Máte skusenosti s hostingom nejakým?
Lebo chcem umiestniť jednu stránku na net co som robil.
V podstate na nej nič nieje takže žiadny flash ani databazi ani nič také len jednoduchá stránka celá ma asi 7 megabajtov.
A potrebujem ju niekde dať lebo to som robil takú jednoduchú vec jednej pani u ktorej som brigádoval.
Potrebujem to niekde umiestniť na slovenskú doménu a aby to bolo spoľahlivé teda že to tam dá ma už to pôjde a nemusím sa starať o nič.
Nie že bude problém že to každý druhy deň nepôjde alebo sa to bude hodinu nacitavat alebo podobne a bude mi furt volat atd proste sak jasne ze sa za to bude niečo platiť odhadujem s doménov tak do 25eur že to môže stáť na rok taka jednoduchá stránka.
Tak som sa chcel spýtať koho máte odskúšaného aby som ju nenahovoril na kravinu a potom to nepôjde a budem mat len starosti.
Overený hosting stránky ?
Re: Overený hosting stránky ?
Exohosting.sk, nikdy som s hostingom od nich nemal problém a ponúkajú aj Puzzle hosting, takze si vyskladáš presne to čo potrebuješ.
Fajn a zadarmo je http://endora.cz/
Ešte sa mi snáď nestalo, že by to niekedy nešlo narozdiel od wz.cz alebo ic.cz
Ešte sa mi snáď nestalo, že by to niekedy nešlo narozdiel od wz.cz alebo ic.cz
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja mám dobré skúsenosti s websupportom
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jop, websupport je parada, ale na taketo male weby by som asi nasiel iny hosting.. pripadne ak nic nenajdes, tak sa ozvi a ja ti posuniem hosting (mame niekolko multihostingov vo websupporte) za tych 25 rocne + cena domeny.. domenu si mozes poriesit uz priamo cez nich, alebo ju mozme regnut aj na seba, to je jedno...
wedos mal celkom dobru akciu posledne