//karmista: predsa nato, aby si mal dobrý dôvod na rozdávanie karmy
The Dark Knight Rises (2012)
Re: The Dark Knight Rises (2012)
No mne sa už prvé 2 časti videli pomerne nudné. Filmy o superhrdinoch (vrátane Avangers, Spiderman atď.) ma nikdy nebavili a neviem vôbec pochopiť, čo všetci vidia na nepremožiteľných chlapíkoch v kostýmoch. ALe tak musím uznať, že Dark Knight bol najlepší superhrdinovský film aký som videl, no i tak ma nejako neláka pozrieť si pokračovanie.
no, videl som, davam 9/10, bod uberam za na mna prilis velku davku cliché. nevadili mi zastavy ani hymna, to som skor uvital vzhladom na kontext-zastava roztrhana, po hymne prichadzajuca najvacsia explozia filmu atd. ale zaverecna scena jednej zo smrti bola na mna moc, taktiez aj baneov osud. Ale zaporak zahrany na 110%, neskutocne ako Tom Hardy dokazal len ocami sposobit mrazenie na celom tele, fakt uzasny vykon.
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak dnes som to zhliadol aj ja, dávam 10 bodov, malo to cez dve a pol hodiny ale vôbec mi to tak nepripadalo, niektoré veci trošku nezmyselné ale tak tomu sa nevyhne asi žiaden film, inak super 
-
Bad.boy
Medium Professional
Prave som sa vratil z kina a moje pocity:
Aj napriek tomu davam filmu 9/10 pretoze je to stale velmi dobry film ktory aj napriek svojej dlzke ubehne ako voda a pre fanusikov Batmana je to priam povinnost
(a ten zadok Catwoman na motorke proste stoji za to
)
Spoiler
Dufal som ze film sa bude podobat Dark Knightovi ale bohuzial som bol mierne sklamany. Samozrejme film je stale nadpriemerny pocin ale bolo tam vela veci ktore mi proste nesadli. V prvom rade to bolo predvidatelnost deja. Uz po stvrtine filmu sme vedeli, ako bude vyzerat zaverecna scena
(no ok, predposledna ked pocitam aj tie zadne vratka pre pokracovanie v Robinovom podani). Hned ako sa zjavi reaktor viete co bude hlavnym cielom Baina. Dalej samotny dej mi prisiel oproti predchadzajucej casti prilis priamociari (az na jeden zvrat o ktorom ste aj tak tusili pokial ste hrali Arkham City (Thalia)) a az moc vodil divaka za rucicku aby mu bolo vzdy jasne co sa deje. Ked sa pozriete na filmy Inception a Shuttered Island, bol by som radsej keby aj Batman mal podobny koniec. Nemuselo by to byt zrovna tak nejasne ako pri nich ale uplne by stacilo keby to koncilo tym ako Fox zisti ze Wayne dokoncil autopilota (tj, neukazali by ziveho Wayna na konci ale vsetci by vedeli ze pravdepodobne zije, alebo pripadne spravit koniec tak ze Batman naozaj zomrie a obetuje sa za Gotham.
A čo si čakal keď to bol záverečný diel trilógie? Proste tam sa nedá vymyslieť nepredvídateľný záver.
-
Steven666
King
9/10. Pri niektorých filmoch by som povedal že dva a pol hodiny je príliš veľa, ale pri tomto musím povedať že veľmi málo
. Nie je to to síce tak dobré ako Temný rytier, ale aj tak je to parádne epické a monumentálne zakončenie jednej z najlepších filmových trilógii za posledné roky.
//ColdRain - Ono by to bolo už bez Nolana, štúdio sa bude chciet ešte zviezť na značke a podojiť ju ako sa len bude dať.
Spoiler
mám taký tušák že Robin dostane vlastný film, koniec bol veľavravný
reagujuc na stevenov spoiler: dufam ze nie, to by hadam Nolan nespravil, myslim, ze to by bolo prilis velke susto aj na neho aby toto nevyzeralo Bckovo 
Myslím, že Nolan aj povedal že je to jeho posledný film o superhrdinovy takže Robina sa už asi nechopí.
Dneska som to zhliadol v kine druhykrat a musim povedat ze stale ma to bavilo 
-
R1k1nko
Darca
tiez chcem ist este raz ale mam strach ze ma to tak nezaklincuje do sedacky lebo som to videl len nedavno ...UN2552 napísal:Dneska som to zhliadol v kine druhykrat a musim povedat ze stale ma to bavilo
a doma to nebudem kukat pokial nebude bluray kvalitka...
Tak uz to nebolo take ze wow kedze som na to isiel asi 3 den po tom co som to videl ale bavilo ma to 
Včera som na tom bol. Po tom čo všetko som si tu o tom prečítal tak som sa trochu bál ale nakoniec som bol viac než spokojný. Aj ten koniec, na ktorý toľko ľudí nadáva tak sa mi páčil. Bál som sa trochu catwoman ale Anne to zvládla na jednotku.
Jediná vec čo mi nejde do hlavy je:
Bane bol perfektný. Dokonca neviem či sa mi nepáčil viac ako Joker
S dark knightom to vôbec neporovnávam a so zakončením som viac ako spokojný a dal by som filmu viac ne 10/10. Jediné mínus bola Talia, ktorú mohla hrať podľa mňa krajšia herečka. Ale možno mi to vadilo keďže Marion Cotillard mi ne nesympatická napriek tomu aká je to dobrá herečka a je mi jasné prečo si ju Nolan znovu vybral.
Jediná vec čo mi nejde do hlavy je:
Spoiler
Talia bola zamilovaná do Banea. No v Arkham City milovala Batmana. Dokonca aj Ra's al Ghul chcel aby si ju zobral a viedol ligu. Tak čo je teraz správne ?
S dark knightom to vôbec neporovnávam a so zakončením som viac ako spokojný a dal by som filmu viac ne 10/10. Jediné mínus bola Talia, ktorú mohla hrať podľa mňa krajšia herečka. Ale možno mi to vadilo keďže Marion Cotillard mi ne nesympatická napriek tomu aká je to dobrá herečka a je mi jasné prečo si ju Nolan znovu vybral.
Spoiler
Film sa dosť líši od komiksu(podľa ktorého je spravená hra).
Super, mne sa to pacilo, sice TDK bolo o trosicku lepsie, ale toto bolo tiez na vysokej urovni.
Bad.boy: Inception aj Shutter Island nemali ziadny otvoreny koniec, vsak aj pri Inception Nolan povedal, ze za tym netreba nic hladat. tak isto uz aj na Batmana som cital rozne nazory
pritom tam neni co riesit.
Bad.boy: Inception aj Shutter Island nemali ziadny otvoreny koniec, vsak aj pri Inception Nolan povedal, ze za tym netreba nic hladat. tak isto uz aj na Batmana som cital rozne nazory
*citat len ked ste videli film*
*citat len ked ste videli film*
"Ten odkaz co si mi poslal nefunguje
takze to mozes poslat este raz cez spravu"
Spoiler
Ako neni otvoreny koniec ved tam bol jasny naznak na Robina co moze byt dalsi film(nepredpokladam) ale stale je to dost otvorene pokracovanie
TDKR bol uzasny ale nebolo to az tak o batmanovi ako to bolo v 2. diely. Bane, no Hardy ho zahral famozne ale mne sa na Ledgerovho Jokera nechytal ani trochu. Catwoman takisto dokonala. A toto bol koniec trilogie batmana to neznamena ze nebude nan mierne nadvazovat NOVY film s nazvom Robin 
PepoFenomeno: V TDKR talia nemilovala banea ale on ju ak som to spravne pochopil. Ona sa tam ohladom toho aj nejak vyjadrila ze bane je "friendzone-ak".
Bad.boy: Nepovedal by som ze Inception mal otvoreny koniec. Na konci akurát nebolo jasne ci ostal uvazneny vo sne alebo zil v reale ale jednoducho bol stastny a bol tam kde chcel byt. A zase Shutter island si uz velmi nepamatam ale tam bol takisto skor prekvapivy ako otvoreny zaver.
PepoFenomeno: V TDKR talia nemilovala banea ale on ju ak som to spravne pochopil. Ona sa tam ohladom toho aj nejak vyjadrila ze bane je "friendzone-ak".
Bad.boy: Nepovedal by som ze Inception mal otvoreny koniec. Na konci akurát nebolo jasne ci ostal uvazneny vo sne alebo zil v reale ale jednoducho bol stastny a bol tam kde chcel byt. A zase Shutter island si uz velmi nepamatam ale tam bol takisto skor prekvapivy ako otvoreny zaver.
Man Of Steel je potom Nolanov film o com?Jump3r-ko napísal:Myslím, že Nolan aj povedal že je to jeho posledný film o superhrdinovy takže Robina sa už asi nechopí.
Spoiler
Robin vlastny film skor nedostane...je to sidekick a nie hlavny protagonista v DC Universe.
TDKR som videl dnes uz po 2. krat a stale mi to pride ako dokonale zakoncenie trilogie, i ked ending a plot tak od polky mi prisiel uz ako celkom okukane klise, ale stale malo co ponuknut.
-
Sarger
Guru wannabe
Man Of Steel Nolan iba produkuje... Warneri si ho najali na to, aby dozeral na Snydera dal tomu tvar. To je asi všetko čo s tým má spoločné
//Ešte k tvojmu spoileru:
//Ešte k tvojmu spoileru:
Spoiler
áno je to Batmanov sidekick, ale z Robina sa neskôr stal Nightwing takže tam je aká taká budúcnosť.
takych 7/10. Mierne sklamanie pre mna, dvojka bola omnoho lepsia. Toto bolo az prilis komixove, zbytocne dlhe, niektore sceny a myslienky dost neuveritelne, v tom negativnom slova zmysle. Uvidim po druhom zhliadnuti 
-
Sarger
Guru wannabe
Príliš komiksové?
Veď to je založené na komikse...