nepripoji sa na internet
nepripoji sa na internet
mam wifi , pri pripojeniach bezdrotovej siete vidim svoj internet , normalne sa pripojim , vsetko pise ze je pripojene ale pri signale svieti vikricnik a internet stale nejde , neviete poradit ? win 7
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: nepripoji sa na internet
toto mne robilo ked som mal nastavenu IP napevno a pripojil som sa napr u bratranca na jeho wifi...
(nemusi to byt tvoj problem)
Start > Ovladaci panel > Siet a internet > Centrum sieti > Zmenit nastavenie adaptera (vlavo) >
klikni pravym na "Pripojenie bezdrotovej siete" a daj "Vlastnosti" > 2klik na "Internet protocol version 4 (TCP/IPv4) >
a tam vyber ziskat automaticky, aj IP adresu, aj adresu DNS servera
(nemusi to byt tvoj problem)
Start > Ovladaci panel > Siet a internet > Centrum sieti > Zmenit nastavenie adaptera (vlavo) >
klikni pravym na "Pripojenie bezdrotovej siete" a daj "Vlastnosti" > 2klik na "Internet protocol version 4 (TCP/IPv4) >
a tam vyber ziskat automaticky, aj IP adresu, aj adresu DNS servera
ale vsetko je nastavene na automaticky a stale nejde
hod sem vypis z 'ipconfig /all'
Nejde 
Router je nový alebo to doteraz išlo? Skús ho reštartovať (vytiahni na pár sekúnd z elektrickej siete a pripoj späť).
Router je nový alebo to doteraz išlo? Skús ho reštartovať (vytiahni na pár sekúnd z elektrickej siete a pripoj späť).
DHCP server nastav na 10.0.0.1
stale nic
-
slipknot1506
Light Star
Nemáš nahodou v okolí router čo je na tej istej frekvencii (kanál) ?
moze to byt kludne tym ze ma router nastavene nejake firewall politiky a tak ta sice na neho pripoji ale tam tvoja cesta konci a nedostanes sa od routra dalej
ja mam ten isty problem a neviem si rady
..tu je odkaz su tam aj screeny ..http://www.hojko.com/problem-s-pripojenim-t173330.html