Tretia Reklamácia
Tretia Reklamácia
Prosím vás nevedeli by ste mi poradiť.
Zaniesol som reklamovať notebook konkrétne 3. krát vždy bol problém s doskou. Teraz tam bude vlastne štvrtá.
Neviem ako to je presne s vracaním peniazí a práve na to sa chcem spítať.
Konkrétne ide o HP a predajňa je Shark.
Zaniesol som reklamovať notebook konkrétne 3. krát vždy bol problém s doskou. Teraz tam bude vlastne štvrtá.
Neviem ako to je presne s vracaním peniazí a práve na to sa chcem spítať.
Konkrétne ide o HP a predajňa je Shark.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tretia Reklamácia
Ak to dáš 3 krát reklamovať kvôli tej istej závade tak buď ti majú dať úplne nový kus alebo vrátiť peniaze. Opravovať by to už ani nemali.
Ps.: Nie pri štvrtej ale už pri tretej reklamácii. Povedz im to.
Ps.: Nie pri štvrtej ale už pri tretej reklamácii. Povedz im to.
-
uplink
VIP
Tak tak.
Ja viem tak ze 3 krat rovnaka chyba alebo 4 krat rozne a mas narok na odstupenie od zmluvy.
Ak chcem odstúpiť od zmluvy tak musím posielať nieaku žiadosť alebo mi to navrhnú sami?
-
TommyHot
Addict
Normalne im posles postou ze odstupujes od zmluvy, ktora bola uzavreta vtedy a vtedy z takehoto dovodu a ziadas vratit peniaze (mas narok aj na novy tovar v takej istej hodnote) nejakou konkretnou formou. Pozri si vzory na nete.
Dakujem moc za rady ale je mi to nakoniec nanič pretože som nenašiel papier o kúpe mam len reklamačné.
-
TommyHot
Addict
Co reklamacne? Myslis zarucny list? To ti staci. A ak nie, tak na zaklade serioveho cisla vyrobku ti musia vystavit novy danovy doklad (blocek/fakturu), len budes musiet na nich trochu nahucat a povyhrazat sa im SOIkou.
-
Michaelo105
Light Professional
To ťažko. Najdôležitejší je bloček a záručak je až na druhom mieste. Podľa sériového čísla sa nedá dohľadať bloček.
-
TommyHot
Addict
Asi som sa nepresne vyjadril. Podla serioveho cisla si predajca vie najst vo svojom systeme, ze predal dany tovar (aj kedy ho predal) a na zaklade toho vystavi novy danovy doklad. Standardne sa to nerobi, pretoze slovaci su nauceni sklopit usi hned pri prvom probleme. Ale ver mi, da sa to a pri spomenuti SOI je to zvycajne aj bez zbytocnych reci.
Samozrejme to ide. Na sklad sa to eviduje podla seriovych cisel, tak isto aj velkosklady to maju. Takze aj vacsina predajcov to najde a zisti ak je vola.