Minecraft
Re: Minecraft
mám problém zo skákaním fps minecraft mi nikdy nelagoval ani nič podobného no teraz z ničoho nič hrám mam 100 fps a zrazu mi to padne na 4 mám lagy a potom znovu na 100 čim to môže byť?
Povedz niečo konkrétnejšie. Máš tam módy a také veci, hral si snapshot alebo normalnu hru ?
Podte na rezygame server
server je whitelist takze ziadny griefing
na zaciatku mate 200e a mozete si kupit hned residenciu aby vam neznicili veci
obchod aby ste mohli predavat veci
server je whitelist takze ziadny griefing
na zaciatku mate 200e a mozete si kupit hned residenciu aby vam neznicili veci
obchod aby ste mohli predavat veci
Kód: Vybrať všetko
www.rezygame.euKód: Vybrať všetko
mc.minecraft.eu:25565-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
práve som vytvoril vlastný server cez Hamachi, no mám problém s pluginami,stále mi vypíše: You dont have permission... Čo s tým ?
// ?
// ?
ako si ho robil? cez minecraft.net?
cawte hravam minecraft na pvp serveroch kde sa daju skilit veci ako je sword sekera a take veci ale strasne to dlho trva expim 4 dni a mam len skill 250 a niektori za den daju skill aj 500 ze vraj za pomoci autoclickerov ale neviem akych a ako sa to robi kto stim ma skusenosti pls mi napiste na forum ze ako diki za odpoved
-
yoggy
minik460 napísal:ako si ho robil? cez minecraft.net?
choď do ops.txt (alebo ako to volá) a napíš tam tvoj nick... a malo by ti ísť stavať, alebo nastav skupiny v permissions pre users.. build:true
-
94jakub
Guru wannabe
redliner:
Do konzoly servera napíš
alebo si naštuduj niečo o permissions.
Do konzoly servera napíš
Kód: Vybrať všetko
op <tvoje meno>Re: Minecraft
na serveroch som pocul len o tom, ze hraci si cez autoclickerra nastavia mys tak, ze spamuju jobs farmer. A to tak, ze len sadia a zbieraju sadia a zbieraju atd dookola...Papes38 napísal:cawte hravam minecraft na pvp serveroch kde sa daju skilit veci ako je sword sekera a take veci ale strasne to dlho trva expim 4 dni a mam len skill 250 a niektori za den daju skill aj 500 ze vraj za pomoci autoclickerov ale neviem akych a ako sa to robi kto stim ma skusenosti pls mi napiste na forum ze ako diki za odpoved
a mate volaky dobry atuclicker ktory klika vela krat za sebov ?
autoclickerry nepoznam moc... ale na jednom serveri kde som bol admin, tak hraci to tam robievali takto ze vraj nejako spamli mysku a klikalo to samo, vraj sa jednalo o hernú myš.
-
yoggy
ja neviem, viac ludi to pouzivalo pomocou hernes myši
tam nebol pouzity autoclicker
Pls neporadíte mi.Viem je to trápne ale ja sa pýtam.
Chcel by som vedeť ako na svoj server dam mapu.Mapu mam vybratú a chcel by som si ju uložiť na server.
Ďakujem
Chcel by som vedeť ako na svoj server dam mapu.Mapu mam vybratú a chcel by som si ju uložiť na server.
Ďakujem
mas vytvoreny vlastny server alebo ho mas plateny napr. cez crew?
deathaxe napísal:teraz mam problemy prezote kamosi sa nemomzu pripojit. robil som aj v minuloosti servery a mohli sa pripojit a teraz sa nemozu. sme pripojeny na hamachi sieti vypnute firewally a kamosom pise ze cant reach server tak neviem kde je chyba.
-
Runes
Addict
mate dakto daky v poho server ???
-
Nadeo
Guru wannabe
Co keby sa zalozi hojko.com server? Ziadne extra mody az na nejake protection veci, alebo whitelist... Mohli by vstupit iba uzivatelia ktori maju nad 500 prispevkov alebo podobne