Pouzivate foliu na displej?
-
qwerty-xyz
Re: Pouzivate foliu na displej?
hovori sa je velmi spravny vyraz v tomto pripade ..... 
takze sa poskrabe hej ???qwerty-xyz napísal:hovori sa je velmi spravny vyraz v tomto pripade .....
klucami vo vrecku sa da vsetko
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Klucami vo vrecku sa urcite neposkriabe. To by si musel do jednej ruky chytit iPhone a do druhej kluce a poriadne to o seba je***. Niektore ine telefony s Gorilla glass su na tom podobne.
// prave som si zaskriabal s pilnikom na nechty na moj stary iPhone 2G a nic. Samozrejme skrabance tam su, ale od niecoho uplne ineho.
// prave som si zaskriabal s pilnikom na nechty na moj stary iPhone 2G a nic. Samozrejme skrabance tam su, ale od niecoho uplne ineho.
podla mna to nie je relevantny test, to ze si zaskrabkal s pilnikom po displeji, nosit telefon s klucami vo vrecku po dobu 1-2 mesiacov moze mat uplne iny dopad na displej...bavme sa o tych novych klucoch, nie o 15 rocnych vyjazdenych
nosit, znamena kráčať, znamena trieť sa o seba, sadat si, rozne polohy, kedy je tlak na displej vacsi, mensi...proste no, chapeme sa?
nosit, znamena kráčať, znamena trieť sa o seba, sadat si, rozne polohy, kedy je tlak na displej vacsi, mensi...proste no, chapeme sa?
-
TommyHot
Addict
Vo vrecku nikdy nevytvoris klucami taky silny tlak na displej aby si ho trenim poskriabal (bavime sa o iPhone). Skusal som to teraz aj s mesiac starymi klucami, nech sa snazim akokolvek, jednoducho to nedokazem viditelne poskriabat. Inak mam ho asi 4 roky, vo vrecku bez obalu som ho nosil rok, foliu nikdy nemal, doskriabal sa, az ked mi spadol niekolkokrat z ruky rovno na beton.
Btw aj na nete mas kopu testov, ze iPhone displej (a aj gorilla glass) je voci takymto veciam maximalne odolny.
Btw aj na nete mas kopu testov, ze iPhone displej (a aj gorilla glass) je voci takymto veciam maximalne odolny.
hej pozerám no, ale tak s mojou g300vkou to nejdem skúšať
ešte som nedal dole ani fóliu čo tam bola 
a v pohode budem nosit kluce v inom vrecku a urcite sa mi potom neposkriabe 
Zase pri tych novych displayoch ho nemas sancu poskrabat. Videl som (na YT) test skrabania klucmi nozikom do displaya bez skrabancov.majogorbi napísal:a v pohode budem nosit kluce v inom vrecku a urcite sa mi potom neposkriabe
rozmyslam o kupeni folie ZAGG invisible shield, chcem sa opytam, nemate problem so spravnym nasadenim ? poznate nejake tipy ako to nasadit rovno a bez bublin ?
// uz som objednal zagg... tak uvidim.
// uz som objednal zagg... tak uvidim.
ja som s tým nemal žiadny problém. Stačí si pozrieť videá na youtube a riadiť sa presne podľa toho. Ak to na prvý krát nasadíš krivo tak sa to dá bez problémov odlepiť. Musíš to lepiť pekne od kraja a nepacnúť to hneď na displej. Potom tam bude menej bublín a netreba tam dávať zbytočne veľa tej tekutiny. Mne to tieklo všade po stole 
Gorilla glass
-
Arkaz
Addict
s aplikaciou folie nemusis mat obavy kedze sa jedna o ,,mokru" aplikaciu tak to ide jedna basen. Inak ak ti mozem odporucit namiesto ZAGG by som bral bestskinsever foliu. na cele telo stoji aj s postou cca 10 eur. Nezltne po case ako zagg a neodliepaju sa kraje. Aspon taka je moja skusennost =)Forsaken napísal:rozmyslam o kupeni folie ZAGG invisible shield, chcem sa opytam, nemate problem so spravnym nasadenim ? poznate nejake tipy ako to nasadit rovno a bez bublin ?
od 1:20 aj keby s gorilla glass, ten mobil by si uz nepouzil podla mna...
Foliu nepouzivam, predsalen to nie je plast, ale sklo. Priatelka nosi mobil v kabelke a ziadny skrabanec aj ked tam ma rozne haraburdy. Zaklad je mat v jednom vrecku iba mobil. Otec mal na tom istom telefone co ja foliu, ja nie. On doskrabana folia zrela na vymenu, ja ani skrabanec. Raz som si ju chcel dat, ale nemal som na to nervy tak som ju vyhodil.
Ten test s xperiou active mi pride taky onicom. Skoda, ze ju nikto nechce otestovat takto: https://www.youtube.com/watch?v=uFuE7TP ... ature=plcp
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Fóliu nepoužívam a ani nikdy nebudem používať. Aj tak kým sa mi mobil stihne doškriabať mám nový..
Btw gorilla glass je sračka.. Displej sa mi hned doškriabal
hmm teraz rozmyslam ze MORKA aplikacia, nemoze ta vlhkost poskodit nieco ?Arkaz napísal:
s aplikaciou folie nemusis mat obavy kedze sa jedna o ,,mokru" aplikaciu tak to ide jedna basen. Inak ak ti mozem odporucit namiesto ZAGG by som bral bestskinsever foliu. na cele telo stoji aj s postou cca 10 eur. Nezltne po case ako zagg a neodliepaju sa kraje. Aspon taka je moja skusennost =)
-
TommyHot
Addict
Co si mal za telefon? Casto sa uvadza, ze ma telefon gorila glass ale skutocnost byva ina...MichalkoOo napísal:Fóliu nepoužívam a ani nikdy nebudem používať. Aj tak kým sa mi mobil stihne doškriabať mám nový..