky)
-
xXPAINKILLERXx
Star
uplink - Čudná je riadne na výzor, ale ako som písal vyššie po nejakej chvíli je WOW! o.O
Filipito - Hej, hej
Vyzerá nepeknem ale páči sa mi... je taká špatná, že je až pekná 
Filipito - Hej, hej
-
xXPAINKILLERXx
Star
Hej, veď je zo série Cyborg 
//
- thank ya, ujo uplink 
//
tu mysku GM-M6880 som mal a fajnovo som s nou klzal po QCK steel series mam mini a postacila uplne
-
xXPAINKILLERXx
Star
Takže včera som si všimol, že myška ide dobre nemá problém žiadny ale z času na čas mi proste újde - ako tie lacné myši že pohnem s ňou hore a proste ona sa z ničoho nič objaví v ľavom dolnom rohu napríklad.... alebo stojí na podložke bez pohybu a stane sa to isté, že sa proste pohne niekde sama od seba.... akože veľmi ma to mrzí nakoľko som za to vygrcal neskutočné peniaze... neviete niekto čo s tým? Googlil som že môže pomôcť mouse pad Sphex, len že je tam problém s tým že som zase čítal že čierne podložky s ňou nejdú dobre. Najlepšia voľba je vraj megasoma, čo aj mám ale vidím že myš ide dobre všetko, len že újde... a to si naozaj nepredstavujem takto myš a podložku. V AG si letím, mierim si na chlapa a proste zrazu mi újde kurzor niekde doprdele... naozaj ideál... to isté pri AoE - toto je proste neakceptovateľné.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
možno je ta myš vadná
-
xXPAINKILLERXx
Star
na overclock.net mi poradili, že mám skúsiť hrať aj na stole, namiesto podložky a uvidíme čo bude... alebo ju predám a kúpim si nejaký steelseries alebo Logitech...
podla mna su gigabyte myske jedny z najlepsich ake som drzal v ruke. kamarat co ma steel series xai asi rok a uz mu blbne senzor druhy ma zas razer naga a tiez mu odchadza senzor GM-M6880 som mal 2 roky bez jedineho problemu a teras som kupil M6900 a nemozem si ich vynachvalit inu znacku by som nekupoval
odchádza senzor? čo je to za blbosť? beztak to bude len zakydané prachom
tak ked po celkovom rozobrati hodinovom cisteny handrickami zachytavajucimi prach tam moze byt este prach tak dobre tak potom sa ospravedlnujem
-
xXPAINKILLERXx
Star
Riešim to v inej téme ohľadom myši... asi by som išiel do SteelSeries Sensei... čítal som väčšinou len samé chvály... a do gigabyte sa mi veľmi nechce ísť... tá myś stojí pár €, v podstate by som ju skúpil pomimo tejto myši v pohode... ale chcel by som niečo "luxusnejšie"
Ďakujem za rady
dneska dám veľký test tejto R.A.T. 7 a ak to nepôjde po dobrom, vrátim ju a vezmem si asi SS Sensei... alebo niečo čo mi poradíte... okrem iného je haluška že na každú myš na nete čítam väćšinou horrorové príbehy... na Sensei som ich našiel asi najmenej... dúfam, že neodíde koliesko ak tak...
//edit: Včera som ju podrobil testu a vyzerá to, že je to vyriešené... bez podložky to ide krásne
dneska dám veľký test tejto R.A.T. 7 a ak to nepôjde po dobrom, vrátim ju a vezmem si asi SS Sensei... alebo niečo čo mi poradíte... okrem iného je haluška že na každú myš na nete čítam väćšinou horrorové príbehy... na Sensei som ich našiel asi najmenej... dúfam, že neodíde koliesko ak tak...
//edit: Včera som ju podrobil testu a vyzerá to, že je to vyriešené... bez podložky to ide krásne