planujeme ist na dovolenku do Bulharska a zaplatili sme si all inclusive.
V nom sa nachadzaju aj lokalne alkoholicke drinky. Neviete co sa tym presne mysli? Nie co si myslite, ale ak ste tam takto niekto boli tak skusenosti . (Sunny Beach)
Ach, hneď ten alkohol. Nezabudni na historické pamiatky.
Ale k veci - líši sa to od hotela k hotelu. Máš v tom aj pivo či víno s tým, že ide vždy o miestny produkt. Ďalej tam často patria rôzne bulharské koňaky, likéry, brandy či vodka.
Dovolenka je aj o spoznávaní jedál, nápojov, zvyklostí iných kultúr, tak držím palce!
Neboj sa, nejdeme tam celý deň piť, ale all inclusive sme si dali hlavne kôli tomu aby sme sa večer naladili na zábavu zadarmo a tak nás zaujíma či budeme musieť piť nejaké kokosové drinky alebo tam bude aj niečo normálne tvrdé. Ale dík a odpoveď .
Chápem aj u mňa platí, že keď už sa ide do hotela, tak radšej all inclusive. Za tou formulkou "miestne nealko" sa môžu skrývať fakt super chutné veci ale zároveň to môže byť aj ponuka à la pajzel na druhú.
Neviem či si tam už bol, ale o Bulharsku si veľa ľudí myslí, že je to hnusná krajina, ktorá zaspala v socializme. Ak si na hoteli moc nešetril + vybral dobrú lokalitu, tak sa máš načo tešiť.
To budú najskôr drinky s ich "domácim" alkoholom, ak by si chcel dajme tomu nejakú vodku tipu goral, dajme tomu, tak to si platíš. (aspoň tak sme to mali my)
No my sme ju mali, no bolo treba za ňu zaplatiť aj keď sme mali all inclusive, drinky boli zdarma len tie ktoré obsahovali ich domáci alkohol.
// Mne aj tak najviac chutili drinky bez alkoholu
Ked sme mali AI tak iba prve dva dni mi chutili tie osladene sracky typu Cola, sprite, fanta atd, potom som nepil uz nic ine ako cistu vodu a sem-tam pivo.
Mali sme tam toho v ramci AI dost, vselijake mozne whisky, martini, drinky atd.. To vsak zalezi od konkretneho hotela co vsetko poskytne
Neviem kolko si za to platil, ale v bulharsku ta vyjde 1liter ich flirt vodky (nieco ako nicolaus) na 12 leva - 6euro. Za 200-250 eur tam dokazes cely pobyt zrat a pit od rana do vecera a bude ti to stacit..