ako zabrániť počatiu viac než týždeň po styku?
Re: ako zabrániť počatiu viac než týždeň po styku?
prinajhorsom si priprav money na potrat
Ešte sa naskytá otázka, či si za ten mesiac (cyklus) bol jediný... ?
no co... tak budes mlady tatko. V 40 to ocenis :-p
-
ekonom_ist
Expert
nic nebude verim tomu
a potrat kolko stoji ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ja som počul, že to stojí 30€...
-
sumsumienka
Light Expert
Pepino test je spolahlivy, mam ho otestovany. Najlepsie ti vysledok ukaze az po cca 14tich dnoch, ale moze vyskusat aj po tyzdni - uz by mal byt presny. Nech ho ocika rano, ked je moc koncentrovany a hladina HCG je vyssia (ak je tehotna). Ale podla mna nie je, cim viac budete stresovat, tym horsie to bude pre oboch.
A cena potratu je stale vyssia v zavislosti od stadia tehotenstva. Ale cenu ti nepoviem, nebola som a nezistujem si to...
A cena potratu je stale vyssia v zavislosti od stadia tehotenstva. Ale cenu ti nepoviem, nebola som a nezistujem si to...
toto sa mi paci ebat by chcel každy ale nasledky si nikto nechce niesť tak sorry za vyraz naco si ho tam strkal ... ked teraz ...
Ked si to vedel spravit tak sa o to aj postaraj
... nie iba uzit si a ked treba niest nasledky tak som vyklepany a hladam ako z toho ujst ...
-
qwerty-xyz
krista nepanikarte, nic nebude ....
ALE STRES JE TO PARADNY ZE???? ... to som si tuna na stolicke normalne spomenul na podobne situacie.
Pecka pecka proste, ...
tiez mi to cosi pripomina... 
Povedal by som, že pecka je to až vtedy, keď je výsledok negatívny. Zažil som raz podobný stres, keď bývalej meškalo cca 14 dní a teda nebolo mi všetko jedno, keďže to bolo presne po rozchode a ja som chcel nejak uzatvárať kapitolu svojho života a kým jej to neprichádzalo, tak som nejak nemohol.
Každopádne držím palce, nech to dopadne ku vašej spokojnosti, no treba znášať aj dôsledky...
Každopádne držím palce, nech to dopadne ku vašej spokojnosti, no treba znášať aj dôsledky...
Zle si pocul. Stoji 250 az 600 eur.Grim napísal:...ja som počul, že to stojí 30€...
a ked sa rozhodnete pre ten potrat treba mysliet aj na to ze mozu na zene ostat aj trvale nasledky, nejake poruchy alebo dokonca neplodnost a neschopnost zeny byt tehotna .... myslite aj na to 
-
qwerty-xyz
nestraste hoooo
AUTOR TEMY? ZIADNE POTRATY A NIC SA NEBOJ PROSTE JEJ MESKA, to mas take stresiky kolo toho to zvladnes, . . . nebudes prvy ani opsledny ktory to zvladol.
AUTOR TEMY? ZIADNE POTRATY A NIC SA NEBOJ PROSTE JEJ MESKA, to mas take stresiky kolo toho to zvladnes, . . . nebudes prvy ani opsledny ktory to zvladol.
mna len prekvapuje ze bola taka hlupa a nemyslela na ochranu (ty si to mal zrejme v <>) - o to viac ked pises ze bola triezva..
FALCON PUNCH 
To mozno ked pojde k nejakemu zverolekarovi do stodolyGrim napísal:...ja som počul, že to stojí 30€...
nechce sa mi veriť, čo to vlastne čítam... ako aj v dnešnej dobe môžu byť niektorí ludia tak nezodpovední
a pritom je toľko možností ako sa chrániť... najúčinnejšia metóda je však nesexovať
a pritom je toľko možností ako sa chrániť... najúčinnejšia metóda je však nesexovať
meskanie az do 3-4 dni nemusi nic znamenat, podobne situacie som zazil mnohokrat a nakoniec vsetkodopadlo dobre