TV/monitor

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
barbaronan
Expert
Expert

TV/monitor

Príspevok od používateľa barbaronan »

Dobry den, rozmyslam nad kupou TV/monitora (neviem co by vyhovovalo viac) na prehravanie filmov z notasa. Audio sustavu mam, sluzilo by to len na zbezne prehravane filmov, (nie som ziadny videofil a nebudem pozerat 30gb blue ray disky) neplanujem cez to pozerat tv stanice. Kriterium je kvalita obrazu a co najlepsia cena, funkcie nepotrebujem. Nemusi to byt velka uhlopriecka, kedze stolik na tv mam tak 3 metre od gauca. Dik za kazdu radu.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: TV/monitor

Príspevok od používateľa beardie »

cena?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Čo znamena "nemusi byť veľka uhlopriečka"? Na 3 metre je totiž idealna uhlopriečka 50".
barbaronan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa barbaronan »

tak kedze som napisal, ze bude pouzivane zbezne a kriterium je aj co najlepsia cena tak som predpokladal, ze mi nehodis model za 1000 euro, kedze v pripade teliek okolo 32 palcov su bezne cenovky 300 e tak to by som uviedol ako taky rozumny standard.

Dik, 50 palcov je moc to by zabralo moc miesta, 32 palcov max pls, preto som aj v nadpise uviedol monitor/telka, pretoze nechcem ziadne hebedo. (pokial by sa mi na tu vzdialenost zdalo 32 malo, tak si stolik prisunem, to nie je problem). Prispevok som hodil najma preto, lebo nie som si isty aky je pomer kvality medzi kvalitnym monitorom a tymi 300 eckovymi telkami.

asi kupim nieco taketo http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... 83542.html
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ide hlavne o to, že 32" monitor za rozumny peniaz nekupiš. A nejak rozumne sa rôzne uhlopriečky porovnavať nedaju kedže pri zhodnej kvalite signalu to bude na menšej ploche vyzerať lepšie. Zas ale u TV maš oveľa viac možnosti nastavenia.
Napísať odpoveď