PayPal
Re: PayPal
Dakujem velmi pekne, vsetko som nasiel, len mi napisalo ze : The following Transaction IDs are not valid.. moze to teda znamenat ze su zrusene, kvoli tomu vypadku na stranke a ze transkakcia neprebehla ?
Dnes som si pozeral ucet a stale sa nic nastastie nestiahlo, takze dufam ze to mozebyt kvoli tomuto... aspon si teda mysim.
Dnes som si pozeral ucet a stale sa nic nastastie nestiahlo, takze dufam ze to mozebyt kvoli tomuto... aspon si teda mysim.
Zaplatil som za Premium účet na jednej stránke ale potom som ich požiadal o vrtenie €.
To by bolo Ok ale ak som následné kupil za tú istu sumu na RS tak mi to normálne stiahlo z účtu ďalších 10€ a zatial som na účet nezaznamenal +10€ od Paypal.
Neviete čím to je alebo ako to funguje ?
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2012, 16:10)
niko nevie ?
alebo som taký debil ?
To by bolo Ok ale ak som následné kupil za tú istu sumu na RS tak mi to normálne stiahlo z účtu ďalších 10€ a zatial som na účet nezaznamenal +10€ od Paypal.
Neviete čím to je alebo ako to funguje ?
//autoeditácia príspevku (14 Mar 2012, 16:10)
niko nevie ?
alebo som taký debil ?
To vzdy par dni trva, pokial ti neostali v paypal balance.
Tak sa prestan vypytovat a cakaj.
Ahojte.
Paypal ponuka tri druhy uctov:
1, Personal
2, Premier
3, Business
Business ma nezaujima.
Chcem Personal. A nechcem Premier. Kvoli poplatkom v pripade, ze mi pride platba zo zahranicia.
Tak som si zalozil ucet. Pri registracii mi dalo na vyber len dve moznosti (PayPal for you / PayPal for business).
Tak som si vybral tu prvu.
Konto zalozene a vidim, ze mam typ uctu Premier.
Viete mi poradit, kde je chyba, pls?
Edit:
Nikto mi v tejto veci neviete poradit??
Paypal ponuka tri druhy uctov:
1, Personal
2, Premier
3, Business
Business ma nezaujima.
Chcem Personal. A nechcem Premier. Kvoli poplatkom v pripade, ze mi pride platba zo zahranicia.
Tak som si zalozil ucet. Pri registracii mi dalo na vyber len dve moznosti (PayPal for you / PayPal for business).
Tak som si vybral tu prvu.
Konto zalozene a vidim, ze mam typ uctu Premier.
Viete mi poradit, kde je chyba, pls?
Edit:
Nikto mi v tejto veci neviete poradit??
-
frankocean11
Medium Star
Myslím že už sú len 2 
Business a PayPal for you
Business a PayPal for you
Uz je davno, co som sa na to pytal 
Medzitym uz ucet mam. Je oznaceny ako Premier a podla helpdesku z Luxemburgu je to totozne s Personal.
Medzitym uz ucet mam. Je oznaceny ako Premier a podla helpdesku z Luxemburgu je to totozne s Personal.
Zdravím,
určite ste cez PP kupovali niečo z USA, resp. zo sveta. A tiež Vás určite zaskočil ten OTRASNÝ
kurz.
Keď chcem platiť v dolároch, dá sa nejako "zohnať" lepší kurz?
určite ste cez PP kupovali niečo z USA, resp. zo sveta. A tiež Vás určite zaskočil ten OTRASNÝ
Keď chcem platiť v dolároch, dá sa nejako "zohnať" lepší kurz?
V My Account si otvor Profile, tam vyber Money a vedla Paypal balance mas odkaz na Currencies.
Tam si pridaj dalsie meny s ktorymi chces obchodovat. Akurat neviem, ci pri platbe s nulovym zostatkom, sa stale nebude brat primarna mena, skus a daj vediet.
Potom bude kurz pocitany tvojou bankou.
Tam si pridaj dalsie meny s ktorymi chces obchodovat. Akurat neviem, ci pri platbe s nulovym zostatkom, sa stale nebude brat primarna mena, skus a daj vediet.
Potom bude kurz pocitany tvojou bankou.
Staci si pri platbe nastavit nech preratavanie meny zaistuje banka, tam kde sa meni ktorou kartou chces zaplatit, tam mas aj volbu na toto. Netreba saskovat v currencies.
dnes mi jedna cinska spolocnost strhla z mojho paypalu 430 dolarov, samozrejme bez toho, aby som to chcel...
poslal som reklamacku, som zvedavy, co paypal vybavi :-/
poslal som reklamacku, som zvedavy, co paypal vybavi :-/
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
beardie ako zatrhla?
v ebankingu csob to mam medzi blokaciami, ale zenska na infolinke povedala, ze s tym nemoze nic robit...
takze pockame na vyjadrenie paypalu
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2012, 10:47)
celkom rychli boli
takze pockame na vyjadrenie paypalu
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2012, 10:47)
celkom rychli boli
We've finished reviewing your unauthorized activity claim and you'll receive a refund for the transaction amount. It may take up to 5 business days for the funds to appear in your account.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mohli ti aj povedat ako je mozne, ze ti niekto strhol prachy bez tvojho vedomia.
ziadne detaily neposkytli...
aspon som si zmenil heslo, bezpecnostnu otazku, pridal inu kreditku...
aspon som si zmenil heslo, bezpecnostnu otazku, pridal inu kreditku...
-
HiddenUser
Medium Star
Zdravím, dá sa verifikovať učet bez platobnej karty/bankového účtu? Dakujem pekne
-
frankocean11
Medium Star
NedáTheComputerMan napísal:Zdravím, dá sa verifikovať učet bez platobnej karty/bankového účtu? Dakujem pekne
-
HiddenUser
Medium Star
Našiel som spôsob ako verifikovať. A fungoval!
Kód: Vybrať všetko
http://www.youtube.com/watch?v=MqgjRm1dU1ERe: PayPal
Objednával som si vec cez ebay, prihlásil som sa do paypalu, potvrdil platbu a keď som následne v ebay klikol na potvrdenie platby tak mi vypísalo toto. wtf?