Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

test: skus nieco odporucit, par modelov sme uz presli... ale ak ho drzi prave tento jeden, tak sa mu asi naozaj paci... a nie je to ani zla volba, ceny su tiez fajn...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

:) mno
na sukromnom aute vela nanajazdim, nakolko mam k dispozicii sluzobne vozidla a byvam 20 minut pesi od prace, z toho mi vyplyva ze nechcem davat za auto vela penazi, lebo mi budu doma na parkovisku stracat hodnodtu... a ked uz nejake sukromne auto budem mat, tak chcem take na ktorom budem moct po vikendoch pekne zajazdit a bude aj vcelku atraktivne...

v podstate hladam auto, ktore bude stat +- 5 a 6 tisic eur, ma vykon minimalne 150 koni, ma kozene sedadla( na to si potrpim :) ) , rok 2003+, najazdenych orientacne 150 tisic... kedze na tom aute budem jazdit menej ako viac, tak benzin

nebranim sa aj inym znackam, tej jaguar vyskocil nahodou, som nemal ani predstavu ze maju take ceny, dokonca sa mi celkom paci aj Opel vectra 2003+, honda accord(to je tusim seria od 2003) sa tiez da,
v noci som pisal aj tomuto: http://cadillac-cts.autobazar.eu/luxusg ... 45292.html ale tiez nemusim auta ktora tu su stovky, BMW/Audi/MB ma dnes kazdy, VW/skoda mame v praci, tie auta sa mi vyslovene nepacia
ak mas nejake navrhy urcite napis, budem rad
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tú navi v Alfe fakt netreba brať ako niečo čo by malo zavážiť pri konečnom výbere čo sa týka výbavy.
Ja mám v aute tiež jednu ... ale no strach ... ešte jedna z tých starších. Pokiaľ chceš mať spustenú navi, musíš mať vo vnútri CD s mapami ... dotykové to nie je.... grafika nič moc ... (ale zas účel to plní :))
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

co sa tyka tej navi som skor narazal ze tam mam 30 tlacitiek z ktorych vyuzijem tak 5 na hudbu, ked mam vlastnu navi na sklo

//autoeditácia príspevku (29 Júl 2012, 15:40)
RATZINGER666 napísal: minulu zimu sme tahali po vlastnej ose z ciech a nebol problem na vlastnych znackach...
nechapem... ako vlastnych znackach?
ved povodnu cesku uz nemas, lebo auto bolo v cesku odhlasene, slovensku este nemas lebo auto nema slovensky TP
Stoupe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stoupe »

chlapec10 - A co tak Volvo?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aha, nie, hladim tu na tu fotku a vazne, znacka ma cerveny pruh... auto bolo tusim odhlasene uplne, tak preto... uz si to dobre nepamatam, tych formalit som sa nezucasnil, nakolko som hladal restauraciu, kde by sa dalo platit eurami :P
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Stoupe napísal:chlapec10 - A co tak Volvo?
skus konkretne :)
RATZINGER666 napísal:aha, nie, hladim tu na tu fotku a vazne, znacka ma cerveny pruh... auto bolo tusim odhlasene uplne, tak preto... uz si to dobre nepamatam, tych formalit som sa nezucasnil, nakolko som hladal restauraciu, kde by sa dalo platit eurami :P
:) v pohode....
tak este raz mozno niekto kto viete:
ako to je s dovozom auta z ciech, maju prevozne znacky? lebo sa o tom neviem nic docitat, resp mame my slovenske ktore na to mozem dat?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

v cechach je jediny problem s poistkou, kedze Ti nikde auto nepoistia, ak si Cech... treba to bud poistit na byvaleho majitela alebo to prepoistit uz na Slovensku... alebo si zaplatit za tie slovenske znacky aj s poistkou, ale tie tusim vychadzali trochu drahsie... poslem Ti link, ak to najdem...

// toto je ono: http://www.prevozneznacky.sk/
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to su nemecke prevozne znacky... uz som to predtym pozeral....

ono to neni problem poistit uz na slovensku... na slovenske PZP nepotrebujes SPZ... staci VINko... len ako ziskat v cesku alebo slovensku prevoznu znacku, lebo vsade pisu len o nemeckych
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ano, presne tak, ale tym padom to nezabezpecis v jeden den, kedze sa po obhliadke auta budes musiet vratit na Slovensko kvoli tej poistke...

viem, ze su nemecke, ale na tom nezalezi... v objednavke dopises, odkial vozidlo tahas... http://www.prevozneznacky.sk/index.php/ ... ch-znaciek

Cesi maju prevozky s cervenym pruhom...
Stoupe
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Stoupe »

http://volvo-s80.autobazar.eu/24-d5-exe ... 91836.html

I ked je to nad tvoj limit, myslim ze by nebol problem zjednat tu sumu
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:ano, presne tak, ale tym padom to nezabezpecis v jeden den, kedze sa po obhliadke auta budes musiet vratit na Slovensko kvoli tej poistke...

viem, ze su nemecke, ale na tom nezalezi... v objednavke dopises, odkial vozidlo tahas... http://www.prevozneznacky.sk/index.php/ ... ch-znaciek

Cesi maju prevozky s cervenym pruhom...
ale kupovat za 160 znacky pred prehliadkou a teda pred rozhodnutim ci auto beriem, asi tiez neni dobry napad... ci? :)
ak uz, tak to radsej spravit, ze tam pojdem na 2x, raz na obhliadku, a druhy krat na prevoz, majitel zatial auto odhlasi a zobere prevozne znacky, ja vybavim PZP... do brna to je predsalen len 1,5 hodiny

//autoeditácia príspevku (29 Júl 2012, 18:55)
a co hovorite na ten caddilac?
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

celkom to vystihuje aj môj názor :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chlapec: ano, preto pisem, ze by sa to v jeden den nestihlo :) k tomu cadillacu Ti nic nepoviem, neviem o cadillacoch skoro nic...
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

RATZINGER666 napísal:chlapec: ano, preto pisem, ze by sa to v jeden den nestihlo :) k tomu cadillacu Ti nic nepoviem, neviem o cadillacoch skoro nic...
kks, ale dal si mi chrobaka do hlavy... lebo 3,2 V6 je 3,2 V6 ;) ;) ale zase ten cerveny ma trocha lepsiu vybavu(xenony napr), je lacnejsi a ma menej najazdene... potom tu je este spotreba, ale zase 165 vs 240 HP...
eeyore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa eeyore »

chalani, rozmyslam nad kupou noveho auta (ak predam stare :) ), vyhliadol som si zatial ford mondeo 2008. videl som tu par prispevkov ohladom mondea, ze ano, nie ... niektore inzeraty uz neplatia, tak neviem, ci sa jedna o ten isty model, ci nie
v podstate mam vybrate cosi taketo (nie konkretne toto)
http://www.autobazar.sk/4179588/ford-mo ... nd-x-plus/
mate skusenosti s tym, ci je lepsia 1,8 alebo 2,0? ja viem, ze je silnejsia, ale z inych ohladov (kazovejsie, spotreba ...), preferujem diesel. viete mi niekto povedat realnu spotrebu? a ako je to s kazivostou? je hlucne to auto?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

chlapec: ved si to zrataj sam... chces to vyuzivat viac menej sviatocne, takze nejake super svetla to mat nemusi, spotreba nas tiez az tak nezaujima, ak najazdis par tisic rocne, mozno to za ten rok spravi nejaku stovku, max. dve...s kilometrami je to tak, ako pisem vyssie, treba zistit co bolo na autach menene a kupovat aj podla toho... ak by si zobral aj to s viac kilometrami, sam na tom nenajazdis tolko, aby sa Ti to auto rozpadlo pod zadkom, plus je vacsia sanca, ze uz su tam vymene viacere veci, ktore zvyknu odchadzat pri tych 100-120 tisic km...

keby si to auto bral na dennodenne dochadzanie do prace, napisem Ti presny opak :) aj co sa tyka spotreby, lepsich svetiel ci vybavy, a snad aj najazdenych kilometrov, pretoze sa Ti viac oplati lacne auto a radsej zainvestovat do servisu a tie vymenene diely na tom aute zodrat za tych dajme tomu 100 000km, ktore by si dochadzanim do prace nagulal za dajme tomu pat rokov bez problemov, ako pomenit vsetko rok predtym, ako to budes predavat dalej...
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

eeyore: ja mam doma mondeo 2008 112tis 2.0 a nemozem nan povedat kriveho slova :), palubny mi ukazuje kombinovanu spotrebu 5.8 no relane to moze byt tak 6, 6.5
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

cervene GT je predane...

a 3,2 zas chlapik nechce zlavit... a ze dohoda mozna :/ som mu napisal ze ak mi znizi o 500 eur, co su v podstate moje naklady na prihlasenie tak ok.. no uvidime
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Auto si ešte nevidel a už chceš zľaviť 500€? Jednať o cene sa začína, keď predávajúci vidí, že ak ti pustí z ceny, tak s tým odídeš. Nie, že 500€ a ešte ste sa ani nevideli, prídeš tam, všetko ofrfleš a budeš chcieť ešte ďalších 500€ dole. A navyše ak vidíš inzerát XY 200 € tak je jasné, že viem, že mi ho pustí aj za XY 000 €, ale nebude to to prvé čo mu chrstnem do tváre...

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Keď už som v téme, zdá sa vám niečo podozrivé?
http://kia-rio.autobazar.eu/14-lx-id3559853.html
Napísať odpoveď