Jak nosíte košele
Jak nosíte košele
Čaute chalani do 18 rokov, ako nosíte košele? Na tričku, alebo zapnute až ku krku? Je to individualne, alebo je niejaka norma? 
Re: Jak nosíte košele
keď dospeješ natoľko aby si nosil košele, nebudeš sa takéto veci pýtať...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
rozopnutu, biele tielko a nahrdelnik z cukrikov
Zasadne zapnutu az pod krk a zakasanu v teplakoch.
-
Grim
Darca
...normálne si ju prevlečiem cez hlavu a ruky umiestnim do rukávov...pozapínam všetky gombíky odspodu tak, aby mi nezostal navyše gombík dolu alebo hore...a mám už viac ako 18 rokov, tak neviem, či som reprezentatívna vzorka, ale keď som mal menej, nosil som ich rovnako...myslím, že spôsob nosenia košelí sa systematicky po 18 roku života nemení...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
rozopnutu a na chlupatej hrudi zlaty lancug
-
Andi_Cibula
Addict
Pokiaľ si strojár alebo elektrotechnik, tak nejaké svetlejšie a výrazne kockované.
Na turistiku veľmi tmavé a taktiež kockované.
Ostatné obory by nemali mať kockované košele, pokiaľ si v nejakom sektore kde prichádzaš do konverzácie s ľuďmi, tak nejak nejaké light-havajské vzory.
Riaditeľ technologickej firmy by mal mať jednoznačne bielu košeľu a prípustné su aj dlhé rukávy, ale vtedy ich musí mať vykasané !

Na turistiku veľmi tmavé a taktiež kockované.
Ostatné obory by nemali mať kockované košele, pokiaľ si v nejakom sektore kde prichádzaš do konverzácie s ľuďmi, tak nejak nejaké light-havajské vzory.
Riaditeľ technologickej firmy by mal mať jednoznačne bielu košeľu a prípustné su aj dlhé rukávy, ale vtedy ich musí mať vykasané !
Netreba zabudat ale ani na vrecka. V bielej koseli vo vrecku na hrudnik patri nieco viditelne, idealne su cigarety, penazenka alebo mobil. Do tmavych koseli alebo potom letnych havajskych vzorov sa nic nedava, pretoze je to potom prehnute a aj tak nevidiet co je tam. Okrem toho sa kosele mozu nosit aj s golierom hore, ale to len pri koseliach s kratkym rukavom.
Dávam si pod košelu minimálne rolák, nech mi nefúka na krk,predsa len je leto.. Pokiať ten k dispozícii nie je, tak si dám mikinu a na to si dám o číslo väčšiu koseľu.. Samozrejme fakeová zlatá retiazka o priemere minimálne 5cm je nevyhnutnosť..
A teraz seriózne. Nenosím košele. Teda mimo práce a tam pekne biela košeľa pod oblek. Mimo to, košele nenosím. Ale nos ich tak, aby ti bolo pohodlné
A teraz seriózne. Nenosím košele. Teda mimo práce a tam pekne biela košeľa pod oblek. Mimo to, košele nenosím. Ale nos ich tak, aby ti bolo pohodlné
-
Michaelo
Hardcore addict
Síce mám už 19 ale odpoviem.InšAllah napísal:Čaute chalani do 18 rokov, ako nosíte košele? Na tričku, alebo zapnute až ku krku? Je to individualne, alebo je niejaka norma?
Dnešná móda je tričko s nápisom a na to rozopnutá košeľa.
Ak idem niekde elegantne (napr matura) tak si ju zapnem ale posledný gombík nezapínam. Nenosím kravaty ani nič podobné.
-
fikotek
King
Ja ji vetsinou nosim obracene a popr. si ji dam jeste naruby "ale to jen podle nalady".
-
lekoklatik
VIP
Zapnutu az ku krku a na nej paradny strikovany sveter, nie rolak. Musi byt vidiet limce kosele.
-
Soviet
Darca
Celu pozapinanu a potom v nej chodim behat, aby som okoliu ukazoval pekne "kolace" pod pazuchami a farebny odtien na chrbte.
-
Stoporko
VIP
Osviežim vám pamäť zo Stoporkovho Košeľového Katechizmu:
Pod košeľou sa nosí priliehavá košeľa z tenkého materiálu, napr. bavlna, merino alebo ľan a zvonka hrubá košeľa, napr. z denimu alebo tweedu. Na strednú sa občas zvykne viazať kravata, napr. Manhattanským uzlom (isto nie popravčou slučkou). Kto si kravatu neviaže, do náprsného vrecka si vloží zlatú tabatierku. Košele sa nosia zásadne v nohaviciach, len na turistike je prípustné mať ich von z nohavíc - vtedy plnia funkciu akejsi blúzy. Do prírody je vhodné nosiť košele z prírodného materiálu: vlna, ľan, konope, prípadne organická bavlna. Nerozlučným doplnkom chlapa v košeli sú nohavice - nie je gustiózne nosiť ku košeli sukňu, kilt, montérky, plavky... v prípade turistických košieľ sú prípustné kraťasy. Nohavice by mali mať vzor nie nepodobný vzoru na košeli. Zvyšok tela je možné obaliť napr. laboratórnym plášťom s pripnutým dozimetrom pre lepší estetický efekt.
Pod košeľou sa nosí priliehavá košeľa z tenkého materiálu, napr. bavlna, merino alebo ľan a zvonka hrubá košeľa, napr. z denimu alebo tweedu. Na strednú sa občas zvykne viazať kravata, napr. Manhattanským uzlom (isto nie popravčou slučkou). Kto si kravatu neviaže, do náprsného vrecka si vloží zlatú tabatierku. Košele sa nosia zásadne v nohaviciach, len na turistike je prípustné mať ich von z nohavíc - vtedy plnia funkciu akejsi blúzy. Do prírody je vhodné nosiť košele z prírodného materiálu: vlna, ľan, konope, prípadne organická bavlna. Nerozlučným doplnkom chlapa v košeli sú nohavice - nie je gustiózne nosiť ku košeli sukňu, kilt, montérky, plavky... v prípade turistických košieľ sú prípustné kraťasy. Nohavice by mali mať vzor nie nepodobný vzoru na košeli. Zvyšok tela je možné obaliť napr. laboratórnym plášťom s pripnutým dozimetrom pre lepší estetický efekt.
ja som dushbag ja kosele nenosim ale na komentaroch v tomto vlakne som sa davno tak dobre nepobavil... dufam ze to bude mat pokracujucu tendenciu 
Len tak, v ruke. Inak som holy.
Každý správny chlap by nemal zabudnúť košeľu ozdobiť mastným fľakom od klobásy, ak je vegetarián, postačí aj horčica 
Horný gombík nezapnutý a 3 spodné rozopnuté aby mi netlačila a mohol som vystavovať na obdiv môj chlpatý pivný mozoľ.
Michaelo napísal: Dnešná móda je tričko s nápisom a na to rozopnutá košeľa.
-
Michaelo
Hardcore addict
Nie nerobil. Samozrejme nehovorím o tom že ideš niekam slávnostne. Ale bežne po ulici sa to nosí. Len možno na niekde na slovensko to ešte neprišlo.