Topanky na vysokom podpatku v BA?
Topanky na vysokom podpatku v BA?
Caute, neviete mi poradit, kde by sa dali kupit topanky na vysokom podpatku v BA? nemyslim tym obchody ako deichman, reno, humanic ani mixera ni nic co je v obchodnych centrach ani na obchodnej. neviete o nejakom zasitom obchodiku kde maju dobry vyber za slusne ceny (pre studentku prijatelne)
Re: Topanky na vysokom podpatku v BA?
Co je zle na tych znackach, ktore si menovala?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Asi cena
Poskusaj internetove eshopy. Niektore zvyknu mavat aj kamenne pobocky a teda odskusanie na mieste je mozne.
Soviet, nebud skupy na slovo, prezrad, kde nakupujes ty 
Skús pozrieť na Dunajskej, ja som tam minule našla skvelý obchod s topánkami, ale neviem, ako sa volá. Je to približne Dunajská 46, keď tam pôjdeš určite zbadáš 
na tych znackach co som vymenovala nejde, ani tak o cenu, ale o vyber, mne sa odtial malo kedy nieco paci.
brambor, ten obchod na dunajskej poznam, maju tam celkom fajn niektore
ja som myslela nieco take kde maju tovar ako na www.imoda.sk, lenze potrebujem kamennu predajnu, z eshopu som si uz objednavala viac krat, ale nikdy mi nic nesadlo na prvy krat a musela som to bud vratit alebo vymenit. urcite musi nieco take existovat v BA
brambor, ten obchod na dunajskej poznam, maju tam celkom fajn niektore
ja som myslela nieco take kde maju tovar ako na www.imoda.sk, lenze potrebujem kamennu predajnu, z eshopu som si uz objednavala viac krat, ale nikdy mi nic nesadlo na prvy krat a musela som to bud vratit alebo vymenit. urcite musi nieco take existovat v BA
Noo, veď aj mne sa páčia také topánky, ako na tej web stránke, čo si sem dala a práveže na tej Dunajskej som také aj videla. Iný ma nenapadá..