Chlapi, škatulkujete si ženy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Chlapi, škatulkujete si ženy?

Príspevok od používateľa hd_ »

Pár dní dozadu som dostal od jednej kamarátky zaujímavú otázku, vraj či si rovnako chlapi škatulkujú ženy, ako to zvyknú robiť práve ženy?

Nevedel som, čo presne povedať, lebo v mojom prípade neviem jednoznačne odpovedať, možno som príliš povrchný, ale dopredu si zaškatulkujem ženu, ktorá sa mi vôbec, ale vôbec nepáči a potom už asi môže byť akýkoľvek charakter a aj tak ma to nepresvedčí. No ak žena nevyzerá nejako ozaj zanedbane a vie zo seba občas spraviť pohľadné stvorenie, tak sa mi ešte nestalo, že by som mal nejakú zaškatulkovanú tak, žeby som si nevedel predstaviť nič iné, ako kamarátstvo.

Spomínaná kamarátka mi nato povedala, že niekedy nech je chalan akýkoľvek krásavec a už sa raz dostane do friendzone, tak to hasne a je to definitívne. Aspoň u nej.

Čo vy, rozmýšlali ste už takto nad tým, škatulkujete si ženy alebo ste skôr takí, že si viete predstaviť veľa krát, že síce sme super kamaráti, ale keby sa malo čo ja viem aj po roku niečo zomlieť, tak do toho idem...? :)
iWin
Light Professional
Light Professional

Re: Chlapi, škatulkujete si ženy?

Príspevok od používateľa iWin »

Asi skor ta druha alternativa :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Zalezi od "toho co by sa malo zomliet".
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

U žien sa hovorí čo sa raz dostane do friendzone tak to tam aj ostane. Ale povedzme si na rovinu ženy nevedia dosť často čo vlastne chcú a často sa stáva že aj takzvaný friendzone chlapec prelomí ľady a je z toho vzťah. U mňa je to dosť podobné proste sú dievčatá s ktorými som si istý že nikdy nič nebude mať a zas naopak dievčatá s ktorými by som si vedel predstaviť niečo viac. Čiže áno dosť často škatuľkujem. A zase sú aj také ktoré sú niekde medzi a netuším čo by sa mohlo zomlieť keby som bol napríklad opitý. :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hd_ napísal: ale dopredu si zaškatulkujem ženu, ktorá sa mi vôbec, ale vôbec nepáči a potom už asi môže byť akýkoľvek charakter a aj tak ma to nepresvedčí
Môj názor
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

aj po rokoch, hlavne ak je friendzona nadstandardna
Napísať odpoveď