Google Android OS
Re: Google Android OS
aky zaner?
za seba mozem odporucit Reckless Racing HD
za seba mozem odporucit Reckless Racing HD
Viac menej je to jedno, kľudne nejaké závodne hry či nejaké prestrelky. Do teraz som tie android hry nejak nehral tak v tom nemám prehľad.
Doky, skúsim
Doky, skúsim
-
Corn Flake
Guru wannabe
Brat s ocom toto hrajú neustále, tak asi to bude dobré
https://play.google.com/store/apps/deta ... 2EudnRjIl0.
ako sa nastavuje to, aby po stlačení tlačidla "domček
" mi hodilo plochu, ktorú si ja vyberiem?
(súfam, že ste ma pochopili)
(súfam, že ste ma pochopili)
aky mas launcher? rom?
to keby som ja vedel
ale je to android 2.3.4 a mobil LG Optimus Net
ale je to android 2.3.4 a mobil LG Optimus Net
Ak si pamatate davnejsie som pisal o mojom probleme so stahovanim z marketu, dva tyzdne mi to slo, potom som musel vypnut dsl router, dostal som novu ip a znovu to nejde. Na zaklade tohto clanku http://www.mojandroid.sk/google-play-st ... e-riesenie som si v telefone nastavil staticku ip s dns od google a vsetko funguje 
Ahojte, mám problém. Hodil som si do Galaxy S najnovší Cynogenmod 10, ktorý mi viacero ľudí odporučilo , a je tam samozrejme aj funkcia Google Now. Všetko funguje, rozumie neskutočne presne, a dokonca rozumie aj na češtinu. No v každom videu, keď sa napríklad niekto opýta "What's the weather like?", tak mu to vypľuje prehľad počasia. Keď sa opýta "How tall is Big Ben", tam mu vyhodí číslo, a pekne mu povie, koľko meria. Mne na všetky otázky iba vyhľadá výledky v Google. Neviete, čím to môže byť?
//zistené, funguje iba keď je telefón v angličtine. Normálne uvažujem, že ho budem používať v angličtine, je to fakt podarené.
//zistené, funguje iba keď je telefón v angličtine. Normálne uvažujem, že ho budem používať v angličtine, je to fakt podarené.
využívate niekto google wallet? resp. dá sa to na slovensku nejak využiť? ja osobne som celkom nepochopil význam takehoto niecoho, nakolko karty nosim aj tak vzdy s dokladmi pri sebe
Pisu tam o 200 000 obchodoch v US takze na slovensku to podoporu zrejme tak skoro ani mat nebude.
Je to pre ludi, co nechcu nosit karty pri sebe. Pred par rokmi sa o nieco podobne snazila Nokia s NFC a snazila sa nahradit BKC (bezkontaktne cipove karty) v doprave. Celkom fandim takejto veci a dufam ze sa rozsiri aj do europy.
Je to pre ludi, co nechcu nosit karty pri sebe. Pred par rokmi sa o nieco podobne snazila Nokia s NFC a snazila sa nahradit BKC (bezkontaktne cipove karty) v doprave. Celkom fandim takejto veci a dufam ze sa rozsiri aj do europy.
ked budes platit mobilom cez NFC, tak sa to bude dat vyuzit
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Prvá lastovička sa už objavila v Česku. http://www.nfctech.cz/prvni-platba-s-go ... t-v-cesku/
Bude ale určite ešte dlho trvať kým sa to rozšíri dostatočne na to aby sa tým dala zaplatiť zmrzlina v stánku.
Bude ale určite ešte dlho trvať kým sa to rozšíri dostatočne na to aby sa tým dala zaplatiť zmrzlina v stánku.
-
vendo
Guru
mozem sa spytat, vas android znalych
budem asi kupovat novy mobil, chcel by som aby mal android, a teraz otazka, su tam velke rozdiely medzi verziami? daju sa updatovat vsetky telefony na novsie verzie? planujem kupu HTC Desire (asi z bazaru, parametre ma slusne a cenu tiez) ak tam bude nejaka starsia verzia, dala by sa "jednoducho" aktualizovat?
budem asi kupovat novy mobil, chcel by som aby mal android, a teraz otazka, su tam velke rozdiely medzi verziami? daju sa updatovat vsetky telefony na novsie verzie? planujem kupu HTC Desire (asi z bazaru, parametre ma slusne a cenu tiez) ak tam bude nejaka starsia verzia, dala by sa "jednoducho" aktualizovat?
-
t0m4s3
Admin
daju aj nedaju. Oficialne mas k dispozicii to co ti da vyrobca, neoficialne je plno romiek a vacsina nie moc starych telefonov ma najnovsie verzie k dispozicii coskoro po oficialnom google release.
-
94jakub
Guru wannabe
Desire mám už skoro dva roky a som maximálne spokojný. Predsa len to už je dvojročný telefón, takže to nieje žiadny high-end ale pokiaľ nepotrebuješ to najlepšie, tak je to dobrá voľba.
Jediná chyba, ktorú má je, že nemá plnohodnotný multi-touch ale len dualtouch. Na youtube o tom určite nájdeš nejaké info.
Ale pokiaľ nehráš hry, tak to aj tak nezbadáš.
Ďalší dôvod, pre ktorý som doteraz nemal potrebu meniť, je obrovská podpora vývojárov na xda.
Oficiálne bol vydaný update na 2.3 no už dnes tam dokážeš dať Jelly Bean(4.1). Momentálne bežím na ICS(4.0), a nemám s ním žiadny problém.
Takže pokiaľ nie si náročný užívateľ, tak je to dobrá voľba. Kvôli tomu multi-touchu by však stálo za zváženie sa v bazáre porozhliadnuť aj po niečom inom. Nemám prehľad o cenách, možno trepnem ale niečo ako Desire HD, Galaxy S, možno Evo 3D.
Jediná chyba, ktorú má je, že nemá plnohodnotný multi-touch ale len dualtouch. Na youtube o tom určite nájdeš nejaké info.
Ale pokiaľ nehráš hry, tak to aj tak nezbadáš.
Ďalší dôvod, pre ktorý som doteraz nemal potrebu meniť, je obrovská podpora vývojárov na xda.
Oficiálne bol vydaný update na 2.3 no už dnes tam dokážeš dať Jelly Bean(4.1). Momentálne bežím na ICS(4.0), a nemám s ním žiadny problém.
Takže pokiaľ nie si náročný užívateľ, tak je to dobrá voľba. Kvôli tomu multi-touchu by však stálo za zváženie sa v bazáre porozhliadnuť aj po niečom inom. Nemám prehľad o cenách, možno trepnem ale niečo ako Desire HD, Galaxy S, možno Evo 3D.
Ja už ani nepamätám kedy som mal v telefóne oficiálnu ROM-ku. Sledujem XDA fórum, kde je úplne všetko o tomto. Momentálne mám Galaxy S, a pred pár dňami vyšiel konečne poriadny port Jelly Bean ROM-ky (teda Androidu 4.1), postevený na CyanogenMod10. Za týždeň používania som sa s bugmi nestretol. Pre predstavu na Galaxy S nie je oficiálne ani Ice Cream Sandwich, nie to ešte Jelly Bean.
Takže áno, HTC Desire má tony custom ROM-iek, denne aktualizovaných. 
94jakub: Pri ktorej hre využiješ viac ako 2 dotyky súčasne? Myslím, že dualtouch úplne stačí. Teda aspoň ja som sa nestretol, že by som potreboval 3 prsty.
94jakub: Pri ktorej hre využiješ viac ako 2 dotyky súčasne? Myslím, že dualtouch úplne stačí. Teda aspoň ja som sa nestretol, že by som potreboval 3 prsty.
On tym myslel to ze HTC desire nema plnohodnotny dualtouch pozri si toto video: a u plno hier to prekaza... to iste mam na ZTE blade
Viete mi poradiť nahodil som si verziu 4.0.3 a mám problém s kontaktami síce je to len malá blbosť, ale lezie mi to na nervy nastavím si zobrazovanie len kontaktov z telefónu vypnem kontakty dám ich znovu a opäť mi ukazuje aj telefón aj sim takže tam mám všetky 2x a mazať ich pre istotu zo simky nechcem.
Dík vopred za prípadnú radu.
Dík vopred za prípadnú radu.
Vsak ich zmaz zo simky a tie co su v telefone si zalohuj do pc.
Viete o nejakom spôsobe ako zálohovať celu moju terajšiu romku a keď sa mi nebude páčiť nová aby som tu starú opäť obnovil zo všetkým čo som tam mal?