Presmerovanie mailov zo zoznam.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Presmerovanie mailov zo zoznam.sk

Príspevok od používateľa rados915 »

Neviem či je tu taká alebo podobná téma, neviem ako by som to mal hľadať.

Ale k problému. Dá sa nejako nastaviť aby maily čo mi prídu na moju schránku na zoznam.sk boli automaticky preposlané na novú schránku čo si vytvorím na gmail.com? Jediný dôvod prečo to chcem spraviť je, že sa mi schránka na zozname strašne dlho načítava. Či už cez prehliadač alebo v Thunderbird. A kým sa otvoria samotné maily, je to večnosť.
A každú chvíľu tam majú toto:
Práve sa vyskytla systémová chyba!
Ospravedlňujeme sa, ale práve sa vyskytla systémová chyba. Zaznamenali sme si ju a už teraz pracujeme na jej odstránení.
Pokúste sa Vašu akciu zopakovať ešte raz. Ak sa táto chybová správa objaví znovu, skúste sa prosím prihlásiť k Vašej pošte neskôr.
Ako práve teraz :roll:

Díky za rady

// 800. príspevok :smt069
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

mam presne tento isty problem , dufam ze niekto vie jak to presmerovat zoznam bol dobry ale uz je low :D
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

ako nejak dlho migruju na nove servery. :(
Inak ja mam Thunderbird cize pop3 vyuzivam a ziaden vypadok som nikdy nemal. vzdy mi prisli maily ako mali aj napriek tomu, ze sa na webe nedali skontrolovat.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ nechceš používať ich pop3/smtp, tak skús si nastaviť filter. Ako pravidlo daj hviezdičku * a daj to preposlať na inú adresu. Pravidlo tak ide nastaviť, ale či bude fungovať.. treba vyskúšať. ;)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

brm napísal:Pokiaľ nechceš používať ich pop3/smtp, tak skús si nastaviť filter. Ako pravidlo daj hviezdičku * a daj to preposlať na inú adresu. Pravidlo tak ide nastaviť, ale či bude fungovať.. treba vyskúšať. ;)
Funguje to, ale v každom preposlanom maile je v predmete pred samotným názvom napísane FWD:
Napr. predmet je test tak na gmail mi príde mail s predmetom FWD:test.
Ale díky moc, je to presne to čo som chcel. Ja si budem postupne na rôznych fórach, stránkach a pod. meniť mail na nový, takže časom mi na zoznam bude chodiť stále menej a menej mailov. Takže dík :) (K+)
Citigo
Amateur
Amateur

Re: Presmerovanie mailov zo zoznam.sk

Príspevok od používateľa Citigo »

Sry, že otváram veľmi starú tému, ale potrebujem poradiť s presmerovaním emailu zoznam na gmail. Prečítal som si túto tému, ale stále neviem ako to nastaviť. Ja tam žiadne pravidlo ani nič nevidím. Vie niekto prosím poradiť? Zo zoznamu ma ide poraziť. Ďakujem.

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2012, 15:59)
Prišiel na to niekto?
Napísať odpoveď