Ahojte,
potreboval by som poradiť. Potrebujem do obývačky nejaké to MMC. Ide mi o prehrávanie HD filmov, Blu-ray filmov, hudby vo formáte FLAC, MP3 a 5.1 hudby vo WAV a DTS. A potrebujem to mať čo najmenšie podľa možností. Pozeral som aj Raspberry Pi, ale nemá to dostatočný výkon. Prehrávať sa bude momentálne zo siete, z disku cez USB a neskôr cez NAS.
Zaujal ma Xtreamer hlavne s možnosťou mať tam XBMC alebo Openelec + ďalší systém. Je niečo podobné za nižšiu cenu, ktoré ponúka také isté funkcie?
Ďakujem za rady.
Xtreamer Ultra 2 Deluxe alebo iné HTPC
Re: Xtreamer Ultra 2 Deluxe alebo iné HTPC
Mas nejake skusenosti s raspberry pi? pretoze podla toho co som cital, tak by mal mat habadej vykonu na prehravanie fullhd videa... http://www.raspberrypi.org/archives/571
(ale ja som prave objednaval raspberry pi, nie ako mmc, a odpisali mi ze dodanie do 18 tyzdnov, takze si budes musiet asi pockat
)
inac ja mam doma WD TV Live a som spokojny, uz je novsia verzia, stoji 70 eur aj s ovladacom. jasne obcas (raz za mesiac?) zblbne pri videu a treba ho restartovat ale to mi srdce netrha. pouzivam ho primarne s NAS, ale prehra veci bez problemov aj z usb...
(ale ja som prave objednaval raspberry pi, nie ako mmc, a odpisali mi ze dodanie do 18 tyzdnov, takze si budes musiet asi pockat
inac ja mam doma WD TV Live a som spokojny, uz je novsia verzia, stoji 70 eur aj s ovladacom. jasne obcas (raz za mesiac?) zblbne pri videu a treba ho restartovat ale to mi srdce netrha. pouzivam ho primarne s NAS, ale prehra veci bez problemov aj z usb...
No mne ide hlavne o to aby som tam dostal to XBMC. Raspberry som si nie celkom istý, keďže po fórach čo som čítal mali užívatelia s tým dosť problémov čo sa týka prehrávania fullhd hlavne ak bol vyšší bitrate.
-
Maxpayne
Light Professional
Nestaci ti xtreamer ultra? Usetris,sam ho mam doma a vykonu to ma na full hd vela,tak isto aj samsung oceanic demo prehra v pohode prave cez xbmc
Nad tým som tiež rozmýšľal, ale nemá to podporu pre DTS-HD ani Dolby True-HD, chýba podpora 3D, ktorá nejde ani pod Windowsom ako v prípade Xtreameru 2.