? Herná ? myš

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ? Herná ? myš

Príspevok od používateľa Michaelo »

Čo ja viem tak prvá nemala až toľko problémov. Koliesko sa nekazilo, pindali naň lebo nemalo vrúbkovanie.
Momentálne ale mám Cyborg M.M.O. 7 a spokojnosť o dosť vyššia ako s Roccat Kone.
spider1029
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spider1029 »

Caute, po 4 rokoch mi zacina vynechavat lave tlacitko u Deathadder 3G. Asi jeden z 10 kilkov je vynechany, co u online hier nie je prave sranda. Myslel som, ze mi mys vydrzi trochu viac, nakolko nie som az taky gamer. Takze rozmyslam, ze by som zmenil znacku a rozhodujem sa medzi G9x a Sensei Pro Grade. Chcem 5 tlacitok. Pouzivam prevazne palm grip. Nejake tipy?
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

xXPAINKILLERXx napísal:Roccat určite nie - dokazí sa to veľmi rýchlo, proste sračka a logitech sú dobré myšky, ale tie drahšie - na G9x som čítal celkom chválu :)
Roccat kave 1 rok, Roccat kone 2 roky (po asi 5 padnutiach zo stola sa pokazila co si myslim, ze je celkom slusne), Roccat kova 1 rok, predal som ju a presiel na madcatz cyborg contagion rat 7 :)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Technicky je jedno ktorú z tých dvoch si vyberieš spider1029. Prečo? Pretože na tieto dve značky som čítal väčšinou pozitívne ohlasy... takže si vyber čo sa ti páči a choď do toho :) Ale ja osobne by som radšej išiel do SS[SteelSeries]
Napísať odpoveď