nymfomanka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

nymfomanka

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Má tu niekto z vás skúsenosť s nymfomankou. Myslím či taký vzťah má vôbec perspektívu.
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: nymfomanka

Príspevok od používateľa hd_ »

Pokiaľ ju dokážeš po všetkých stránkach uspokojiť, tak určite, ale väčšinou to po čase omrzí... :)
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Zo začiatku budeš z toho v *iči ako gaťky, nadržaný ako sánky v októbri ale po mesiaci to bude na nervy. A to som možno povedal veľa. Ale zase niekomu to vyhovuje.
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

práve preto sa pýtam, sme spolu iba pol roka. Ako prvé mesiace boli čo sa týka sexu fakt super. Každý den sa niečo zomlelo aj viacej krát. Ja pracujem ona je študentka VŠ takže má kopec času, takže si predstavte prídeš z práce a oná ma chuť na sex, ale človek si občas potrebuje aj oddýchnuť. A vtedy sa začína urážať a večšinou nedá pokoj kým nedosiahne svoje. A teraz na problém veci toto je je prvý vzťah, takže je dosť namotaná ale nejak som začal tušíť že niečo nieje tak ako má byť. Nejak sme sa nebavili o predcházajúcich partneroch, ale viem že predomnou mávala pomer so svojím šagrom, on je už rozvedený má dieta. Mimochodom oná má 20 švogor cez 30 a ja 23. Asi pred troma mesiacmi sa vrátilo všetko do starých kolají, neustále jej vypisuje, dáva jej návrhy. A ako sami viete ked je dievča troška opité tak povolí. Má vôbec zmysel taký vzťah snou udržiavať?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie
1) váš vzťah je založený iba na sexe, nie na citoch
2) mala (máva) pomer so svojím švagrom? To je choré. Veď sú rodina (aj keď nie pokrvná)
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Práveže mám ju rád a aj všetko bolo doteraz fájn. A preto premýšlam či jej dať vôbec šancu, ale z druhej strany mi je nepríjemný jej rodinný vzťah, a hlavne tá faloš a predtvárka pred jej rodinou
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

daniel.daniel napísal:neustále jej vypisuje, dáva jej návrhy. A ako sami viete ked je dievča troška opité tak povolí. Má vôbec zmysel taký vzťah snou udržiavať?
Netreba všetky dievčatá hádzať do jedného vreca.. sú aj také, čo odolajú. Len si neviem predstaviť, pri akej príležitosti by sa ona so švagrom opila.. jedine ak by sa spolu niekde stretli - a prečo by sa mali spolu stretávať? ..no preto, že chcú mať spolu sex - takže alkohol ani netreba. Ale Ty ju musíš poznať lepšie, vieš, čo sa od nej dá očakávať.

Ak ju dokážeš uspokojiť, nemáš čo riešiť.. ak dokáže pochopiť, že občas po ťažkom dni jednoducho na to nemáš chuť - a nehľadá hneď náhradu niekde inde, je to v pohode. Možno by ste sa mali dohodnúť na nejakých alternatívach - kúpiť jej vibrátor - alebo niečo.

:)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nymfa je super vec, najst peknu a nezadanu ktorej sa clovek zapaci, je tazke. mal som raz na par mesiacov, 8) Cisla za den boli enormne, niekedy sa ani nic nejedlo, idealna cinnost na chudnutie. Bral by som to urcite znova, Rozchod bol kvoli tomu ze si myslela ze ma to po case omrzi a hlavne ze vydrzi viacej ako ja :D :D :D ne, nevydrzi.....

Dostal som privlastok zeeeee (to si budem dlho pamatat) --- naprosto neukojitelnej .... :lol: nebola češka, proste len hlaska, ....
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ako keby tu niekto pisal veci z mojho osobneho zivota... :D pokial tam nieje laska tak ten vstach nema buducnost a urcite ju omrzis
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nymfomanka je fatamorgána za ktorou sa ženie každý menej skúsený muž. Nymfomanka je dobrá na isté obdobie, kým neomrzí.
Treba si uvedomiť, že nikto nie je schopný uspokojiť ju kvantitatívne fyzicky a po roku-dvoch zovšednie každá a okrem fyzických síl nebude ani mentálnej sily - ty už nebudeš mať chuť, ona ešte stále, aj potom, ešte a ešte furt....

Za 2 mesiaci si treba užiť a potom pustiť, ak je skutočná nymfomanka, ani ju to veľmi mrzieť nebude.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Nymfomanka je to najhoršie, čo môžete stretnúť. Za prvé je to choroba, uspokojovať ženu trpiacu nymfomániou je to isté ako keď dávate drogovo závislému drogy. Pri takýchto jedincoch nastáva vnútorný rozpad duševného prostredia po určitej dobe a pridávajú sa aj iné sprievodné znaky, ako mánia, depresia, sociofóbia, agorafóbia a iné psycho, či psycho-somatomorfné poruchy. Nehovoriac o tom keď takúto ženu nie ste schopný, či ochotný uspokojiť, prichádza zobudenie do fakt krutej reality. To čo prichádza po tom je na zaplakanie. Nerozumiem nadržaným a hlúpym jedincom [mužom], ktorý takto narušené bytosti podporujú v ich vlastnej záhube. Toľko z vl. skúsenosti.
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

ta moja si rezala stehna a zapestia :/
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Este som nepocul ani necital o nikom, kto by bol schopny mat "vztah" s nymfomankou dlhsie ako 4 mesiace (s tym, ze bol v danom case jej jedinym sexualnym partnerom). Begbee a uplink to napisali velmi presne (az na posledne vety v ich prispevkoch - ale to zalezi uz od cloveka, ci danu ponuku zoberie alebo nie).
qwerty-xyz

uplink ked tomu nerozumies tak proste k teme nepis, ked nie si nadrzany mal si ist za farara :wink: beru ich tam kazdym rokom novych a novych clenov.

-- clovek nemusi byt hlupy aby bol nadrzany, a nymfy su super. HOWGH !!! :!: :!: :!: suhlasdim s javatarom v tom ze na isty pocet mesiacov :D Alebo podla toho kto to prvy vzda, ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz - vďaka Bohu že v spoločnosti človeka a zvieraťa predstavuješ úplný začiatok vývojovej vetvy...
qwerty-xyz

jasneeee, uplink je najmudrejsi. :lol: UPLINK ???? ty si zo skumavky? Ako necudoval by som sa lebo niektore nazory mas take debilne ze fakt mi to pride akoby si bol pocaty o netieneny jadrovy reaktor, ale pohoda nie ? .... Vies ako si vzinkol? skus si nastudovat potrebny audio-video zaznam, na nete mas toho kopec, a prestan sa opierat do nadrzanych ludi. Ked ty nadrzany nie si daj pokoj ostatnym, .... Keby nie tej nadrzanosti, tak hadaj co... TAK TU NIE SI !!!! blbecek pocitacovy stupidny .... :!:
uplink = fucking hopeless :!:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

qwerty-xyz napísal:suhlasdim s javatarom v tom ze na isty pocet mesiacov :D Alebo podla toho kto to prvy vzda, ...
to napisal begbeee - ja ponechavam slobodu vyberu.

Ja osobne by som nesiel do vztahu o ktorom viem, ze nema buducnost...
qwerty-xyz

tak ano, ale ty uz aktivne pracujes, nie si na skole. Dajme tomu ako ona co ma skolu, tak pre nu je to idealne, keby mal aj autor skolu tak je toho casu tak vela ze by im to vyhovovalo, a buducnost by neriesili, ved to ej jasne ze to nema zmysel dlhodobo, a mozno aj ma, kto vie, ale uplinkove sialene reci uzkoprso zamerane tiez nie su bohvie co. Ked on nymfu nezvlada jeho problem, isto iste by som sa s tym medzi ludmi nechvalil.....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Uplink rovnako ako ty ma "vadu pisania na fora". Aj jeho aj tvoje posty treba lustit. No a ak som uplinkov rozlustil spravne tak mu ide o to, ze:
1. sulozenim s nymfou pomahas jej chorobe a vlastne jej tym ublizujes
2. muz by nemal byt ovladany svojimi vajcami - co v ziadnom pripade neznamena ziaden sex

Asi kazdy muz pozna nadrzanost, zeby osulozil aj dvere od stodoly - to vsak neznamena, zeby ich osulozit aj mal.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

javatar - qwertyho "chyba" sa dá zhrnuť pojmom "failed existence". Tam to začína a aj končí :)...
Napísať odpoveď