Hudba pre navodenie atmosfery

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
exodus.
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Hudba pre navodenie atmosfery

Príspevok od používateľa exodus. »

Zdravim vsetkych :)
Pozna niekto nejake pesnicky vhodne na vecer s priatelkou pre navodenie tej spravnej atmosfery? :wink:
Mam na mysli nieco v takomto style:

http://www.youtube.com/watch?v=WLmXyi5LP-g

http://www.youtube.com/watch?v=32GZ3suxRn4
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Hudba pre navodenie atmosfery

Príspevok od používateľa TommyHot »

Podla toho co mas za partnerku. Ak nie je prilis konzervativna, tak toto je balzam na dusu a uplne idealna hudba na vecernu romantiku:

lowmanek
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa lowmanek »

to zalezi aj od stylu hudby, ktory pocuvate....uplny univerzal asi neexistuje
ja pridam par gitarovyh riftov :)
exodus.
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa exodus. »

Ja viem, ze to je individualne, preto som dal linky na tie dva songy...pre ukazku, ze nieco v takom style...pomale "zvadzacie" tempo :)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Je to individuálne. Podľa mňa veľa slaďákov naladí atmosféru, niekto má rád Elán, niekto Eltona Johna (Your song, Sorry Seems To Be The Hardest Word (prípadne vo verzii so skupinou Blue), Candle in the Wind), niekto zase Erica Claptona (Tears in Heaven, Wonderful Tonight), niekomu učaruje sountrack z filmu Hriešny tanec 1 a 2 (Drity Dancing, skladby ako The Ronettes - Be my baby alebo Patrick Swayze - She's like the wind), niekomu sa páči Scorpions (Still Loving You, Wind of change), ale aj Guns and Roses a ich November Rain alebo Don't Cry, vhodný by mohol byť aj Bryan Adams (Summer of 69, Please Forgive Me), Gloria Gaynor (I will Survive), Eagles (Hotel California), The Connells ('74-'75), Tracy Chapman (Baby Can I Hold You), U2 (One, All I Want Is You), Toni Braxton (Unbreak my heart), Kelly Family (An Angel), Prince (Nothing compares to yo), REM (Everybody Hurts), Paul McCartney (Yesterday (ma vraj až cez tisíc verzií)), mne sa páči veľmi aj USA for Africa (We are the World) alebo Bonnie Tyler (Total eclipse of the heart).

Tak si vyber a želám, nech to dobre dopadne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Maciatko: to si mu teda poradila :?

Nie je nad to ked si "pariky" pustaju romanticku hudbu v style Tears in heaven alebo Candle in the wind. To Vas vazne ani trohu netrapi o com tie pesnicky su? Ja osobne by som sa asi velmi romaticky necitil keby mi za chrbtom spieval chlapilk o sovjom mrtvom synovi bez ohladu na to v akom tempe ta pesnicka je. Keby nejake dievca vybralo taketo klenoty romantiky na stretnuti so mnou tak zbohom.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

axxis: Vsak tristvrte slovakov ani nevie co pocuva a co spievaju v pesnickach, takze z toho by som si nic nerobil :)
Zalezi od dievcata a teda celkovo je to fakt individualne. Hadam ked viem, ze dievcina nema rada sladaky, tak jej nebudem nasilu pustat dake a pustim jej hudbu srdcu najbliziu. Takze tazko tu dat nieco takeho. Mne sa zatial nepritrafila taka, ktoru by sladaky a taketo rozpustacky bavili, ale to je aj tym, ze sa pohybujem v inom hudobnom zanri..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jednoznacne samozrejme moj top favorit ;) ale uz sa preklikavam pomalicky ale isto aj na ine, len nemam cas nejako sa tomu poriadne venovat.

--- nikto tu nic nekvaka a pesnicka bola k tomuto urcena.

Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ja so svojou kráskou si väčšinou dávame Weeknda a Franka Oceana

Weeknd má všetku svoju hudbu free, tu ti nato dávam odkazy, veľmi dobré veci na navodenie atmosféry ale aj na normálne počúvanie :)
http://www.datpiff.com/The-Weeknd-House ... 11140.html
http://www.datpiff.com/The-Weeknd-Thurs ... 62806.html
http://www.datpiff.com/The-Weeknd-Echoe ... 96051.html
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

axxis napísal: Nie je nad to ked si "pariky" pustaju romanticku hudbu v style Tears in heaven alebo Candle in the wind....
hahaha, ti ktori so mnou tolko nesuhlasia: enjoy this video a vela stastia s Vasimi obdobne tupymi partnerkami :D to each his own :lol:
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

Music nazi... :|

Axxis gratulacia, si moj osobny favorit na cenu vymetenca tyzdna
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Axxis, ako uť napísal Soviet, trištvrtiny ani nevedia, že o čom spieva, takže to vyznie ako romantická pieseň. A možno je to aj viac, možno až 90 percent to nevie. A tne kto to vie, tak pre neho môžu byť ostatné pesničky s výnimkou tých dvoch, ktoré si spomenul.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

maciatko99 napísal:Axxis, ako uť napísal Soviet, trištvrtiny ani nevedia, že o čom spieva, takže to vyznie ako romantická pieseň. A možno je to aj viac, možno až 90 percent to nevie. A tne kto to vie, tak pre neho môžu byť ostatné pesničky s výnimkou tých dvoch, ktoré si spomenul.
To, ze tomu nerozumies situacii nijako nepomaha. Je to ako mat vytetovane kanji, ktorych vyznam nepoznas - ak mas na ramene napisane rezancova polievka a kung pao tak si idiot bez ohladu na to ci tomu rozumies alebo nie. ked uz chcem byt strasny romantik tak si aspon zariadim veci poriadne (alebo tak aby to sedelo na mna, bez pretvarky) ne jak totalny sedlak, ze som videl niekde vo filme ako ma vyzeraz standardizovane rande tak sa to snazim napodobnit jak slepe kurca a nemat ponatie co robim.

dam Ti iny priklad: keby Teba zobral nejaky chalan do luxusnej restauracie a bolo uplne ocividne, ze nema ponatie ako sa tam spravat. nevie, ktore pribory su na co, nevie co robit s ochutnavkou vina, proste sedlak co hra formu, ako by si na to reagvala?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Sranda ako sa snazis do nej navahat. Ved to je jej nazor a pokial sa jej takato hudba paci a ludia nevedia o com sa spieva, tak kde je problem? Nebodaj v tom, ze pesnicka bola odspievana na pohrebe princezny Diany? Tak bola a co teraz? Keby sok ju pustil niekomu na rande, tak si pomysli, ze aka romanticka pesnicka, pretoze tomu nerozumie a aj tak si myslou niekde inde a hudbu nevnimas natolko, aby si si ju prekladal. Ak to vnimas a prekladas, tak dobre, tebe by sa to nepacilo a je to vybavene, je to tvoj nazor a tvoja skusenost. Nevidim dovod sa tu navazat do niekoho za nazor, ktory je podla mna uplne normalny.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Axxis, čo ma luxusna reštaurácia spoločné s týmito skladbami, ktoré tu boli spomenuté? Na čo sem uvádžaš akési zbytočné príklady, keď pointa je úplne niekde inde?
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

moja oblubena :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Čokoľvek od David Helpling & Jon Jenkins. Ich tvorba je prosto nádherná s jemnou gitarou.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

cokolvek od Prince :D
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

:lol: Podľa mňa je jedno,čo máte pustené.
Ja som pozerala akurát koncert Death a aj tak sa stalo, čo sa malo stať. :lol:
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

tiez mam podobny zazitok s albumom korn-take a look in the mirror(skladba counting asi)
ale mam pocit ze to priatelka pripravila

s tou skladbou ale nemam namysli ze to trvalo 4minuty :D (a keby aj tak co :oops: )
Napísať odpoveď