Smrť
tak na to ani nechcem pomyslieť, ked zomrem tak radšej sa dám spáliť, ako by mali rozobrať mravce, alebo ešte neviem čo, no to viem, že to už bude jedno, ale aj tak.skura3 napísal:hh no kur*a zamyslal som sa ale ja ti fakt nevim....podla mna je to nieco take ako ked spis len sa uz nezobudis...pri spanku tiez nic nevnimas...
ale to je v pohodke
ale uz si sa zamyslal nad tym ze ako to bude kes shniješkur*a to by ma zaujimalo
A zomrieť v spánku, tak to je veľký luxus, ktorý si môžu dovoliť len veľmi málo ľudí.
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja zvažujem či nedarovať orgány
inak rozmýšľam veľa ľudí vidí tesne pred totalnym life game over akoby zostrich celého svojho života a potom veľa ľudí opisuje čierny tunel a na konci biele svetlo. Tak sa nad tým haluzím, že nejaký posmrtný život by teoreticky mohol existovať. Predtsava bum a zrazu nič ma akosi neláka
inak rozmýšľam veľa ľudí vidí tesne pred totalnym life game over akoby zostrich celého svojho života a potom veľa ľudí opisuje čierny tunel a na konci biele svetlo. Tak sa nad tým haluzím, že nejaký posmrtný život by teoreticky mohol existovať. Predtsava bum a zrazu nič ma akosi neláka
tak to ani mna, ktovie s tým tunelom si to len vymysleli, jeden to začal a ostatný opakujú. A ten posmrtný život?Ved sa každý dočká, len nevieme, že kedy.Linkman napísal:ja zvažujem či nedarovať orgány
tak asi áno, niečo to bude mať spoločné, ale čo ?, Som strašne zvedavý,že aké to môže byť, ale až tak pri 50 rokoch môjho života, ale teraz by som nechcel odísť na druhý svet, ak existuje...Linkman napísal:btw a ako potom vysvetlíme duchov ?Tí sa len tak zničoho sami vymysleli ?
Hádam nie... niečo s posmrtným životom to bude mať čosi spoločné (dúfam)
cypruss napísal:
no to ti zobrat nemozem, mal som uz aj krajsie predstavy
kamarát bol v krematoriu, vieš kde sa spália a povedal, že to bolo omnoho krajšie ako klasický pohreb...Tak prečo sa radšej nespáliť?Popol si tvoji príbuzní zoberú domov, alebo niekde vysipu, náhrobný kameň dostaneš ako každý iný.Tak nie je to takto lepšie?
Hej zamyslal...
Pretoze som si polozil co bude potom,naco zijeme ked raz aj tak zomreme, bude dalsi zivot? Zabudneme na tych ktorych milujeme? To ze denne hrame hry,radujeme sa to vsetko skonci? Ked bude dalsi zivoz naco sme zili tento?
Je to fakt take... Ja neiem.. Vsak to sa len tak nemoze skoncit,ne?
Podla mna VSETKY otazky budu zotpovedane na zlome zivota a smrti.., ked budeme zozmierat.
Pretoze som si polozil co bude potom,naco zijeme ked raz aj tak zomreme, bude dalsi zivot? Zabudneme na tych ktorych milujeme? To ze denne hrame hry,radujeme sa to vsetko skonci? Ked bude dalsi zivoz naco sme zili tento?
Podla mna VSETKY otazky budu zotpovedane na zlome zivota a smrti.., ked budeme zozmierat.
Tak to dúfam, že sa všetko zodpovie, len nech nezabudneme na tie dôležité otázky. Aj mne to preletí v hlave táto vec, ale tak čo spravíš a na tie otazky, ktoré píšeš tak dúfam, že sa raz dozvieš odpovede. Na to som veľmi zvedavý, že ked zomrem, tak kto príde na môj pohreb a aké názory budú mať na mna po smrti, mna zas toto trápy poslednú dobu. Vtedy zistíš z hora ked sa budeš pozeraťspiderman_2 napísal:Hej zamyslal... A v poslednej dobe az moc... Normalne mi stoho zacina je...
Podla mna VSETKY otazky budu zotpovedane na zlome zivota a smrti.., ked budeme zozmierat...
To je nic, ale co by bolo este horsie? Keby tam bolo plno nahych chlapov s erekciou!!! A este by aj zazerali po tebe... Tam by nebolo pomoci, resp. jedina pomoc by bola indulona, ci kvalitna vazelina...cypruss napísal:
tot pravda... plnho nahych chlapov.. to je fakt peklo
Robcsi: To mas asi zas pravdu, treba setrit miesto pre dalsie generacie a nezaberat zbytocne metre stvorcove hrobom.