Komix
Re: Komix
Ja som kedysi citaval komiksy.. a nejako nechapem tej tvojej otazke. Podla mna nie su zvlastne, skor by som to pomenoval ako zaujimave, napr. Batman:Ticho 1,2 ktorych mam stale na policke maju brutalne ilustracie
A tym, ze obsahuje tie ilustracie tak tam nie je opisane tolko prostredie a je to sustredenejsie na dej..
Prečo niektorí ľudia zbierajú známky, pohľadnice, odznaky? Prečo niektorí chodia každý týždeň na futbal? Prečo si niektorí ľudia dajú každý deň dve-tri pivá v krčme?
Odpoveď: Každý má svoje hobby/koníček a každého baví niečo iné. Volá sa to vášeň a niektorí ľudia to nepochopia, hlavne keď nie sú do niečoho podobne "zažratí".
Odpoveď: Každý má svoje hobby/koníček a každého baví niečo iné. Volá sa to vášeň a niektorí ľudia to nepochopia, hlavne keď nie sú do niečoho podobne "zažratí".
iWin napísal:Ja som kedysi citaval komiksy.. a nejako nechapem tej tvojej otazke. Podla mna nie su zvlastne, skor by som to pomenoval ako zaujimave, napr. Batman:Ticho 1,2 ktorych mam stale na policke maju brutalne ilustracieA tym, ze obsahuje tie ilustracie tak tam nie je opisane tolko prostredie a je to sustredenejsie na dej..
Kedy sa začína dej toho komiksu?
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna tato tema nema velmi zmysel ...
Tu je to krasne vystihnute ...
Tu je to krasne vystihnute ...
melonSVK napísal:Prečo niektorí ľudia zbierajú známky, pohľadnice, odznaky? Prečo niektorí chodia každý týždeň na futbal? Prečo si niektorí ľudia dajú každý deň dve-tri pivá v krčme?
To ti povedat neviem ale ide o tento komiks http://www.martinus.sk/?uItem=128192 aj ked ja mam vydanie z roku 05