Aky TV pre DIGI TV?
Aky TV pre DIGI TV?
Aky TV pre DIGI TV? mam digi tv a chcem zobrat novy tv co som cital rozne diskusie tak vraj je to nepozeratelne (ja mam staru oravu
). ma niekto stym skusenosti.je to az take strasne? co som cital (stare prispevky ro 09/10) tak vraj plazma je pre Digi tv lepsia. alebo ako to je v dnesnej dobe ked su lepsie tv? Uhlopriečka obrazovky (nieco od 100 - 110 cm).
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aky TV pre DIGI TV?
Digi tv ma oproti konkurencii skutocne mizernu kvalitu. Najlepsie je preto stare crt, ktore to dokaze dokonale maskovat.
Stale plati aj to, ze plazma je na horsi signal daleko lepsie riesenie ako LCD.
Stale plati aj to, ze plazma je na horsi signal daleko lepsie riesenie ako LCD.
albo je tu niekto kto ma digi a ma plazmu, led,lcd? aky je vas nazor?
Digi + plazma. Kedze ma digi este analog pripojeny cez scart a nizky datovy tok streamu zo satelitu, tak tomu odpoveda aj kvalita.
potreboval by som to vidiet na videu hodi to niekto na youtube?
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2012, 22:58)
aky tv by ste odporucili aby bolo digi pozeratelne poprosim aj linky cena do 550e, max 107"
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2012, 22:58)
aky tv by ste odporucili aby bolo digi pozeratelne poprosim aj linky cena do 550e, max 107"
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Digi bude pozeratelne na kazdej telke. 107 palcova telka musi byt parada, ale zrejme myslis 107cm a to je trochu rozdiel. Cim mensia telka na slaby zdroj signalu, tym lepsie. Takze pri 107cm to mas aj tak jedno, bude to vsade vyzerat rovnako.
-
Ryan Giggs
VIP
Vyzerať rovnako to určite nebude. Obzvlašť pri takom nizkom rozpočte a 42". V ramci LCD to bude len totalny lowend (v lepšom pripade nejaka nižšia stredna trieda), a obraz bude adekvatny.
Preto určite plazmu, tam to bude podstatne lepšie. Ale vzhľadom na Digi to samozrejme žiaden zazrak nebude ani na plazme. Ale podstatne lepšie ako na LCD.
Panasonic TX-P42UT50E.
Preto určite plazmu, tam to bude podstatne lepšie. Ale vzhľadom na Digi to samozrejme žiaden zazrak nebude ani na plazme. Ale podstatne lepšie ako na LCD.
Panasonic TX-P42UT50E.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ryan Giggs: Zle som sa vyjadril, mal som na mysli plazmy. Pri plazmach to bude vyzerat skoro vsade rovnako.