HTC One S vs Samsung Galaxy S3
HTC One S vs Samsung Galaxy S3
čaute ako viete o mesiac teda o týžddeň dva mi končý paušál a ja si chcem kúpiť nový mobil. Paušál už som si vybral jedná sa o paušál wow maximum 2 od orange. Ale teraz to hlavnejšie, keď chcem s mobilom vydržať dva roky minimálne rok, tak by som od neho očakával, že aby to nebol "šmejd" čo sa týka spracovania a aj výbavy. Mobil by som používal na telefonovanie, smskovanie, sem tam wifi, hry asi tak 5min a fotenie, možno aj na hudbu. Tak zato som aj priradil One S lebo ma kvalitné audio a najme mi ide o výdrž telefónu
Re: HTC One S vs Samsung Galaxy S3
telefonovanie, smsky, 5 min hry a hudba a vyberas medzi one S a S3? no neviem
... ale ak z tychto dvoch, nemas co pokazit ani pri jednom, obe su to top modely, v prospech s3 hovori okrem ineho aj vacsi displej a bateria
no ale sak prave u S3 ten displej, ze je to najvecsi "zrut" baterky a aj ked ma velku baterku moze vydrzat len 2 dni
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Preco porovnavas strednu triedu od HTC s high endom od Samsungu? Podla mna by si sa skor mal rozhodovat medzi HTC One X vs Galaxy S3.
Ak vyberas len medzi tymito dvoma, tak vzhladom k tvojim poziadavkam by som bral s3. Mne pride ten displej uz moc velky, ale to som ja. Ci ti vydrzi baterka den a 2hodiny alebo den a tri hodiny je uz jedno. Budes si musiet zvyknut na to, ze kazdy vecer ho bude treba nabijat.
vzhladom k jeho poziadavkam by som mu odporucal nieco uplne uplne celkom ine...laforez napísal:Ak vyberas len medzi tymito dvoma, tak vzhladom k tvojim poziadavkam by som bral s3.
toto su multimedialne telefony, ktore splnaju najvyssie poziadavky na vsetko mozne, a on chce z mobilu telefonovat, smskovat a 5 minut hrat hry
ani pri jednom nevyuzijes potencial tychto telefonov ani na 20%, z toho co pises teda, netreba ti to - nevyuzijes to
tiez si myslim ze porovnavat one s s s3 nema zmysel, s3 je momentalne absolutny high-end a podla mojho nazoru a tvojich poziadaviek nanho ti takyto mobil proste netreba
zhrnutie k teme:
zober one s - budes spokojny
zober s3 - budes spokojny
hellwet - to si Ty ? ..ten čo pravidelne píše na stránku fony.sk ..ten čo každý mesiac kupuje nový telefón ?
k téme: myslím, že aj keď si vezmeš HTC Desire (S) tak budeš spokojný
k téme: myslím, že aj keď si vezmeš HTC Desire (S) tak budeš spokojný
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Tiež moja otázka, prečo porovnávať mid-range s high-endom?
M4RoS3K ano to som ja. K teme ked mam zobrat Desire S, tak to uz radsej One S. Lebo Desire S nie je v ponuke orange a pri One S oproti S3 aj pomerne dost usetrim. Lebo s tym mobil chcem konecnte vydrzat viac nez pol roka furt som natriafaval na zle mobily. Samsung Wave bada ta sa niak nepodarila HTC Desire ten bol pokazeny vratili mi peniaze tak som kupil Sony Ericsson Xperia Arc S ten som tiez predal lebo som si na neho vobec zvyknut nevedel a zatial som zaparkoval u HTC Evo 3D, ktore ale tiez predavam a zato by som chcel kupit jeden z ychto dvoch. Viem, ze porovnavam uplne ine fony ale ja fakt neviem lebo na ten moj pausal One S stoji 220€ a S3 280€ peniaze mam na oby dva ale u S3 sa bojim toho displeja, ze ci ho uz vopcham do vacku aleo nie ked je taky velky
4,8" do vrecka vopchas
Tak teda aky mobil si mam kupit? Viem, ze sa mam sam rozhodnut ale tu mi ide o vas navrh. Lebo one s je na moj pausal lacnejsi a S3 drahsi ale zato ma dobru baterku ale zas velky displej
sak uvidim sam co bude cca o 2 tyzdne. Tak zato to uz teraz riesim
Spominal si, ze to chces pouzivat na fotenie aj pocuvanie hudby, na obe veci je lepsi samsung. Velkost displeja je subjektvna vec, zober si ju do ruky, chvilu sa s nou pohraj a uvidis ci ti je velka alebo nie. Mne bola, ale ja som ajfonista, takze pre mna to bol moc velky skok 
na ten displej si zvyknes, ja som prechadzal zo Samsung Star na 4,3", prvy den to bol sok, teraz mi je akurat, a ked chytim do ruky priatelkin Star, smejem sa aky je maly, cely telefon je mensi ako moj displej...co som chcel povedat, ze na ten displej si hned zvyknes, toho sa neboj
Ak ti ide o výdrž tak nekupuj high-end alebo mid-range, ktoré sú určené hlavne na náročnejšie aplikácie.
Na tvojom mieste by som bral HTC One V, ktorý v podstate spĺňa tvoje požiadavky.
Na tvojom mieste by som bral HTC One V, ktorý v podstate spĺňa tvoje požiadavky.
No dobre sak ja uvidim vlastne v predajni ake to je. Rion One V zas nechcem lebo ma slaby procesor aspo si myslim, ze 800Mhz nebude stacit
na to na co telefon chces bude stacit bohate
-
Maxpayne
Light Professional
Keby bol One S s tym novym procesor co mal byt,tak by som nevahal a siel do neho. Porazal totiz aj 4jadrove procesori v niektorych pripadoch.
http://www.htc.com/europe/smartphones/htc-one-v/#specshellwet napísal:No dobre sak ja uvidim vlastne v predajni ake to je. Rion One V zas nechcem lebo ma slaby procesor aspo si myslim, ze 800Mhz nebude stacit
1GHz
Jednoduché vysvetlenieMaxpayne napísal:Keby bol One S s tym novym procesor co mal byt,tak by som nevahal a siel do neho. Porazal totiz aj 4jadrove procesori v niektorych pripadoch.
-
Maxpayne
Light Professional
Nie kvoli rozliseniu,nova architektura procesora,lepsie optimalizovany.
no dobre, tak ja asi fakt zoberiem ten S3. Lebo One V ten nechcem to radsej One S