Vrátila sa ? Či si len spomenula ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vrátila sa ? Či si len spomenula ?

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

Čaute, vyslište moje prosby:
Pred necelým rokom na festivale som spoznal kamarátku (z nášho mesta). Spoznal som ju asi takým štýlom, že behala medzi stanmi a zháňala oheň :), nakoniec som ju zavolal, že ho mám ja a vošla ku mne do stanu. Tam som zistil, že je trochu pripitá a začali sme sa dlho dlho rozprávať. Zapáčila sa mi, bohužial mala frajera, čo som zistil až doma. Tak som mal aspoň kamarátku.
Nezabudol som však na ňu. Stále sme si na nete písali, dokonca aj jej frajera to vytáčalo. Pár razy som s ňou bol aj vonku, ale vravela, že to nie je dobrý nápad keď chodí s ním.
23. júla 2012 (to už bol cca mesiac ako sa rozišla s chalanom) som mal narodeniny, reku idem osláviť do mesta. Čosi sme popili s chalanmi a išli sme na bažant kinematografa (kukať proste film vonku, ako v amfiteatri). Milión ludi všade, nikto známy. Zrazu predomnou stoji stará známa, mne skoro sánka padla na zem. Zablahoželala mi k narodkám, dala mi nejakú pusu, spýtala sa či jej dám moje číslo (šak ho mala neviem prečo zas pýtala :D ) a opäť sme kecali dlho a dlho. Dokukali sme film a ešte sme šli sadnúť kamsi. Ešte v tom podniku mi povedala, že bože ty si taký zlatý a prišla ku mne a vyobímala (to sa ako píše ? :D ), ja som jej na to dal pusu :P . Bol to môj best večer (ešte sa mi nestalo, že by mi kamarátka osobne prišla zablahoželať a bola so mnou vonku). Ale stále mi vŕta v hlave, či si to dievča len spomenulo na mňa, alebo by chcelo aj niečo viac. Pýtal som sa jej, že možno budem robiť chatu, či by nešla a povedala, že by aj šla a na tohtoročný festival ide tiež, len že sa nemá ku komu prichýliť (do stanu), tak som jej napísal, že môže aj ku mne a na to mi napísala, že možno aj ku tebe :) . Neviem čo teraz robiť, či ju pozvať von niekde, či čakať (to mi asi moc nepomoze).
Ja mám 20 a ona 21 (čiže je očosi staršia, môže byť aj v tomto problém ?)
Čo si o tom myslíte ? Čo mám robiť ?

Inak sranda, že ja som jej ani nehovoril o tom, kde budem. Ona si ma proste medzi 300 ludmi našla... čo sa mi dosť páčilo :P
btw. predtým som neriešil žiadne dievčatá, čiže som trochu aj hanblivý (alebo skôr neskúsený ?) :oops: a ona je zas ostrieľaný veterán :D
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vrátila sa ? Či si len spomenula ?

Príspevok od používateľa audiotrack »

keď prijala dve teoretické pozvania (na "možno budem robiť chatu" a "môžeš aj ku mne") tak skús či prijme aj reálne pozvanie alebo iba s tebou flirtuje. Zavolaj ju von a tam sa prípadne môžeš nenápadne spýtať čo sa stalo. Nie tak otvorene ako si sa spýtal v predmete tejto témy, ale napríklad na tie narodky, či si spomenula alebo tam náhodou bola a zbadala ťa alebo čo. Ak je mesiac po rozchode, tak na ňu určite nejako netlač, nevolaj ju von každý deň a podobne. Môže to mať veľa dôvodov, dokonca možno len chce vyprovokovať bývalého nech sa k nej vráti. Nevieme prečo sa rozišli, ako dlho boli spolu a podobne.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Ak je ostrieľaný veterán...a rozišiel sa s ňou ten chalan, tak teraz isto hľadá nejaký klin. :lol:
Na tvojom mieste využijem situáciu, ale nič si od toho nesľubujem. Nemuselo by to dobre dopadnúť. :)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

audiotrack: hej presne toto som si všimol. Po pondelku mi stále vŕtala v hlave a som jej aj pomerne často písal, potom aj dáku SMS či by nešla na zmrzku, ale odbila ma, že je moc pribratá (pritom je ešte chudšia ako bola), ale došlo mi, že asi moc tlačím na pilu.

INsomNIA: zas nie, že veterán, ale mala tuším 2-3 chalanov od 16tich. Ja magickú 0

Nič nechám to asi tak, večer ju zavolám či nepôjde kamsi von a uvidím :).
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Taketo mlade zeny zvycajne nevedia co chcu, takze to, ze s tebou pojde na chatu, alebo do stanu este nemusi znamenat nic. Na tvojom mieste by som tomu nechal volny priebeh a cakal ako sa to bude vyvijat a podla toho bud pritlacil na pilu, alebo by som ostal len v kamaratskej rovine. Kazdopadne v tomto momente nemas iste nic.
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

len sa nezacni namotavat a mysli realisticky,je mesiac po rozchode mozno ta teraz bude chciet a o pol roka sa jej moze zacniet za slobodou ;) (osobna skusenost)
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Ja som mala vela randevous :D A potom jedneho somara a taka som bola nasrana, ked ma nechal za totalne otrasnych okolnosti, ze by som bola schopna niekomu ublizit :D Ja by som si fakt zistila kto koho nechal :lol: :lol:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Neskúsiš, nezistíš.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Možno jej len chýba objatie, tak ho hľadá u niekoho iného. Je to individuálne, či je po mesiaci pripravená na vážny vzťah. Príliš veľa by som si od toho nesľubovala, ale nemáš čo stratiť. Užijete si festival, bude super, možno sa to tam všetko super vyvinie. Osobne by som do toho išla. Myslím, že vekový rozdiel nie je prekážkou, je o rok staršie, to predsa nie je problém, aspoň pre mňa by nebol...Držím palce :)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Na toto tu som už normálne zabudol :) .
V ten večer čo sme boli vonku som sa trochu vytočil, ale asi bezdôvodne. Skrátka sme boli dohodnutý, že sa ozve, keď pôjde do mesta (lebo mala na starosti malého bračeka). No len sa nejak neozývala tak som jej zavolal a povedala, že ide za kamarátkami a potom chcú ísť na diskotéku. Tam som už ja nešiel, lebo som nemal veľa korún.. Aj ma volala, že mi zobere vstup, ale šiel som radšej domov.
Potom som sa odmlčal asi na dva dni, nepísal som jej nič ani nevolal. Samozrejme ozvala sa ona :) . A s úplnou novinkou, že má nové vlasy :D . Tak som hneď poprosil o fotku a bola HOT.
Včera si prídem z roboty a sedím, sedím a zrazu vidím na nete status od nej (to býva málokedy): "Poďte ktosi von !".
Tak som jej napísal, že by som šiel, že nemám čo robiť. Tak sme sedeli, kecali o robote, o nespravodlivosti sveta, o škole všetko možné... Keď sme šli domov, povedala, že si potrebuje ísť vybrať koruny, pre mamu. Tak som šiel s ňou a povedala, že cestou domov ju isto niekto prepadne (lebo mala pri sebe dosť asi nejak do 600 evri), tak som šiel sbs s ňou. Cestou mi povyprávala o bývalom, dozvedel som sa, že pár razy ju aj udrel, alebo zamkol v izbe a nadával jej do ku*iev a p*c, alebo boli na nejakej tancovačke, kde vyhrali pár večera, dáki chlapci jej šli blahoželať k tomu a jej frajer tam vyprovokoval bitku :oops: :oops: (inak rád by som vedel či je to 100% pravda, ale raz mi volala v oktobri, ze su na chate a udrel ju nech tam dojdem. ale tak bol som v Bratislave...). No proste nejaký prep žiarlivý - som jej povedal, že by som sa za to hanbil, keby také dačo spravím. Ešte mi povedala, že majú psa (ktorého kupoval bývalý) a chodí si ho sem tam venčiť (čiže furt ho ma na očiach). Že keď ju videl s new vlasmi jej povedal: "tak tie vlasy maš inak **pi*i**". Tiež vravela, že je nerada doma, že tam panuje nervozita a že sa teší zas na školu.... (čo ma nepotešilo :/ )
Objali sme sa a šli sme domov.

Neviem ani načo to sem vlastne píšem, neviem ani či ma má rada, či ma má len ako psychológa nevim.. Dnes som s ňou chcel isť von, ale je na nočnej (na pumpach robi), tak som povedal, že ju možno prídem pozrieť (hneď jej oči zasvietili :) ), aj keď veľa si už nesľubujem, nech som zbytočne neni sklamaný.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

nejak casto ti spomina toho byvaleho :-X
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kedze s nim zostavala aj po tom, ako ju 1x udrel... asi to ma rada
.
prefackaj ju tiez, mozno prelomis lady :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

lumir napísal:kedze s nim zostavala aj po tom, ako ju 1x udrel... asi to ma rada
.
prefackaj ju tiez, mozno prelomis lady :D
ešte treba aj psa kúpiť
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ale vacsieho... lebo vacsi pes j......
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

podla mna to este nie je beznadejne, aj ked skor to vyzera ze chce aby jej byvaly
videl ze ty ako novy typek mas o nu zaujem a aby on ziarlil.Este chvilu vydrz a ked
niekam pojdete a budete sami, tak ju skus intimne chytit alebo pobozkat a uvidis
ci sa odtiahne alebo nie. Ak povie ze co blbnes, proste uplne out, tak sa na to
vykasli, nebude zo psa slanina. Ale ak bude povolna tak mas skoro vyhrate.. :wink:

osobne si myslim ze uz davno od teba caka ze po nej vyjdes,ukaz jej svoju zivocisnu stranku,
a nie furt iba ako brat a sestra.
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

okéj chlopi díky za "rady", už si poradím aj sám, lebo ako vidím rozoberať takéto veci po internete je dosť trapas...
a
gogo956: :) som rád, že si to tak myslíš. Uvidím, keď s ňou budem sám vonku niekedy. Včera som bol za ňou kuknúť na pumpy (mala nočnú), ale to nebolo zrovna najvhodnejšie miesto. :)
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Ale potom pekne napis ako to dopadlo, ked si uz sem pisal.. Neznasam ked sem niekto pise a nedokonci pribeh ;-)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Podla mna je to na dobrej ceste. Urcite sa ti zle pocuva o byvalom a ona nevie, ze je najlepsieho ho nespominat, tak ale nic s tym nespravis a ked ho chce spominat, tak nech ho spomina. Drzim palce a daj vediet.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

hlavne nech na to uz trochu "dupne", nech vie na com je.. apropo ak sa zena sama chlapovi ponuka /spolocne prespanie pod stanom a pod./ a on sa ani raz za cely rok o nic nepokusil, tak to musi byt naozaj ze velmi hanblivy chalan- ku vlastnej skode. :wink:
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Alebo, ju nechce. :)
Napísať odpoveď