nymfomanka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: nymfomanka

Príspevok od používateľa javatar »

Uplink: mezdi hojko-qwertym a real-qwertym je dost velky rozdiel. V reali by som ho debilom nenazval - na jeho spravanie sa na fore by som nasiel aj krajsie vyrazy.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

uplink napísal:javatar - qwertyho "chyba" sa dá zhrnuť pojmom "failed existence". Tam to začína a aj končí :)...
no uplink ty sa mas co ozyvat :roll: inak javatar pekne vysvetlene uplinkovo rozmyslanie, to som netusil. :roll: mohol to tiez takto napisat, nie?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Vrátim sa na chvíľu k téme. Jednu nymfomanku som mal, avšak to som v tej chvíli nevedel, keď som s ňou prvý (aj posledný) krát spal. Ide o to, že bez akýchkoľvek okolkov mi povedala, že na pondelok, stredu, štvrtok a sobotu už milencov má, ale že utorky a piatky sú voľné, keby mám záujem. Tiež som niekedy hrozne nadržaný, ale toto sa mi dosť zhnusilo. Neskôr som tiež zistil že je to vydatá žena a má deti, takže určite neodporúčam vzťah s takouto osobou.
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Kamarat vydrzal 2 mesiace, takze nie, ten vztah nema zmysel kym sa ona nechce zmenit.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kedysi by som dal za podobnu skusenost cokolvek..
.
teraz ako pracujuci ocenim vo vsedny den radsej vecerny relax:)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ja mam trochu miernejsiu skusenost.
V mojom pripade bola ochotna kedykolvek, kdekolvek ale bola tolerantna, ked som sa vratil z roboty/zo skoly bez energie.
Ale ked to nebolo dva alebo tri dni v kuse, tak zacala byt nervna a podozrievala ma, ze mam inu.
Rozisiel som sa s nou preto lebo ked sla s kamoskami na nejaku Party tak tam bol miestny nabijac, ktory uspokojil jej akutnu potrebu. Samozrejme od nej som sa to nedozvedel, povedala mi to jej spolubyvajuca, ktora sa tomu snazila zabranit.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Jedna moja byvala bola nymfa (prvych 10 mesiacov bola este panna, az potom sa prejavila). Trtkavali sme aj 3x denne a bolo to fajn mozno pol roka. Potom uz to bolo len o sexe a prestalo to bavit.
qwerty-xyz

3 krat denne je nymfa? jezisi, saleny si ? 3 krat sa bezne snad dava nie? vstanes rano c ti stoji, prve kolo, ides do kuchyne, spravis si aj jej ranajky, vratis sa a kolo dalsie, popripade ked si ide umyvat zuby tak show v kupelke, a po ranajkach dalsie. ci kokos a to sme tak pri 11.00 .... ked sa vstavalo o osmej .... KKS.... si snad robis prdel nie ? nazvat nymfu po troch kolach denne. co vam vsetkym je? mal tu niekto naozaj nymfu?
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tych tvojich online hero kecov tu uz bolo... ;)
qwerty-xyz

no Bratm, teraz som to pisal kamoske :lol: a ona sa z toho riadne smeje, predpokladam ze ked jej ukazem tuto temu a ze ty povazujes pocet trikrat denne za nymfomaniu tak ti tu asi nieco skaredeho napise . . . :lol:
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Áno qwerty, prosííím, prosííím, napíš nám, ako to chodí, kolko krát denne si trtošil s tvojou nymfou ty? :) Aspoň 16? Ak nie, tak nevieš, čo je nymfa podla mňa. :)
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Náhodou, teraz by som dal za pravdu qwertymu - 3x denne je podľa mňa zvýšené libido, ale určo nie nymfománia.
Nymfománia, pokiaľ viem, je porucha v sexuálnej oblasti, kedy jedinec nemože dosiahnuť sexuálne vyvrcholenie, resp. uspokojenie.

A teraz si predstavte seba na jej mieste. Zakaždým vidí chlapa, ako sa rozkoš po vyvrcholení dostáva do každej bunky jeho tela a pritom ona necíti absolútne nič, maximálne, ešte vačšiu potrebu. Časom, pokiaľ si títo dvaja nerozumejú musí dojsť k rozchodu.

Ja si "vzťah" s nymfonkou osobne viem predstaviť, ale nebol by to klasický monogamný, ale polygamný vzťah, pretože by som rešpektoval jej potreby. Niečo, ako keď človek s bolesťou chrbtice ide za lekárom.

Kľudne si to volajte "fuck buddy", ak chcete, ale dokážem si predstaviť aj fungovanie v rámci rodiny, pokiaľ by dokázala udržať v tajnosti pred dieťaťom a okolím(myslím moralistov, ktorí narobia skoro vždy viac škody ako úžitku) svoj sexuálny život.

Pokiaľ, ale nie si na úrovni, že jej dokážeš dať plnohodnotný sex 6+ krát za deň, a nedokážeš tolerovať viac partnerov, tak by som od toho dal ruky preč, ešte pred tým, než obidvaja do tohto vzťahu začnete investovať city.
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

lukasM: riadis sa porekadlom: Radsej umriem s aidsom ako s plnym vajcom? :)

Myslim, ze zakladat si rodinu s niekym, kto ma taketo ochorenie je samo o sebe chore :)
Ja ta za to neodsudzujem ak by ti to vyhovovalo tak whatever... Ale fungovanie v ramci rodiny si fakt neviem predstavit
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

TommyHot napísal:Jedna moja byvala bola nymfa (prvych 10 mesiacov bola este panna, az potom sa prejavila). Trtkavali sme aj 3x denne a bolo to fajn mozno pol roka. Potom uz to bolo len o sexe a prestalo to bavit.
3x denne nie je nic vynimocne hlavne v zaciatkoch vztahu. Spominam si ked som mal sociologiu na skole tak nymfomania (satyriaza) bola klasifikovana viac ako 5x alebo 6x denne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

axxis napísal:3x denne nie je nic vynimocne hlavne v zaciatkoch vztahu. Spominam si ked som mal sociologiu na skole tak nymfomania (satyriaza) bola klasifikovana viac ako 5x alebo 6x denne.
no, ale ako je to klasifikované je úplne jedno. Že to lekári označili za chorobu a stanovili 6x denne limit.. fajn. Ani qwerty by možno psychologom nebol nazvaný za debila (diagnoza debilizmus) a všetci ho za debila máme. Podľa mňa je 3x denne tiež veľa. Možno jeden deň ok, ak dlho nič nemali. Ale fungovať takto celý týždeň že 3x denne, by ma asi porazilo
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Audio - copy that. Osobne povazujem 3x denne tiez len za zvysene libido ale mna osobne by to z dlhodobeho hladiska zabilo.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Je uplne jedno ako to nazveme. Normalne to nebolo a ani mne ani vztahu to zdlhodobeho hladiska nerobilo dobre.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Nuz sme odsudeni na hladanie zien ktore budu menej naruzive a tak im ostane cas nam este aj navarit ;)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

javatar.. t.j. vsetky pracujuce zeny, co nemaju cas na hovadiny:)
.
do prace 7:30.... doma z prace 18:30 (ak je nejaky ten sport cez tyzden, tak aj 20:00).. 3x denne by sa mi veru nechcelo :D

Ako hovori klasik, vsetko nad 5 minut denne je preje*any cas :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

audiotrack napísal: no, ale ako je to klasifikované je úplne jedno. Že to lekári označili za chorobu a stanovili 6x denne limit.. fajn. Ani qwerty by možno psychologom nebol nazvaný za debila (diagnoza debilizmus) a všetci ho za debila máme. Podľa mňa je 3x denne tiež veľa. Možno jeden deň ok, ak dlho nič nemali. Ale fungovať takto celý týždeň že 3x denne, by ma asi porazilo
Suhlasim s tym, ze dlhodobo kazdy den 3x by sa ani mne nechcelo, hlavne ak mam den naplneny aj niecim inym.
Napísať odpoveď