Zvuk na domácom kine

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
32jojo32

Zvuk na domácom kine

Príspevok od používateľa 32jojo32 »

Ahojte. Snažím sa zapojiť jedno staršie domáce kino skladá sa zo subwooferu a piatich reproduktorov. Do subwooferu som zapojil tých päť reproduktorov zapojil som subwoofer do elektriny a ostali mi u%z iba koncovky zelená(front), čierna(rear), oranžová (center subwoofer). Mal som kábel s takýmito farba spojil som ho s počítačom a keď som pustil hudbu na youtube tak mi prehrávalo iba na dvoch reproduktoroch. Keď som pustil rádio tak mi prehrávalo na všetkých kde je chyba ? Len v nejakých nastaveniach ? Lenže snažil som sa pripojiť toto domáce kino aj k televízii vlastne k bluray prehrávaču ktorý je k televízii pripojený. Kábel som k tomu domácemu kinu niekde stratil ale mal som po ruke taký, že 3,5 jack s jednej strany a s druhej 2 cinchy. Ten 3,5 jack som zapojil do zelenej dierky na subwoofery a cinchy do bielej a červenej v bluray prehrávači. Ale zas mi prehrával iba jeden niekedy dva reproduktory. Je chyba v tom kábly ? Treba taký ktorý má čierny, oranžový, zelený jack na jednej strane a cinche na druhej. Hľadal som taký ale neviem ho nájsť. Alebo to je len taký zvuk a preto to tak prehráva. Ďakujem za pomoc
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Zvuk na domácom kine

Príspevok od používateľa beardie »

3,5 jack s jednej strany a s druhej 2 cinchy
= stereo
aby si mal priestorovy zvuk, musis napojit 3 take kable
majogorbi
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa majogorbi »

a nemusia byt filmy alebo pesnicky s audiom 5.1 aby to prehravalo na vsetkych reprakoch ??
32jojo32

beardie napísal:= stereo
aby si mal priestorovy zvuk, musis napojit 3 take kable
To mám kúpiť
3 také káble (3,5 mm jack a na druhej strane dva cinche) alebo nejaký že na jedne strane 3x 3,5 mm jack a na druhej strane dva cinche?
Ďakujem za pomoc.
beardie
Redeemer
Redeemer

3 kable s 3,5 mm jack a na druhej strane dva cinche, spolu teda 3 jacky a 6 cinchov
32jojo32

Ďakujem :)
beardie
Redeemer
Redeemer

ak sa ti da, zozen si aj all-in-one
Prílohy