veľmi dobra kamoška
veľmi dobra kamoška
no tak je tomu už dva roky čo sa poznáme ale len v poslednom čase sa spolu viacej stretávame aj viacej si píšeme spolu no prostu buchol som sa do nej a chcem sa spýtať o radu ako by som ju mal zbaliť aký by bol najlepší spôsob ?
Re: veľmi dobra kamoška
ty ju poznas dva roky, nie my, ty vies na co leti a na co sa chyta...
no ona je proste normálna baba rada sa zabáva
tak ju zabav 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
po dvoch rokoch ju už nemáš ako zbaliť, keď ťa pozná. Už má na teba vytvorený a utvrdený názor. Môžeš sa snažiť byť vtipný, ale ak si bol 2 roky nudný tak ťa má za nudného (to uvádzam len ako príklad, samozrejme že ťa nepoznám). Jedine sa jej môžeš spýtať či s tebou nechce chodiť, ale že ju nejako cielene baliť, tak to asi nie. A tiež by si mal prehodnotiť či ju naozaj ľúbiš alebo je to len nejaká sympatia, lebo po 2 rokoch vzťahy už nevznikajú a riskuješ že stratíš aj tú kamarátku čo v nej máš
Suhlasim s audiom v podstate, 2 roky su vela. Myslim ze tam uz je friendzone.
Ale s poslednou audiovou vetou nesuhlasim. Myslim ze radaej nebudem mat kamaratku, ako mat kamaratku ktoru lubis.
Kazdopadne vela stastia
Ale s poslednou audiovou vetou nesuhlasim. Myslim ze radaej nebudem mat kamaratku, ako mat kamaratku ktoru lubis.
Kazdopadne vela stastia
Niekedy sa stane, že ľudia zblížia aj keď sa poznajú dlhšie. Ak to chceš skúsiť, zober ju na nejakú chatu, alebo stanovačku aj nejakou partiou. Na takýchto akciách sa dajú ľady prelamovať o veľa jednoduchšie.
no brambor to mam v plane na stanovačku ideme cela partia tak sa jej tam spýtam a bude
Nechcem byť hnsný ale podľa mňa nemáš šancu, je neskoro. Tam bude už dávno friendzone a z friendzone sa síce dá dostať ale 2 roky je predsa len dlhá doba. Jedine že by to dievča bola nejaká výnimka ktorá rozmýšľa inak ale to pochybujem. Veľa šťastia aj tak...
Aj ja to tak vidím, jednoducho po dvoch rokoch si už zaškatuľkovaný, nič moc s tým nespravíš. Nechcem ti brať nádej ale asi to nevyjde. Ale tiež ti želám veľa šťastia.
no dobre tak dík zatial
Jaaj, len sa jej rovno nespýtaj, že či s tebou chce chodiť. Radšej sa jej skús venovať viac a aj trochu inak ako obyčajne, trochu sa s ňou začni blázniť, zober ju do vody, môžete sa o niečo staviť a tak.. Držím palec 
-
Grim
Darca
..opýtaj sa, či s tebou nebude spať v stane... 
no dopadlo to celkom dobre zoznamila ma z jej kamoskou a akosi sme len kamosi ale s tou jej kamoskou to bude vaznejsie proste je to moja najlepsia kamoska
-
TommyHot
Addict
ja som sa s 2 rocnej friendzone dostal do 3.5 rocneho vztahu, takze az take nerealne to nie je...
Tak tak ... ja som sa dal dokopy na strednej so spolužiačkou (áno spolužiačkou, každý deň na očiach, vedela pomaly o každej mojej známke
), poznali sme sa už 5 rokov a BÚM.
Nie je to pravidlo, že 2 roky je už neskoro. Nikdy nie je neskoro
až na smrteľnú posteľ ...
Nie je to pravidlo, že 2 roky je už neskoro. Nikdy nie je neskoro
-
hojko
Site Admin
martinwa: Co znamena BUM???
Tipol by som si, že to v jeho slovníku znamená "začiatok vzťahu", ale nechcem trollovať, aby som sa neosral moc radšej, keby nás prekvapil. 
hd_ bingo!
- "začiatok vzťahu" ...
prepáčte nechal som sa uniesť.
prepáčte nechal som sa uniesť.