Zdravim Vas, mam problem s touto hlupostou http://www.swsd.sk/acer-aspire-5745g-72 ... 39906.html
pri zatazeni teplota procaku ide na 85°C+ a zdroj ani nevravim toho sa bojim chytit... po takomto prehriati mi notebook sam od seba vypne (80°C+). Chcel by som sa Vas spytat ci sa mi oplati kupovat chladiacu podlozku (ak ano tak aku, na cene nezalezi) alebo je to iny problem a je to potreba pri takom vypinani reklamovat. Dakujem
problem s prehrievanim a naslednym padom(chladiaca podlozka)
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s prehrievanim a naslednym padom(chladiaca podlo
Najideálnejšie riešenie je reklamácia, avšak aký je starý? Možno by sa ho zišlo rozobrať, prefúkať, prepastovať a dať dokopy. To zvkyne robiť zázraky. A tiež vymeniť fany 
este mam 3 mesiace reklamacie
-
uplink
VIP
Tak im povedz čo sa s ním deje, problém je že Acer má taký servis, že to tam vraciaš ako loptičku na squashi. Vždy vrátia, vždy sa od*erie niečo iné, proste horor. A spoliehajú sa na to že Ti vyprší záruka. Som takto pár kliošom sprevádzal noťase v Acer servise, vždy tam pobudli mesiac, o mesiac sa predĺžila záruka, potom zase dva mesiace šlapal, a na tretí krát už vyletel von zo záručnej doby 
to aby som im ho vracial vzdy po tyzdni 
-
uplink
VIP
Každopádne, ich požiadaj či by ho nevedeli prečistiť a prepastovať, asi to nespravia, ale za pokus to stojí.
Podlozka ti ho schladi (prinajlepsom) len o par stupnov. Skusil by som reklamaciu, nemas velmi co stratit. Ak ti ju neuznaju rozobrat vyfukat prepastovat. A... nepouzivas ho tak, ze vzduch nema kadial unikat?
ntb je stale polozeny na stole v pripade ak ho prenesiem na nieco mekksie tak vzdy je pod nim pevna kniha a vetracie otvory casto aspon prefuknem poriadne