Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ale zas kto chce silou mocou Ameriku a veľa koní ... tak dovoz z USA, (corvette, mustang, camaro) vyjde najlacnejšie v pomere HP/cena.
Tie ceny sú neporovnateľne nižšie pri kúpe funglovky ako u nás nejakého auta s rovnakým výkonom... otázne je, kde také auto čo zatáča ako parný valec u nás využiješ :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

corvettu by som si urcite v zivote nekupil, pokial by som zil na slovensku, a hlavne sa mi tam nepaci cela plastova zadna cast toho auta da sa rukou preliačiť :D

5:40 :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

Lubenecko: s tymi podvozkami to uz nie je ani zdaleka take zle, ako sa o tom hovorilo kedysi :)

chezter: preco nie? c6, snad rovno aj z06 so svojou vahou atakujucou 1400kg moze byt za tie peniaze celkom fajn volba ako sportovejsie auto/GT...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

RATZINGER666

ad zadokolka

podla mna by mal byt sportacik jednoznacne zo zadnym nahonom :)

Lubenečko
tiez nie som nejako velmi na americke auta vytazeny, ale tie velkoobjemove motory
maju nieco do seba, proste 8 valec ti pradie uplne inac ako tie vselijake europske "ekonomicke"
kubatury. Samozrejme nieje to na denne vozenie do prace..

Header

rozdiel je ten, ze po nejakom 10rocnom Hyundai ani pes nestekne, je to znacka bez pridanej hodnoty,
zatial co Camaro je pojem sam o sebe, a aj tie kozene blbustky maju svoje caro :)

Header

inac dost odvazne tvrdenie "ze Camaro je ťažkopádny mastodont bez guráže", hlavne ked to auto da stovku za 5 sekund
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

no, a teraz si predstav 6.2l motor v niecom inom a zrazu mas 100vku za 3,5 sekundy :)
suhlasim ze camaro ma svoje caro, uz iba ako znacka, na sidlisku mi parkuje jedno orandzove a nepoznam cloveka co sa za nim neotoci, vyzera agresivne, je agresivne, ma agresivny zvuk, ma agresivny interier, ma agresivnu prednu masku, ma agresivny motor, mam ho na pozadi na ploche ( :D) ale...ak hladame najlepsie, tak najlepšie nie je
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja sa stotoznujem s headerom, to auto ma cez 1700kg, ono proste musi byt tazkopadne... neviem ani, co je take pritazlive na tych zrychleniach a preco vsetci porovnavaju iba casy z 0 na 100... silny motor este z auta nerobi sportiak, co sa tyka velkosti a vykonu motora by potom do toho zapadli aj limuziny od mercedesu, audi alebo bmw, s hmotnostou bliziacou sa k dvom tonam a na tych toho moc sportove nie je, hoci mozu mat 300-400k...
gogo956
Redeemer
Redeemer

vobec netvrdim ze je najlepsie, ale to auto ma z pohladu bezneho vodica super vykon, nech si zoberies
akykolvek parameter. Samozrejme ty mas asi na mysli ze sa neda porovnavat
zo skutocnymi trhacmi asfaltu typu Porsche 911 a pod. lenze to je aj uplne ina cenova kategoria.

Pridal by som noveho favorita: Nissan 370Z, vykonovo aj financne podobne, a este je naviac aj japoncik o dost krajsi
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

http://alfa-romeo-gt.autobazar.eu/20-jt ... 06713.html

zajtra ho idem pozriet... tak som zvedavy... maju ho fyzicky v autoalles v turanoch na komisionalny predaj, takze snad tam nebudu klasicke bazarovske zasterky... diagnostiku beriem rovno so sebou
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

http://www.zdruzenie-sova.sk/rizika-voz ... omisii-s12

Nechcem ťa sklamať, ale dal by som si pozor.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

chlapec10: Nechcel si pôvodne niečo výkonnejšie ?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

chcel som minimalne 150 HP, toto ma 166, takze v pohode

dik za info.... vyhoda je, ze mam aj kontakt na vlastnika, ale auto je aktualne fyzicky v bazare, tak preto ho idem tam pozriet... uplne prinajhorsiom sa vykaslem na bazar a budem jednat priamo z vlastnikom...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

gogo956 napísal:to auto ma z pohladu bezneho vodica super vykon, nech si zoberies akykolvek parameter.
presne o tomto sa bavim... ak Ti to staci, nech sa paci... ale aj tak by ma zaujimalo, ktore su to tie "akekolvek" parametre...

chlapec10: krasne GT, dobre ho pozri... z fotiek vyzera vyborne, bodaj by aj vsetko ostatne sedelo...
gogo956
Redeemer
Redeemer

RATZINGER666

pozri sa, krutak to ma 569 Nm/4600, zrychlenie za 5,2, maximalka 250.
To su hodnoty ktore nema kazde druhe auto a to ktore aj ma, tak nemusi mat
taky imidz. Ak mam pravdu povedat, najviac ma na nom fascinuje ten 8valec,
pocul som ho a ten zvuk je paradny.

A ked to raz budes chciet predat, tak on urcite bude vecsi zaujem
ako pri nejakej menej prestiznej znacke, je kopec ludi co su zatazeni
na ameriku.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

V takom pripade splna podmienky aj Audi S6, S8, S5, RS5, RS6, A8 W12, priblizuje sa tomu hadam aj 4.2 TDI, Mercedes C63, E63, E65, S55, S63, S65, G55, hadam aj E500 a S500, z BMW taka M5, M3, dokonca aj tie tri ci tri a pol litrove benziny, sedmickove 740i, 750i... a kopa dalsich aut so silnejsim motorom. Myslim, ze imidz tychto aut je vyborny.
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Bohuzial uplne zle..
Auto malo asi streleny airbag, lebo priestor medzi volantom a krytom/trubkou bol nejaky divny...klima nechladila
a hlavne, co som zazil 1x v zivote, riadica paka nemala absolutne ziadnu spatnu vazbu pri radeni.. toto ma plne odradilo
gogo956
Redeemer
Redeemer

test

uz som to tu spominal> tie tebou vymenovane auta su trochu ina cenova kategoria. Neda sa porovnavat auto za 40tis s tym za 60 alebo rovno 100tis.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

gogo956: v poriadku, opakujem, ak toto staci, tak nie je o com, ak je to iba o vykone... ja Ta od nicoho neodradzam...

akurat s tym predajom by som si nebol taky isty, tychto dvoj-, trojrocnych modelov je na predaj okolo 50 iba na ab.eu, co je naozaj celkom dost... a este by ma aj zaujimalo, preco sa ich tolko predava...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

gogo956 napísal: Header
rozdiel je ten, ze po nejakom 10rocnom Hyundai ani pes nestekne, je to znacka bez pridanej hodnoty,
zatial co Camaro je pojem sam o sebe, a aj tie kozene blbustky maju svoje caro :)

inac dost odvazne tvrdenie "ze Camaro je ťažkopádny mastodont bez guráže", hlavne ked to auto da stovku za 5 sekund
no dobre, ale stále ako keby nechceš pochopiť to, že som tam ten Genesis dal iba pre to, lebo splnal tebou dané 2 podmienky... žiadny štýl, pridaná hodnota ani nič iné už si tam nespomínal :wink:

a áno, stále je to mastodont :D Camaro si drží cenu ako tak iba tu.. v USA ich majú jak tu fábií tak neviem prečo máš stále pocit že je to výnimočné auto.. dokonca by som povedal že už aj tu ich je habadej... tá V8čka a kopec koní ho nespasí
podla mňa je to jedno z áut, ktoré prídu a zase odídu...nič viac
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No, tak je dokonané. Nakoniec som kúpil KIA RIO Sporty 2007,1.4 16V, 71 KW, 83 000 km, celá v elektrike, nové letné gumy na elektrónoch + zimné na plech. diskoch. Cena bola 5 000 €. Zobral som ju hlavne preto, že majiteľom bol jeden známy, o ktorom viem, že sa o to auto staral a tak aj vyzerá.
BTW - jediné, čo nemá, sú fólie na oknách. Ako je to s montážou ? Stačí pristaviť auto do nejakej firmy, ktorá mi to namontuje a dá mi tú "kartičku" pre policajtov ? Alebo ich treba aj zapísať do techničáku ?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

staci homologizacna karticka, ale myslim, ze aj folie musia byt priamo nejako oznacene... v servise Ti urcite zodpovedia vsetky otazky...

k auticku gratulujem, ale obavam sa, ze si kupil trochu drahsie, za 5000e uz ide rocnik 2009...
Napísať odpoveď