Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
HiddenUser
Medium Star
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Aha. A ešte pls poprosím odpoveď na to že aj keď sa robí cez Apple servery (legalne unlock) tak ci vtedy sa s Restore stratí. A ešte keď je napr. iPhone z T Mobile a tam sa aj odblokuje tak či sa aj vtedy stratí s restore unlock. A ešte na toto by som poprosil odpoveď: Že to ako robí fotky iba v 0,7MPx a videá v 720p? To je potom ako možné, že videá robí vo väčšom rozlíšení ako fotky?
Ďakujem!
Ďakujem!
cavte, robil som unlock t-mobile iphonu 3g no po vlozeni orange karty funguje posielanie sms, aj internet no nenacita mi kontakty zo sim karty ani sa neda volat(pise call failed), bude treba urobit ten unlock znova alebo mate stym nejake skusenosti ?
-
HiddenUser
Medium Star
Asi sa niečo pokazilo, skús restore - správ zálohu cez iTunes a potom daj Restore bez obnovy zo zálohy. Potom sprav unlock a keď bude už fungovať tak obnov zo zálohy. Ak nepojde tak skús iný unlock.
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ComputerMan nie ak to urobis cez Apple servery, tzn zabehnes k operatorovi na Unlock, tak ti Apple uz neblokuje telefon a tym padom je dozivotne unlocknuty.
h.olub skus inu SIM toho isteho operatora ... Ak nepomoze tak skus restore. Ale skor to vidim na SIM nejakej starsej generacie ktorej iPhone nerozumie.
h.olub skus inu SIM toho isteho operatora ... Ak nepomoze tak skus restore. Ale skor to vidim na SIM nejakej starsej generacie ktorej iPhone nerozumie.
-
HiddenUser
Medium Star
Aha a ked sa to robi cez nejaku geway kartu ci jak sa to volalo tak vtedy to tiez ostane dozivotne?
Neviete mi poradit daky sms manager? Mam tisice sprav s priatelkou a rad by som ich aj spocital a vedel v nich vyhladavat popripade exportovat do pc..
Dakujem
Dakujem
To sa mýliš, iPod Touch 3G (pozor, 2G MC nie je 3G) a novšie, iPhone 3GS a novšie majú možnosť ukazovať percentá batérie.. Na starších jedine s použitím JB.Shwollo napísal:no mám pocit, že iPod (bez JB) nemá percentá baterky.
Nepochopil si ma, píšeš že si nemá kupovať nabíjačku ale adaptér, a ja sa ťa pýtam, či to nie je to istéminik460 napísal:Phase: tak po prve Minik, ale no nevadi
tu mas ten adapter. http://www.federalshop.sk/predaj/94254/ ... -zarizeni/
P.S.: za skomoleninu mena sa ospravedlňujem
-
HiddenUser
Medium Star
Phase: no na iPode Touch 4G (v jednom obchode) som siel do nastavenia, statistiky a nebolo tam. isel som pozriet na iphone a tam to bolo
To fakt? Doteraz som bol v tom, ze novsie iPody to maju v nastaveniach. Ak je to tak ako pises tak sa ospravedlnujem. Ale absolutne nechapem Apple, je to samozrejma vec.
-
HiddenUser
Medium Star
No bolo to tak. Mozno ze v iOS 6 to bude aj pre iPod Touch. Ale tiez to nechapem, preco to tam nedali.
existuje nejaka aplikacia na rychle zapinanie a vypinanie mobilnych dat, aby som nemusel stale chodit do nastaveni ?
vdaka
vdaka
SBsettings 
vyborne, dakujem 
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 21:38)
este otazocka, nejaka aplikacia kt. mi oznami ze mi prisla sprava na fb ked som na wifine alebo cez mobilne data ?
teda ze ta aplikacia bude zapnuta len v pozadi, na androide tak fungoval aj facebook messenger no tu mi to nejak nejde.....
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2012, 21:38)
este otazocka, nejaka aplikacia kt. mi oznami ze mi prisla sprava na fb ked som na wifine alebo cez mobilne data ?
teda ze ta aplikacia bude zapnuta len v pozadi, na androide tak fungoval aj facebook messenger no tu mi to nejak nejde.....
-
krankenwagen
Professional
Nemas nahodou iba vypnute upozornenia v Messengeri? 
mam odkrtnute "alerts on", aj v nastaveniach mam zapnute notifikacie........no este sa stym pohram 
Podľa mňa je tá Facebook iOS aplikacia strašne zle optimalizovaná, pretože niekedy mi vôbec nezobrazí v notifikáciach správy, a zistím to až keď si otvorím sám aplikáciu. No ževraj sa to má všetko zmeniť príchodom iOS 6. 
čaute...mam ipod touch 4ku...a ked som si na začiatku nastavoval cely ipod tak tam bolo to zalohovanie fotiek či mi to ma automaticky zalohovať ked mam zapnuty net..a ja som dal ano..a teraz tam mam zložku že photostream...no ale teraz by som to chcel zrušiť..alebo aspon nastaviť nech to nezalohuje stale ked sa pripojim...šlo by to?
-
krankenwagen
Professional
Nastavenia - iCloud - Fotostream - Off
Tak čo? Tešíte sa? http://www.iphonemania.sk/spravy/apple- ... septembra/
Ja do toho rozhodne idem.
Ja do toho rozhodne idem.