nymfomanka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: nymfomanka

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

cita tu vobec niekto co pisem ? ci s ivytrhava veci z kontextu ako sa mu hodi aby bol zaujimavy?

15 krat za den bolo parkrat za tie mesiace, rozumej mozno 3-4 krat ???
inak bolo tak okolo 10 tky. pisem ze nebolo to stale pretoze aj bola skola aj nie ona stale mohla cize to bolo striedavo a chaoticky ale proste na par dni. tyzden ma pondelok,utorok,stredu, stvrtok,piatok,sobotu a nedelu. s nou som mohol byt raz opndelok, utorok pauza stredu,stvrtok piatok s nou, sobotu nedelu volno, a v takychto nejakych konstelaciach sa to obmienalo a slo stale dookola, kde si audio vynechal pasaz ze som mal nahradnikov? to ti z toho nedotrklo ze som s nou bol tak ako som ti pisal? a teraz ot onezabudni rozratavat na styri dni tyzdenne op 10 krat :D alebo vies co? kludne mozes :D mne je to u riti, ty si z tohoto najdes aj tak nieco zase svoje.
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Chlapce na toto cele ti fakt poviem len jedine ... Cool Story Bro
Donedavna skusal baliace techniky z knizok, hladal zenu podla 24 stranoveho zoznamu atribut a zrazu vytr*kal vsetky zeny v internatoch po Slovensku, mal nymfu s ktorou tr*kal od rana do vecera, popritom lozil na BTS a bil sa s malymi detmi pred vchodom.

https://dl.dropbox.com/u/18580348/13437 ... 281%29.gif
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

10x za den? :) kamo trepes neskutocne.. po piatom raze s teba uz nepotece ani kvapka aj to je otazne ci sa ti postavi a ak hej tak ci to neni len taky zhnity banan, ktory ani do vaginy nevopchas. Ale inak Shark to vystihol celkom presne ;)
cikork
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cikork »

a si vôbec z tejto planety ????
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

qwerty-xyz - pokračuj v tom čo píšeš, bavíš ma, neskutočne...
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Pridávam sa k uplinkovy :D btw qwerty-xyz, nechceš vydať knihu s tvojimi životnými pribehmi ? Ak ti mám pravdu povedať, hneď by som ju išiel kúpiť aby som podporil nádejného spisovateľa :wink:
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

qwerty tvoje posty mi zvyknu zvysit naladu ale toto je uz fakt moc :D :D pripominas mi tie skolkarske kinder reci :smt006
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

LukasqoO napísal:Pridávam sa k uplinkovy :D btw qwerty-xyz, nechceš vydať knihu s tvojimi životnými pribehmi ? Ak ti mám pravdu povedať, hneď by som ju išiel kúpiť aby som podporil nádejného spisovateľa :wink:
jj, volne pokracovanie foresta gumpa
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

kks qwerty keby som spravil sumarizaciu tych veci, ktore si tu za roky odprezentoval tak by si asi aj Ty sam padol na kolena....

spominam si na stare dobre casy ked si jazdil tisice kilometrov na bicykli, potom si prisiel domov tatko Ta poriadne zmlatil, ale kedze je vysoko postaveny nikto Ti to neveri, potom si sa chcel zabit, potom si pisal o svojej neskutocnej muznej postave, ktora bola v silnej kontradikcii s tym, ze Ta tvoj foter den odo dna mlati, potom si dosiel s revolucnym navrhom naboja, ktory si si chcel silou mocou dat patentovat, to ani nehovorim o tom, ze si prisiel aj so sposobom ako pomocou jednej naloze vyriesit problem sposobeny BP, potom si mal pseudochytre prispevky o zenach, z ktorych vyplyvalo len to, ze Ta ziadna nechce tak hladas nejake chujske dovody ako si to ospravedlnit, potom si prepol do rezimu svojich vysokych narokov (och kde su tie casy indoktrinacie) a ze dokial nejaka zena nesplna vsetky Tvoje narocne poziadavky tak sa jej nedotknes ani 10metrovou tycou a v poslednej dobe tu citam ako si mal niekde naraz aj 5 zien ci kolko (nejdem si dohladavat presne cislo, ale urcite to bolo viac ako 3, dufam, ze vsetky splnali naroky) a to si ocividne nezvladol skorovat ani s jednou na Tvojom bajnom Brno vylete? A teraz po vsetkych tych moralizaciach a srackach co si po nas hadzal este vyrukujes s tymto? Ty si vacsi majster prekvapenia ako G. R. R. Martin. keep doing the good work

oh, a nezabudni dodat, ze vytrhavam z kontextu a nechapem Tvoje prispevky :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mam jednu technicku, co robi nymfomanka, ked ma kramy?
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

snad jazdi na cervenu.. nie?
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Možno argumentuje výrokom: "Každý správny rytier má meč od krvi." :) :D
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

beardie napísal:mam jednu technicku, co robi nymfomanka, ked ma kramy?
kazdy sofer obcas prejde na cervenu :wink:
qwerty-xyz

nic, sexuje dalej aj na cervenu, aj pozaduje kompletnu udrzbu, v niektorych situaciach to zaujimavo vyzera. . . . .
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

ano, lizal si jej zakrvavenu pi*u.. bla bla.. ty si strasny failor...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

qwerty keby si nebol debil, tak by si sem nenapisal take hausnumero ako je 10-12x. Stacilo napisat ze si ju vyprasil 5x denne kazdy 2-3. den a s prizmurenymi ocami by ti to niekto uveril. Toto co vypisujes ti neuveri vobec nikto aj keby to naozaj bola pravda. Ak sa potrebujes chvastat, tak skus trosku primeranejsie cisla hadzat, aj tych 5x denne je uz celkom slusny vykon
qwerty-xyz

no vy ste blazni docista. :) to mi chces povedat ze nezvladnes 10 kol za 24 hodin hej? saleny si ? ked mas PCU zavesenu na nose? ta ti musi stat ci chces ci nie. ako nic v zlom chlapci, vy sa smejete zo mna ale ja a kamoska z vas lebo ako v tomto by mi urcite dalo za pravdu viacero ludi mozno nie z fora ale inak urcite, lebo co opznam ci baby ci chlapcov tak ako bez pardonu, SHARK pisal zep red nedavnom som tu pisal to a to, sharkovi odkazujem, moj kamos pred nedavnom jazdil na nexii, teraz jazdi na BMW 3 novej, tiez som mu povedal ta pred nedavnom si este mal taku suunku a on smrtelne vaznym tonom, ta hej mal, casy sa menia, a niektore veci aj zo dna na den, a mal pravdu. ci? vam sa ludia nezda ze cas PLYNIE ???
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ta tvoja kamaratka zvana prava ruka dostava zabrat. Nerobi ti to dobre na hlavu.
qwerty-xyz

Moja kamaratka realne existuje :) a nie je to moja prava ruka, je to pekna 18 tka z juhu slovenska ;)
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

To určite. Podľa mňa stále len blúzniš s spomienkach, či je to bitka od oca, dievča z autobusu, žirafa alebo nymfomanka.
Napísať odpoveď