Tak to riešim znovu... zajtra idem vrátiť Cyborg R.A.T. 7 pretože mi újde laser niekedy na stole, ako pri tých lacných myškách... a to ja naozaj nemienim tolerovať. Chcel by som sa opýtať, ktorú by ste mi poradili namiesto toho? premyšľal som, žeby som išiel do SteelSeries konkrétne Sensei... alebo niečo iné? Na peniazoch nezáleží... chcem ju väČšinou na FPS, sem tam na RTS. Jedná sa mi hlavne o to, aby neskákala a mala nejaké tie feature. Podložku mám razer Megasoma. Ďakujem veľmi pekne za každú radu... na peniazoch nezáleží čo dám za myš
? Herná ? myš
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: ? Herná ? myš
Ahojte
Tak to riešim znovu... zajtra idem vrátiť Cyborg R.A.T. 7 pretože mi újde laser niekedy na stole, ako pri tých lacných myškách... a to ja naozaj nemienim tolerovať. Chcel by som sa opýtať, ktorú by ste mi poradili namiesto toho? premyšľal som, žeby som išiel do SteelSeries konkrétne Sensei... alebo niečo iné? Na peniazoch nezáleží... chcem ju väČšinou na FPS, sem tam na RTS. Jedná sa mi hlavne o to, aby neskákala a mala nejaké tie feature. Podložku mám razer Megasoma. Ďakujem veľmi pekne za každú radu... na peniazoch nezáleží čo dám za myš
-
MichalkoOo
Zablokovaný
razer imperator 4G alebo Razer Mamba 2012
-
MichalkoOo
Zablokovaný
roccat nie..
-
xXPAINKILLERXx
Star
Razer a Roccat sa dosť bojím - recenzie od veľa ľudí sú také, že sú to len lacné čínske vyčačkané šmejdy... preto by som radšej išiel do SteelSeries - výzorom sú ako lacné myšky, ale spoľahlivosťou a featurami čo som čítal tak je to krása... niekto nejaké skúsenosti? Ďakujem
S tym Roccat a Razer suhlasim, Razer by som uz nechcel ani zadarmo.
SteelSeries je dobra volba ale ja by som radsej vsadil na overenu kvalitu a to Logitech:
http://www.progamingshop.sk/logitech-g9 ... -1311.html
SteelSeries je dobra volba ale ja by som radsej vsadil na overenu kvalitu a to Logitech:
http://www.progamingshop.sk/logitech-g9 ... -1311.html
používam razer ako myš už cca 5 rokov - v r. 2007 som si kúpil razer Diamondback, ktorá mi vydržala do poslednej jesene a nemal som s ňou žiadny problém pokiaľ sa mi nestalo niečo s káblom. Teraz mám Razer Lachesis V2 a je to ešte lepšia myš (takisto zatiaľ bez jedného problému) + Razer Goliathus ako podložku. Tvrdiť, že sú to čínske sračky je dosť zaujaté a svojím spôsobom aj subjektívne a cca 70% ľudí Ti to potvrdí
-
xXPAINKILLERXx
Star
Základne na každú jednu myš na internete máš vyslovene HORROROVÉ príbehy o tom, aká je tá myš o ničom a aká je zlá... keď si ale porovnáš dĺžku výdrže Razeru a Roccat, uvidíš. Roccat - koliesko blbne, myš sa šúpe (lak z nej) a odchádzajú senzory. To isté sa hovorí aj o razere. Myslím, že niekto tu na fóre aj písal o tom že robí v servise a že mu tam tých šmejdov chodí veľa.
O SS sm počul oveľa menej zloby. O razeroch sa hovorí veľmi veľa. Väčšinou nevydržia ani pol roka, alebo tak cca roka. Skús si niečo o tom vygoogliť.
Samozrejme, je možné že je to vyslovene len o kusoch. To znamená, že si kúpi výrobok 100 zákazníkov a z tých 100 zákazníkov má problém možno 30 ľudí a ostatok sú spokojní. Tí, ktorí majú problém rozšíria o Razeri po nete samé "bitchovačky" a tých 70 ich odporučí len kamarátovi ale nie po internete... rozumieme sa?
Proste to je môj názor a z toho čo som čítal je ASI správny.
rochedo - ďakujem za typ, momentálne som v stave že som si ten problém vyriešil - bolo to podložkou. Dal som ju na stôl bez podložky a myš ide krásne... takže maximálna spokojnosť
//edit
: ja som mal len hlúpu smolu, že som ju vybral skôr z recenzií... pretože sa hovorilo, že pod R.A.T. 7 je najlepšia biela a tvrdá podložka urobil som chybu, tak ju snáď strelím alebo si ju nechám... možno ju niekedy využijem ešte 
O SS sm počul oveľa menej zloby. O razeroch sa hovorí veľmi veľa. Väčšinou nevydržia ani pol roka, alebo tak cca roka. Skús si niečo o tom vygoogliť.
Samozrejme, je možné že je to vyslovene len o kusoch. To znamená, že si kúpi výrobok 100 zákazníkov a z tých 100 zákazníkov má problém možno 30 ľudí a ostatok sú spokojní. Tí, ktorí majú problém rozšíria o Razeri po nete samé "bitchovačky" a tých 70 ich odporučí len kamarátovi ale nie po internete... rozumieme sa?
Proste to je môj názor a z toho čo som čítal je ASI správny.
rochedo - ďakujem za typ, momentálne som v stave že som si ten problém vyriešil - bolo to podložkou. Dal som ju na stôl bez podložky a myš ide krásne... takže maximálna spokojnosť
//edit
ja sa neriadim tým, čo som niekde na nete čítal alebo tým, čo mi kamarát povedal/odporúčil. Ja Ti opisujem svoju niekoľkoročnú skúsenosť s Razerom, ktorá bola (dá sa povedať) bez problémová. Na tie veci som si sám zarobil, tým pádom som si tie veci vážil (a že Razer komponenty nie sú najlacnejšie), žiadne hrubé zaobchádzanie ani nič. Hovorím o značke Razer a nie o Roccate, Roccat ma nezaujíma. Stále som toho názoru, že Tvoje tvrdenie je subjektívne, podložené len tým, čo si si "vygooglil" a stále si myslím, že keby si sa opýtal niekoľko ľudí na značku Razer, tak cca 70% týchto ľudí Ti ju odporúči.
-
xXPAINKILLERXx
Star
Ja som si na svoje veci takisto zarobil sám a zaobchádzam s nimi maximálne opatrne.
Rozumiem čo myslíś, lenže keď sa o tom hovorí celkom frekventovane nemyslím si, žeby to bol ojedinelý problém. Ak sa ti páči Razer a si s ním spokojný, nech sa ti páči. Mne sa páči sidewinder x6 ako klávesnica, ktorú mám už skoro tretí rok a nádhera... myš mám Cyborg R.A.T. 7 Contagion a po odstránení podložky a po jej pouźívanú na holom stole som maximálne spokojný... odporúčam? Keď sa niekto opýta hej... v podstate je to jedno a táto debata je nezmyselná nakoľko kus od kusu je všetko iné... môže sa kaziť, nemusí sa...
Rozumiem čo myslíś, lenže keď sa o tom hovorí celkom frekventovane nemyslím si, žeby to bol ojedinelý problém. Ak sa ti páči Razer a si s ním spokojný, nech sa ti páči. Mne sa páči sidewinder x6 ako klávesnica, ktorú mám už skoro tretí rok a nádhera... myš mám Cyborg R.A.T. 7 Contagion a po odstránení podložky a po jej pouźívanú na holom stole som maximálne spokojný... odporúčam? Keď sa niekto opýta hej... v podstate je to jedno a táto debata je nezmyselná nakoľko kus od kusu je všetko iné... môže sa kaziť, nemusí sa...
Ja Ti neodporúčam Razer, ani Ti nevravím, aby si si hneď teraz utekal niečo kúpiť od Razeru. Ako som povedal, len Ti opisujem svoju skúsenosť s touto značkou ako informáciu pre Teba. Čo si už Ty z toho vezmeš je na Tebe. A neopisujem len jeden produkt - bolo ich viac a fungovali/fungujú bez problémov..
-
xXPAINKILLERXx
Star
Tak to som rád, že ti to funguje
Pretože po internete som čítal niečo iné... každý máme iné preferencie
skôr referencie ako preferencie 
-
xXPAINKILLERXx
Star
V podstate je to len o tom, kto a čo preferuje a ako sa zorientuje v ponuke. Príklad - MSI booky sú neskutočné šmejdy... ale niekto si môže kúpiť MSI book a nemusí s ním NIKDY mať žiadny problém. Takže je to všetko len o kuse. Ale proste som toho názoru že Razer je značka ktorú by som nechcel... mám od nich Megasoma podložku a už ma stihla sklamať... napríklad si pozri podložku od nich Ironclad po 2 mesiacoch čo som čítal
Ja som teraz nasiel mysku - http://www.alza.sk/roccat-kova-plus-gam ... 221204.htm ale najviac ma zaujala mys http://www.alza.sk/logitech-mx-performance-d138044.htm ktora sa ale bohuzial neda zohnat ako kablova, cize prec.
Spoiler
Mysky razer som odpisal, najlepsie boli zatial asi logitech konkretne G500 ktora mi bohuzial po trosku hrubsom zachadzani sa pokazila
-
MichalkoOo
Zablokovaný
roccat je sračka a logitech je zlá myš (800dpi, bezdrátová, nič moc soft..)
-
xXPAINKILLERXx
Star
Roccat určite nie - dokazí sa to veľmi rýchlo, proste sračka a logitech sú dobré myšky, ale tie drahšie - na G9x som čítal celkom chválu 
Ta logitech G500 je dratova a hral som s nou 2 roky, niet sa na co stazovat... Teraz som ale nasiel jednu, vyzera ako ultimatna herna myska
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/corsair-vengeance-m60-performance-d267876.htm?kampan=heureka.sk
http://www.youtube.com/watch?v=638kMdLqjKU
Spoiler
Ma ju aj kamarat a to klikanie v scrolle nema a je velmi spokojny. Ze ma len trosku sirsy uchyt ako je zvyknuty 
Ano ano aj ja, akurat stoji sto eur !!xXPAINKILLERXx napísal:na G9x som čítal celkom chválu
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm ako hovorím ja mám od Roccatu aj myšku, podložku a aj slúchadlá a všetko funguje dobre (až na myš, tá mi padla na zem).
Nehovorím že Roccat nie je šmejd no ja osobne s touto značkou nemám problémy.
Ale povedal by som že za tú cenu sú lepšie myšky na trhu. Osobne som mal Logitech G5 pomerne dlho a nikdy žiaden problém. Do dnes používam klávesnicu Logitech G15 a no problema
Ps.: čo som počul tak problémy má len Roccat Kone + (ja som mal klasickú kone).
Nehovorím že Roccat nie je šmejd no ja osobne s touto značkou nemám problémy.
Ale povedal by som že za tú cenu sú lepšie myšky na trhu. Osobne som mal Logitech G5 pomerne dlho a nikdy žiaden problém. Do dnes používam klávesnicu Logitech G15 a no problema
Ps.: čo som počul tak problémy má len Roccat Kone + (ja som mal klasickú kone).
@Michaelo-mala ich aj prva aj druha verzia preto su tak oblubene