Ubuntu otázka
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ubuntu otázka
Ked mas rad terminal, tak kludne si mohol ist do Archu. Trosku obtiaznejsi, ale menej narocny podla mojho pohladu. Tazko odladit ubuntu. Jedine si precitaj zopar clankov dakych o jeho vyladeni. http://wiki.ubuntu.cz/
Už mi to ide lepšie, neviem čo s tým bolo, pustil som video a všetko sa spomalilo.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Viper: Pytal som sa z toho hladiska, ze niektory clovek si nainstaluje nieco, co ani nevie naco chce pouzivat. Teda preto som sa pytal, ci mu treba ubuntu, alebo kludne mohol siahnut po inej nenarocnejsej distribucii. Win neobhajujem. Sam sa babrem v linuxe 
Viper, nemyslím si že BT je naj na háčkovanie, ale ako povieš 
Ubuntu 9.niečo bolo ešte trochu zložité 10 sa používala skoro tak ľahko ako win, a 11 sa dá použivať na všetko aj keď nevieš dobre používať Linux toto je môj názor na UbuntuSoviet napísal:Viper: Pytal som sa z toho hladiska, ze niektory clovek si nainstaluje nieco, co ani nevie naco chce pouzivat. Teda preto som sa pytal, ci mu treba ubuntu, alebo kludne mohol siahnut po inej nenarocnejsej distribucii. Win neobhajujem. Sam sa babrem v linuxe
1. A podľa teba je ktorý najlepší?LukasqoO napísal:Viper, nemyslím si že BT je naj na háčkovanie, ale ako povieš
2. BT5 po inštaláciu obsahuje asi 35 programov a a z toho 25 je na takéto veci
Viper: nedá sa objetívne povedať, ktorý je najlepší...Najlepší je asi ten, ktorý ti najviac sadne. A ohladom BT: je asi najviac rozšírená distribúcia na háčkovanie, ale už dosť upadá (hlavne komunita). Avšak vyjde nová verzia r3, v ktorej budú opravené bugy a viac ako 50 nových nástrojov. Osobne sa na novú verziu teším, dúfam že dam budú poriešené tie bugy a komunita sa úplne nerozpadne. Za vyskúšanie to stojí 
počkaj bude R3??? ja mám R2 a viem že bude finálna budú opravené bugy z R2 ale že by sa volala R3 tak to neviem 
BackTrack si spravím z ktorejkoľvek distribúcie 
Inak, pokiaľ nevadí ENG, na týchto stránkach je veľa dobrých článkov, tipov a rád: OMG Ubuntu, Webupd8.
Inak, pokiaľ nevadí ENG, na týchto stránkach je veľa dobrých článkov, tipov a rád: OMG Ubuntu, Webupd8.
Spravíš no...ale mladým háčkarom sa stým nechce plytvať čas 
Soviet : Mal by som obavy, ze Arch by sa mu momentalne ani nepodarilo nainstalovat. A to su celkom realne obavy. Nehovorim, ze za nejaky kratsi ci dlhsi cas, sa to nezmeni.
Denco : Pan boh zaplat, ze to tu niekto aj povedal. Lebo uz som osobne chory z tych backtrack instalacii a to uzivatel nema zakladne predstavy o funkcnosti cohokolvek, ale hlavne, ze je to "cool" .
Denco : Pan boh zaplat, ze to tu niekto aj povedal. Lebo uz som osobne chory z tych backtrack instalacii a to uzivatel nema zakladne predstavy o funkcnosti cohokolvek, ale hlavne, ze je to "cool" .
pato83 ak myslíš mňa tak 1. v Linuxe už nejaký ten piatok pracujem 
2.
2.
programujem o programoch a ich funkčnosti mám dosť dobrú predstavupredstavy o funkcnosti cohokolvek
offtopic: no tie nove instalacne media Arch Linuxu je trosku komplikovanejsie nainstalovat (nie je na vyber core install). Vcera som ho prave instaloval a trvalo mi asi hodinu pokial som to vsetko preluskal
. Ale ked sa postupuje podla wiki tak nie je problem.
-
Tunelar555
Novice
Mam otazku chcel som si na Ubuntu 12.04 hodit slovencinu. Ked otvorim jazykovu podporu v zozname sice je ale nejde na nu kliknut (je seda)